Penyampai TV berusia 47 tahun, Lera Kudryavtseva hamil lagi

Suapan berita agensi berita Rusia hari ini gembira peminat Lera Kudryavtsev dengan berita baik - Penyampai TV dalam 47 tahun beliau mengandung semula, walaupun hanya 7 bulan telah berlalu sejak kelahiran anak perempuan Masha. Berita itu dilaporkan kepada wartawan oleh sumber dari orang yang dekat dengan Lera, dia juga menyatakan bahawa pertunjukan TV "Rahsia untuk Juta" bercadang untuk menyimpan rahsia "kedudukan yang menarik" sehingga yang terakhir, seperti yang dilakukannya dengan kehamilannya sebelum ini.

Terdahulu, Kudryavtseva menyatakan bahawa kelahiran Masha telah berubah banyak dalam fikirannya, dia telah menjadi seorang ibu yang peduli dan gelisah yang sentiasa mengambil berat tentang kesejahteraan kanak-kanak itu. Juga, penyampai itu membayangkan bahawa dia ingin mempunyai bayi lagi.

Peminat menyatakan bahawa Lera telah benar-benar berubah secara lahiriah, dia mula memilih pakaian yang lebih longgar daripada biasa, walaupun perutnya masih belum kelihatan.

Daughter Maria Kudryavtseva melahirkan anak pada bulan Ogos 2018. Kemudian, ramai orang Rusia berfikir bahawa melahirkan pada usia 47 tahun adalah tidak wajar, bahawa dia terpaksa melakukan perkhidmatan seorang ibu pengganti. Kudryavtseva menjawab ramalan-ramalan ini secara mendadak dan tegas - dia melahirkan dirinya, ia sukar dan dia tidak diwajibkan untuk mewajarkan dirinya kepada sesiapa sahaja.

Anak yang akan datang untuk Lera akan menjadi yang ketiga. Dia mempunyai anak lelaki yang lebih tua, 29, Jean, yang sudah menjadi bapa. Orang muda itu mengetuai cara hidup bukan awam dan rahsia, tidak banyak yang diketahui tentangnya - dia lulus dari jabatan ekonomi Universiti Plekhanov, dan baru-baru ini ibunya mendapat pekerjaan di saluran televisyen NTV (yang tidak dilaporkan). Jean dilahirkan dalam perkahwinan Kudryavtseva dengan pemuzik kumpulan "Tender May" Sergey Lenyuk.

Jean
Sergey Lenyuk

Pemain hoki Kudryavtsevoy hari ini, Igor Makarov 16 tahun lebih muda daripada isterinya. Baginya, Masha yang dilahirkan menjadi anak sulung. Untuk mengandung seorang gadis, menurut Lera sendiri, pasangan itu cuba selama lima tahun.

Kudryavtseva sendiri berkata tidak lama dahulu bahawa dia hanya "masuk ke dalam rasa keibuan", kerana kelahiran pada usia 19 tahun dan melahirkan pada usia 46 tahun adalah perkara yang berbeza, dan sikap kepada bayi baru lahir sama sekali berbeza. Kanak-kanak yang muncul dalam usia yang kukuh berikan makna istimewa dan isi dengan harapan dan kegembiraan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan