Pelakon berusia 44 tahun Maria Poroshina bersiap untuk menjadi seorang ibu buat kali kelima

Pelakon Rusia Maria Poroshina, 44, sedang bersiap untuk menjadi ibu buat kali kelima. Ibu banyak kanak-kanak dan seorang artis berbakat berada dalam kedudukan yang "menarik" dan tidak lagi menyembunyikannya.

Suami semasa, pelakonnya, Ilya Drevnov, lama menegaskan kelahiran anak lain, sebaiknya menjadi pewaris. Maklumat mengenai ini dari semasa ke semasa muncul di media dengan pautan kepada rakan-rakan keluarga. Pasangan suami isteri tiga kanak-kanak bersama dan semua jantina yang sama - anak perempuan Seraphim muncul pada 2005, Agrafena pada tahun 2010, dan Glafira pada tahun 2016.

Anak sulung Maria Polina dilahirkan dalam perkahwinan sivil artis dengan Gosha Kutsenko. Polina berusia 22 tahun.

Maria sendiri bermimpi mengenai anak kelima itu untuk masa yang lama, yang berulang kali memberitahu pemberita. Pada filem terakhirnya, "Chellochnitsy" Maria membintangi sudah hamil.

Pada hati, kedua-dua Maria dan suaminya sekarang bermimpi tentang seorang lelaki. Tetapi semasa seks kanak-kanak tidak dilaporkan, serta tarikh lahir yang dijangka.

Maria Poroshina dikenali dengan peranannya dalam teater dan di pawagam. Dia juga seorang pelakon, yang sangat dicari oleh para pengarah siri televisyen. Pada tahun 2008, beliau dianugerahi Anugerah Golden Eagle untuk Pelakon Terbaik dalam filem "On the Way to the Heart."

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan