Bravo: penyanyi berusia 60 tahun Valery Syutkin berfikir tentang menjadi seorang bapa lagi

Valery Syutkin, 60, berkata dia tidak menolak kemungkinan itu dia tidak lama lagi akan mempunyai anak lain. Menurutnya, dia tidak merasakan umurnya sama sekali dan bersedia sepenuhnya untuk menganggap peranan ayah seorang anak kecil dengan segala kesulitan zaman kanak-kanak.

Dari perkahwinan pertama, Syutkin mempunyai seorang anak perempuan dewasa Lena, yang empat tahun lalu membuat ayahnya seorang datuk - Valery mempunyai cucu Vasilisa. Lena berusia 38 tahun, dia seorang ahli ekonomi dan isteri seorang usahawan utama.

Dari perkahwinan kedua, Valery mempunyai anak lelaki Maxim - dia berumur 31 tahun, dia lulus dari jabatan geografi Moscow State University dan bekerja dalam perniagaan pelancongan.

Anak ketiga - Viola berusia 23 tahun dilahirkan dari hubungan dengan isteri semasa, juga Viola. Dia seorang sarjana teater dan sedang belajar seni teater di Sorbonne.

Ayah bapa terkejut tiada siapa hari ini. Sekitar setahun yang lalu, pelakon berusia 70 tahun Boris Galkin menjadi bapa gadis Ani. Bruce Willis membawa lima anak perempuan, dan yang termuda dilahirkan ketika "penyelamat dunia" dan "kacang tangguh" berusia 59 tahun.

Al Pacino menjadi bapa kepada tiga orang anak, dan anak sulung dilahirkan ketika berusia 49 tahun, kembar - ketika Pacino berumur 61 tahun.

Boris Galkin
Bruce willis
Al Pacino

Robert de Niro menjadi ayah pada usia 52 tahun - seorang ibu pengganti membantu menjalankan anak lelaki kembar. Dan dalam 68 tahun, Robert sekali lagi menjadi bapa kembar, yang melahirkan pasangan baru.

George Clooney yang kacak menjadi ayah kembar berusia 56 tahun, dan pelakon Michael Douglas menjadi bapa tiga kali pada usia 59 tahun. Sir Paul McCartney, selepas kematian isteri tercinta, yang melahirkan empat anaknya, berjaya membina semula kehidupan pribadinya dan menjadi bapa lagi - pada usia 61 tahun.

Pelakon Hollywood Hugh Grant pertama kali menjadi ayah pada usia 51 tahun, dan setelah itu anaknya dilahirkan hampir setahun kemudian dari dua wanita yang berbeza. Sekarang Hugh mempunyai lima orang anak.

Pada 57, penyampai TV Dmitry Dibrov menjadi bapa, dan kini pasangan mudanya mengharapkan seorang anak lagi. Pada 61, Mikhail Zhvanetsky menjadi bapa dan penulis. Dalam 57 tahun, dua kali bapa menjadi penyanyi dan komposer Igor Nikolaev.

Robert De Niro
George Clooney
Hugh memberi
Dmitry Dibrov

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan