Pelakon Hugh Grant mengakui bahawa kanak-kanak mengubah hidupnya menjadi huru-hara

Pelakon Hollywood, Hugh Grant secara terbuka mengadu tentang kesulitan keturunan. Beliau berkata demikian kanak-kanak membuat hidupnya tidak senonohdan dia mendapati masa untuk bekerja dengan kesukaran yang besar.

Hakikat bahawa kebapaan tidak lagi membuatnya bahagia, Hugh berkata pada pembukaan kejohanan tenis lelaki itu.

Grant mengakui bahawa dia terpaksa menolak tawaran menarik, kerana dia mesti mencari masa untuk tinggal bersama keluarganya. Dan pada masa kini ia sangat sukar.

Hugh Grant mempunyai lima orang anak.. Anak lelaki berusia 58 tahun itu menaikkan anak lelaki berusia 7 tahun dari aktres Cina, Tinglan Khong, seorang anak lelaki berusia 6 tahun dari penerbit TV Sweden, Anna Eberstein, anak lelaki berusia 5 tahun dari China Tinglan Khong, yang kemudiannya meneruskan hubungan selepas rehat, anak perempuan berusia tiga tahun dari Anna Eberstein dia juga memperbaharui hubungannya.

Orang Sweden tahun ini melahirkan Hugh, anak lain, dan pada Mei 2018, Hugh akhirnya membuat pilihan dan memutuskan untuk berkahwin dengan Anna.

Tinglan Hong
Anna Eberstein

Kehidupan peribadi yang tidak stabil, menurut Grant, tidak boleh menjejaskan pendidikan anak-anak, dan oleh itu semua lima kanak-kanak dia membayar perhatian yang sama.

Menurut Hugh, terdapat satu tambah besar dalam semua cerita ini membingungkan - tiada anak-anaknya dari dua wanita akan mengikuti jejaknya. Walau apa pun, pelakon tidak akan menjadi anak lelaki dan anak perempuan, yang sangat memuaskan.

Terdahulu, Hugh Grant membuat kenyataan yang berbeza - dia gembira dengan kebapaan dan bangga dengan anak-anaknya, mengatakan bahawa ayahnya sedar, dan dia pergi kepadanya untuk waktu yang sangat lama. Peminat berfikir pelakon itu hanya letih.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan