Kehidupan berterusan - di Adygea, ibu kepada 12 anak yang sudah berkahwin di tanah jajahan

Perkahwinan yang luar biasa "meraikan" di kawasan penempatan koloni 6 di Adygea. Didakwa ibu kepada 12 orang anak sekali lagi berkahwin. Yang terpilihnya adalah rakan kongsi yang lama, dengan selama 20 tahun yang lalu dia mengekalkan hubungan cinta.

Pasangan baru yang sudah berkahwin tujuh kanak-kanak bersamamasih ada lima wanita itu melahirkan dalam perkahwinan pertamanya.

Penangkis berusia 46 tahun. Dia disabitkan dengan pengedaran dadah. Dia dijatuhi hukuman 14 tahun penjara, selama 8 tahun seorang wanita telah "berkhidmat". Dia masih berusia 6 tahun. Tetapi suami undang-undang biasa tidak dapat menahan dan mengatakan bahawa dia berhasrat untuk menandatangani dengan "cinta hidup saya" bukan selepas pembebasannya, tetapi sekarang.

Harus diingat bahawa tahanan itu sudah menjadi nenek. Kanak-kanak yang lebih tua cuba menggembirakannya dengan kelahiran cucu-cucu. Cucu mempunyai seorang wanita 27!

Pihak pengurusan institusi pembetulan menyatakan bahawa nenek dan pengantin perempuan memimpin diri mereka sendiri secara positif, rejim tidak melanggar, dan oleh itu dia mempunyai alasan untuk bergantung pada pembebasan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan