Berapa tahun kita: Vitorgan yang berusia 78 tahun sedang bersiap untuk menjadi bapa buat kali keempat

Artis Rakyat Rusia Emanuel Vitorgan tahun ini mengejutkan orang Rusia bahawa dia tidak disangka-sangka menjadi paus buat kali ketiga. Isteri berusia 56 tahun, Irina Mlodik, menanggung seorang anak perempuan Ethel tanpa bantuan ibu pengganti.

Sekarang artis itu benar-benar gembira dan semua musim panas telah berkongsi dengan pelanggan gambar-gambar dengan bayi.

Anak perempuan pertama Vitorgana Xenia dilahirkan dari perkahwinan dengan pelakon Tamara Rumyantseva, kini dia sendiri mempunyai dua anak.

Anak sulung artis itu - Maxim dilahirkan dari perkawinan dengan Alla Balter, yang meninggal pada tahun 2000 dari kanker. Dia berkahwin dengan Ksenia Sobchak dan mereka mempunyai anak kecil yang membesar. Juga, Maxim mempunyai dua anak dari perkahwinan pertamanya.

Maxim menentang bapanya untuk berkahwin buat kali ketiga, tetapi Emmanuel Vitorgan tegas menegaskan keputusannya dan tiga tahun selepas kematian isterinya, dia memainkan pernikahan dengan Irina Mlodik.

Sekarang anak perempuan bongsu Vitorgan belum berusia setahun, tetapi artis itu sudah mendakwa itu dia ingin menjadi ayah lagi, dan sebaiknya ayah seorang budak lelaki. Di dalam salah satu saluran TV pusat, pelakon itu mengatakan bahawa mereka serius bekerja dengan Irina supaya Ethel mempunyai adik lelaki.

Berita ini secara semangat diterima oleh peminat artis berbakat. Tetapi, seperti dahulu, ketika Ethel dilahirkan, terdapat beberapa orang yang memulakannya mengkritik Vitorgan untuk reproduksi lewatkerana tidak cukup kanak-kanak untuk melahirkan, anda perlu dapat berdiri di atas kaki anda, dan usia pelakon sudah mantap.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan