Ketua Mujurlah: bayi berusia 8 bulan bekerja di Lapangan Terbang Dubai

Seorang pekerja luar biasa muncul di lapangan terbang Dubai. Mohammed Al Hashemi, 8 bulan, kini memegang jawatan "pengarah kebahagiaan".

Budak itu telah diterima secara rasmi untuk bekerja, dan kontrak pekerjaan ditandatangani dengannya, di mana kanak-kanak itu, yang tidak dapat menandatangani, menandatangani cap jarinya.

Mohammed adalah anak salah seorang pekerja Pentadbiran Penerbangan Awam. Tugasnya termasuk sila dengan kehadiran anda pekerja lapangan terbang dan penumpang.

Bayi itu dilengkapi dengan tempat kerja, bilik yang berasingan telah diperuntukkan, yang mana ia boleh keluar pada bila-bila masa untuk berjalan-jalan di pejalan kaki di lapangan terbang.

Video dengan pengarah kecil telah diposkan di Internet, bagaimanapun disebabkan keburukan ulasan yang mengelirukan dan negatif, selepas itu wakil syarikat penerbangan terpaksa mengeluarkan video itu dari akses percuma.

Bukan sahaja kesahihan pekerjaan bayi berminat dengan pejabat pendakwa Abu Dhabi. Sekarang dalam siasatan.

Walau bagaimanapun, walaupun semua letupan awam, pengarah umum lapangan terbang memutuskan Jangan hapus pakar terbaik anda "nasib baik".

Budak itu terus bekerja di lapangan terbang, kerana dengan satu bentuknya malah penumpang dan staf yang paling parah mulailah senyum.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan