Tuan rumah radio berusia 51 tahun Ksenia Strizh mula-mula menjadi ibu

Dalam "50" mereka, tuan rumah radio terkenal Ksenia Strizh memutuskan buat kali pertama untuk mengalami kegembiraan ibu. Anak lelakinya berusia 15 tahun dan dia tinggal di rumah anak yatim.

Dengan seorang remaja Chelyabinsk, Nikita Xenia sudah lama mengenali. Dia telah lama merancang untuk membawanya ke pendidikan dari tahun lepas, dan sekarang dia impian menjadi kenyataan.

Terdahulu, kanak-kanak itu datang untuk melawatnya, menghabiskan percutian musim sejuk dengan Ksenia.

Nikita mempunyai ibu dan ayah, tetapi mereka dilarang hak ibu bapa.

Ksenia menjelaskan bahawa dia gembira dia mempunyai peluang untuk memberi anak cantik ini kehidupan yang baru.

Dua tahun kemudian, Nikita akan mendaftar di sekolah sarkas dan ibu angkat sepenuhnya menyokong keinginannya.

Bekas penyanyi Xenia, penyanyi Andrei Makarevich, tidak dapat menanggapi peristiwa itu dari kehidupan pribadinya, Swift, dan sudah memberitahu para pelanggannya di Internet bahawa keputusan Xenia menyokong dan percaya dia sangat bertanggungjawab, dan oleh itu dengan penekanan seorang remaja dengan sempurna.

Baru-baru ini, Ksenia berkahwin. Kegemarannya adalah pengeluar Andrei Susikov, yang berusia 17 tahun lebih muda. Terima kasih kepadanya, dia benar-benar menghilangkan ketagihan alkohol, kehilangan berat badan dan lebih cantik.

Hos radio tidak mempunyai anak sendiri, dia hamil, tetapi, malangnya, kehamilan berakhir dengan keguguran pada tahun 2011.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan