Penyampai TV berusia 47 tahun, Lera Kudryavtseva menjadi ibu untuk kali kedua

Penyampai TV berusia 47 tahun Lera Kudryavtsev, tuan rumah projek "Rahsia untuk sejuta" memutuskan jangan membuat rahsia dari kehidupan peribadi anda sendiri dan hanya beberapa jam selepas melahirkan, dia memaparkan gambar sosial dari kaki kecil bayi di tangannya.

Dia menandatangani foto itu bersahaja - "Daughter".

Pembentangan tuan rumah TV berlaku pada 13 Ogos. Seorang gadis dilahirkan, ayahnya adalah pemain hoki terkenal Igor Makarov.

Ia masih menjadi rahsia di mana Lera melahirkan. Ada yang mengatakan peristiwa penting ini berlaku di klinik elit Moscow "Lapino", di mana ramai bintang domestik melahirkan. Yang lain yakin bahawa kelahiran itu berlaku di salah satu klinik swasta mereka Miami.

Anak sulung Lera Kudryavtseva berusia 28 tahun. Jean, lahir Kudryavtseva berkahwin dengan Sergey Lenyuk, drummer "May Affectionate", hari yang lain membuat ibu nenek - Anak cucu Lera dilahirkan.

Ternyata itu cucu hanya beberapa hari lebih tua daripada anak perempuan bongsunya.

Anak sulung jean

Ayah baru Igor Makarov - suami ketiga Lera, dia 16 tahun lebih muda daripada isterinya.

Selepas perceraian dari pemain drum "May Affectionate", Lera selama tiga tahun adalah isteri ahli perniagaan berpusat di Moscow Matvey Morozov, kemudian bertemu dengan Sergey Lazarev, tetapi hubungan mereka tidak berakhir dengan perkahwinan.

Selama 5 tahun sekarang, Lera telah berkahwin dengan pemain hoki Makarov, dan, sebagaimana dia mengakui, dia benar-benar dan benar-benar gembira. Untuk suami muda, bayi yang baru lahir adalah anak pertama.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan