Pelakon Alexey Chadov memutuskan untuk menunjukkan peminat bagaimana dia membesarkan anaknya

Pelakon Alexey Chadov menunjukkan pelanggannya dalam rangkaian sosial, bagaimana dia mendekatkan diri kepada anaknya, dan berhak mendapat banyak pujian dan meluluskan ulasan.

Kanak-kanak dengan kereta api dan amalan judo Fyodor Chadov yang berumur 4 tahun. Dalam kes ini, bapa menulis bahawa ia adalah anak lelaki yang mengekalkan suasana sukan di dalamnya, sejak sebelum kanak-kanak Alexei akan malu untuk "memberi", anda harus menjaga diri dan menjadi contoh untuk anak itu.

Pada desakan Paus, Fedor direkodkan dalam bahagian seni mempertahankan diri. Dan sekarang bintang ayah dan bayi mengatur sesi latihan bersama pertama, gambar-gambar dari mana Alexei dengan murah hati berkongsi dengan peminatnya.

Fedor dilahirkan pada tahun 2014. Ibu bapanya, Alexei Chadov, dan pelakon Agnes Ditkovskite mempunyai hubungan yang sukar. Mereka bertemu dari tahun 2006 hingga 2009, kemudian berpisah, beberapa tahun kemudian mereka mula bertemu lagi dan memainkan pernikahan. Tetapi setahun selepas bayi itu dilahirkan, pasangan itu berpecah, dan dua tahun kemudian dia melancarkan perceraian. Sukar untuk mengatakan secara pasti atau tidak, memandangkan meninggalkan dan kembali adalah biasa.

Walaupun demikian, Alexey adalah contoh bagaimana untuk mengekalkan hubungan dengan kanak-kanak selepas perceraian - dia mengambil Fyodor untuk menembak, untuk memancing, untuk memburu, mereka menghabiskan hampir semua masa lapang mereka bersama-sama. Dan Chadov sangat bangga dengan apa yang telah berlaku untuk Fedy bukan sahaja ayah, tetapi juga kawan, sekutu.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan