Leru Kudryavtseva yang berusia 47 tahun mula mengucapkan tahniah kepada kehamilan ketiga

Penyampai TV berusia 47 tahun, Lera Kudryavtseva mula menerima tahniah dengan kehamilan ketiga. Alasan untuk ini adalah kemunculan Lera di depan umum dalam pakaian, yang jelas menggariskan angka bulat.

Walaupun anak perempuan Valeria Lvovna, Masha, muncul hanya lima bulan lalu, peminat mengesyaki penyampai TV kehamilan yang lain.

Desas desus itu sendiri dimanaskan oleh Lera sendiri, yang baru-baru ini mengadu bahawa melahirkan kedua telah mengambil banyak tenaga dari dia dan dia telah kehilangan banyak berat badan. Walau bagaimanapun, Kudryavtsev secara langsung tidak mengesahkan maklumat tentang kehamilan, bagaimanapun, dan tidak menolaknya.

Dari pernikahan pertama dengan drummer kumpulan "Tender May" Sergey Lenikyum Lera mempunyai anak Jean, dia berusia 28 tahun, secara resmi Jean tidak menikah, tetapi hidup dalam perkawinan sipil, memiliki cucu Leo, yang dilahirkan pada bulan Mei tahun lalu.

anak jean

Selepas perkahwinan kedua yang tidak berjaya dengan ahli perniagaan Matvey Morozov, serta hubungan yang sukar dan pelik dengan penyanyi Sergei Lazarev, Lera mendapati kebahagiaan wanita dalam perkahwinan dengan pemain hoki Igor Makarov, yang jauh lebih muda daripada pasangan merekaDia berumur 32 tahun. Ia adalah orang yang menjadi bapa kepada Masha yang kecil, yang dilahirkan pada bulan Ogos tahun lepas.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan