Bagi anak ketiga: Evelina Bledans, 49, melakukan IVF

Pelakon dan penyampai TV Evelina Bledans memutuskan anaknya yang ketiga dan meminta bantuan daripada pakar pembiakan.

Beliau menjalani prosedur persenyawaan in vitro (IVF). Sukar untuk mengatakan jika sukar untuk mengatakan, Evelina sedang menunggu. Mempunyai kehamilan datang, ia akan menjadi jelas hanya dua minggu kemudian.

Hos TV sendiri yakin semuanya berjalan lancar. Dia cuba untuk tidak gugup, terus tenang dengan jangkaan hasilnya.

Evelina cuba hamil, tetapi percubaannya tidak berjaya, dan para doktor mengatakan bahawa peluang Bledans kecantikan berusia 49 tahun untuk konsep semula jadi adalah minimum.

Agar tidak membazir masa yang berharga, dia ditawarkan IVF.

September lalu, Bledans menceraikan suaminya. Diarahkan oleh Alexander Semin adalah pasangannya yang ketiga dan merupakan bapa kepada anak "istimewa" Evelina - budak Benih dengan sindrom Down.

Selepas perceraian penyampai TV, ada khabar angin yang berterusan mengenai hubungannya dengan pelakon Aristarchus Venez yang berusia 28 tahun, tetapi mereka tidak menerima pengesahan, kerana Encik Bledans sendiri dan tiada artis muda mengesahkan perkara itu.

Menurut Evelina, dia tidak mempunyai pasangan tetap. Dan ini adalah satu lagi sebab mengapa dia dengan mudah bersetuju dengan prosedur IVF menggunakan sperma donor tanpa nama.

Inseminasi buatan itu sendiri dilakukan secara langsung di salah satu saluran TV pusat di negara ini. Evelina memutuskan untuk tidak menyembunyikan apa-apa dan bersetuju untuk penggambaran proses itu.

Semyon - anak sulungnya, dia melahirkan dia selepas 40 tahun, kehamilan kedua berakhir dengan tragis - anak perempuan itu dilahirkan mati. Harapan untuk permulaan kehamilan, menurut Evelina, sangat hebat, kerana Seorang kanak-kanak lain boleh membuatnya gembira. Bledans berhasrat untuk membesarkan anak-anak sahaja.

Memandangkan usia penyampai TV, doktor menawarkannya untuk menggunakan perkhidmatan ibu pengganti, tetapi Evelina menolak secara terang-terangan. Dia pasti boleh menanggung dan melahirkan anak anda.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan