Dmitry Dibrov, 58, sekali lagi akan menjadi ayah?

Isteri muda Dmitry Dibrov, Polina Dibrova, 29 tahun menimbulkan syak wasangka kehamilan. Pada perdana filem "Bohemian Rhapsody," Polina tampil dalam pakaian yang terlalu luas yang benar-benar menutupi angka tersebut, dari mana peminat Dibrova menyimpulkan bahawa Penyampai TV tidak lama lagi akan mengucapkan tahniah dengan penyelesaiannya.

Khabar angin juga memicu pelanggan Pauline di rangkaian sosial; mereka mengatakan bahawa dalam foto-foto baru-baru ini isteri Dibrova hanya muncul di pinggang, menyembunyikan badannya yang lebih rendah, atau dalam pakaian yang sangat longgar, model Polina Dibrova yang sebelum ini adalah luar biasa. Di samping itu, pada bulan lalu Polina menerbitkan gambar arkib terlalu kerap.

Selepas anak ketiga Dibrova dilahirkan pada tahun 2015, Polina berkata dia sedang mengambil "masa keluar", dia perlu berehat dan pulih. Polina berulang kali berkata dalam satu temu bual itu impian mempunyai anak perempuan.

Polina adalah pasangan keempat Dmitry Dibrov yang berusia 58 tahun. Mereka mempunyai tiga kanak-kanak biasa - anak lelaki Sasha, 8 tahun, Fedor - 4 tahun, muda Ilya baru-baru ini berumur 3 tahun.

Kemungkinan anak bersama keempat adalah untuk Dmitry keenam berturut-turut. Dia masih mempunyai seorang anak perempuan dan anak lelaki dari perkahwinan sebelumnya.

Setakat ini, pasangan Dibrovyh tidak menyangkal maklumat mengenai kehamilan, tetapi tidak mengesahkannya, lebih suka menyimpan senyap misterius.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan