Pemain berusia 50 tahun itu mencatat rekod, melahirkan empat pemain

Subjek British Tracy Britten dalam tempoh 50 tahun, dia menjadi ibu kepada empat anak sekaligus. Keempat dilahirkan - tiga lelaki dan seorang perempuan.

Harus diingat bahawa Tracy adalah nenek yang bahagia dari lapan cucu dan ibu kepada tiga orang dewasa.

Selepas meraikan ulang tahun ke-50 dalam bulatan keluarga besarnya, Tracy sedar bahawa dia benar-benar mahu menjadi ibu lagi. Saya terpaksa pergi ke doktor untuk mendapatkan bantuan - Tracy melakukan IVF, yang mana dia menghabiskan semua yang meninggalkan ibunya sendiri untuk mewarisi.

Secara tidak disangka-sangka, keempat-empat embrio yang dipindahkan ke rahim berakar.

Mengandung hamil menjadi bintang sebenar di UK, dia dijemput ke acara itu, menunjukkan dalam berita itu. Tanpa keterlaluan, seluruh kerajaan mengikuti kehamilannya. Walaupun banyak negatif, yang sebenarnya adalah cara orang-orang British merawat perbuatan Tracey, seorang wanita sering mengisytiharkan bahawa dia benar-benar gembira dan tidak ada yang dapat merosakkan moodnya.

Tracy Britten melakukan bahagian cesarean yang dirancang - dia tidak dapat melahirkan sendiri pada usia ini. Ucapan tidak pergi dan memberitahu kanak-kanak sebelum akhir tempoh. Penyampaian adalah awal dan berlaku 32 minggu hamil.

Rekod kelahiran di Britain diikuti dengan minat yang kurang daripada kelahiran ahli keluarga diraja. Di klinik operasi di London, 35 pakar perubatan dari University of London menghadiri serentak.

Sekarang keadaan Tracy Britten dan anak-anaknya baru memuaskan. Tracy boleh pulang ke rumah, dan bayi akan terpaksa berlama-lama di klinik - mereka semua sudah matang, mereka memerlukan penjagaan khas dalam unit penjagaan intensif. Doktor berkata bahawa seorang ibu yang gembira dapat mengambil anak-anaknya tidak lebih awal dari akhir Disember - permulaan Januari.

Sudah hari ini Tracy dipanggil wanita tertua dalam buruh dalam sejarah Great Britain.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan