Untuk rekod: Mexico berusia 70 tahun menjadi hamil untuk memasuki buku Guinness

Seorang pesara berusia 70 tahun dari bandar kecil Mazatlan di Mexico memutuskan untuk masuk ke Guinness Book of Records tidak kira apa.

Maria de la Luz memutuskan untuk menjadi wanita yang paling "umur" di dunia.

Pada usia 70 tahun, nenek saya pada keenam bulan kehamilan.

Imej ultrasound yang ditunjukkannya kepada wartawan mengesahkan ini. Sekarang wanita itu perlu menyusun dokumen dan menjemput wakil jawatankuasa yang merekodkan rekod.

Mengenai seseorang yang merupakan bapa kepada bayi yang belum lahir, Maria diam.

Fakta kehamilan telah dinyatakan secara kebetulan.

Wanita itu mula mengadu rasa sakit di kakinya, mual dan pening. Doktor memeriksa dia dan tidak percaya mata mereka - neneknya sedang membina kehamilan secara normal. Kemudian pesertanya dihantar ke klinik swasta supaya pakar lain dapat melihat fenomena yang luar biasa.

Hanya Mary dibelanjakan kira-kira 10 kajian ultrasound dan mereka semua mengesahkan bahawa kehamilan adalah dan berkembang mengikut istilah yang normal.

Seorang gadis mesti dilahirkan. Keluarga-keluarga doktor berniat untuk menjalankan dengan pembedahan caesar, sejak usia wanita yang sedang bekerja tidak membenarkannya melahirkan secara semula jadi.

Maria mempunyai tujuh anak. Mereka semua orang dewasa.

Tiada anak lelaki dan anak perempuan tidak menyokong ibu dalam keinginan untuk masuk ke dalam buku Guinness, mereka secara bertentangan menentang pesertanya yang mempertaruhkan hidupnya, menanggung dan melahirkan bayi yang lain pada usia yang dihormati.

Menurut buku rekod, Maria del Carmen Busada de Lara dari Sepanyol dianggap sebagai wanita penuaan tertua di planet hari ini. Beliau melahirkan anak kembar pada tahun 2006 pada usia hampir 67 tahun. Beliau merayakan ulang tahunnya ke-67 enam hari selepas kemunculan anak-anak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan