Briton berusia 50 tahun, menjadi nenek dari lapan cucu, hamil dengan empat orang

Ibu berusia 50 tahun tiga anak perempuan dewasa dan nenek lapan cucu dari UK Tracy Britten memutuskan untuk menjadi ibu lagi.

Tetapi doktor yang kepadanya wanita itu memohon bantuan tidak mengharapkan ini. Dia diberi IVF, dan semua embrio mula berakar sejak pertama kali. Sekarang wanita berusia 50 tahun hamil dengan empat orang, tiga daripadanya adalah perempuan, dan seorang lelaki. Dua daripada anak perempuan dilahirkan kembar dan kelihatan seperti dua tetes air.

Pada wanita IVF menghabiskan £ 7,000. Ini semua warisannya yang ditinggalkan ibunya.

Ibu masa depan menjadi sangat popular di negaranya - kisahnya sedang dibincangkan di Internet dan di televisyen.

Dia, menurut pengakuannya, tidak peduli apa yang mereka katakan tentang dia di belakangnya. Dia malu, memanggil untuk berhemat, kerana dia sendiri sudah menjadi nenek. Tracy sebagai tindak balas kepada semua serangan mendakwa bahawa perkara utama adalah kebahagiaannya sendiri, dan dia gembira sekarang lebih dari sebelumnya.

Tempoh kehamilan hari ini sudah 25 minggu, betul-betul tujuh hingga sembilan minggu kemudian, doktor merancang untuk melaksanakan bahagian cesarean yang dirancang oleh Tracy. Setakat ini, semua kanak-kanak sedang berkembang dengan sempurna, yang disahkan oleh imej ultrasound dan pemeriksaan dari pakar obstetrik.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan