Kanak-kanak Eddie: Eddie Murphy, 57 tahun akan menjadi bapa buat kali kesepuluh

Pelawak Hollywood terkenal Eddie Murphy, 57 tahun akan menjadi ayah buat kali kesepuluh.

Teman wanita dan isteri awamnya Paige Butcher berhenti bersembunyi dan menyembunyikan perutnya yang cukup bulat di bawah pakaiannya. Eddie dan Paige sedang membesarkan anak perempuan berusia dua tahun, tetapi untuk pelakon, anak akan datang pengganti kesepuluh.

Dalam filem-filem, Eddie memainkan watak-watak yang lucu dan sering tidak masuk akal, tetapi dalam kehidupan seorang artis, perkara-perkara tidak begitu menyeronokkan - kebelakangan ini dia sering menjadi pahlawan skandal dengan banyak nafsu bekas dan anak-anak mereka daripada peranan utama dalam filem-filem baru.

Lima kanak-kanak kacak Eddie melahirkan suami yang sah Nicole Murphy.

Mereka telah hidup bersama selama lebih dari sedekad. Tetapi semasa kehidupan keluarga yang bahagia, Eddie "di sebelah" mempunyai dua lagi anak yang dilahirkan di luar nikah, jadi keputusan isterinya untuk bercerai cukup difahami.

Selepas pembubaran rasmi perkahwinan itu, Murphy tidak terlalu selektif dalam hubungan, sering menukar teman wanitanya dan tidak mahu bertanggungjawab.

Pada tahun 2006, beliau memulakan kencan Melanie Brown - penyanyi utama Spice Girls. Apabila dia hamil juga, Eddie enggan mengiktiraf dirinya sebagai bapa. Sekitar enam bulan, pencinta telah diadili, dan di mahkamah ia ditubuhkan bahawa Eddie masih bapa. Sekarang dia membayar tunjangan anak perempuan berusia 11 tahun, tetapi tidak berkomunikasi dengannya.

Eddie telah tinggal bersama teman wanita semasa, Paige Butcher, selama enam tahun. Tabloid mendakwa bahawa pelakon itu berkemungkinan besar menetap di mana-mana, dia tidak lagi dilihat dengan gadis-gadis yang tidak dikenali pada parti, tetapi mereka sering melihatnya dengan Paige dan anak perempuannya yang berusia dua tahun semasa bercuti dan perjalanan bersama.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan