Apple dari pokok epal: Denis Klyaver yang berusia 43 tahun mencuba biseps dengan anaknya

Bekas peserta "Teh untuk dua" dan pembina badan yang terkenal dan penyanyi Denis Klyaver meminta pengikutnya Instagram untuk menilai, yang mempunyai banyak bisep - dia atau anaknya yang berusia 17 tahun Timothy.

Orang muda datang kepada ayahnya untuk bercuti, dan kedua-duanya pergi ke latihan bersama. Foto Klaver selepas dia, ketika mereka berehat dengan Timo dari beban tenaga di kolam renang.

Timofey dilahirkan pada tahun 2001, ketika Denis telah berkahwin untuk kali kedua, kepada Julia Klyaver, penari balet Laima Vaikule. Denis dan Yulia bercerai pada tahun 2010, pada tahun yang sama Klaver secara rasmi mengakuinya ia adalah dia yang merupakan bapa kepada anak Eva Polna, bekas penyanyi utama kumpulan "Tetamu dari Masa Depan".

Dia bukan sahaja mengaku bapa sebagai seorang lelaki, tetapi dia juga komited untuk membantu anak perempuan Evelyn yang lebih berkahwin. Sekarang gadis itu berumur 13 tahun.

Julia Klaver
Eva Polna dan Evelyn

2010 adalah tahun penting bagi Denis. Dia bukan sahaja bercerai dan secara rasmi memperoleh anak perempuan, tetapi juga berkahwin semula - kepada Irina Fedotova, yang tidak mempunyai hubungan dengan muzik atau pertunjukan.

Irina adalah seorang peguam di sebuah bank. Pada bulan September 2013, anak lelaki Daniel dilahirkan dalam perkahwinan ini. Kini budak lelaki berusia 5 tahun.

Klaver juga mengambil bahagian dalam pembesaran tali pinggang Nastya, anak perempuan Irina dari perkahwinan pertamanya.

Irina Klyaver

"Teh untuk Dua" dipecahkan pada tahun 2012, sejak itu Denis telah terlibat dalam kerjaya solo. Dan selain muzik dan penggambaran di televisyen dan dalam filem, dia terlibat dalam bina badan, akrobatik, menunggang ski dan skating roller. Beliau mempunyai koleksi kereta vintaj pepejal.

Anda boleh melihatnya bapa bangga bahawa anak sulung mengikuti jejaknya dan juga menghadiri gim dan menjaga keadaan fizikal mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan