Pelakon berusia 41 tahun, Igor Petrenko menjadi ayah buat kali kelima

Pelakon teater dan pelakon berusia 41 tahun, Igor Petrenko sekali lagi menjadi bapa. Isterinya, 28, Christina Brodskaya seorang gadis dilahirkan yang menjadi anak lelaki kelima bagi Igor.

Berita tentang kelahiran ahli waris lain adalah kejutan yang nyata kepada para peminat, kerana Igor dan Christine berjaya menyembunyikan fakta tentang kehamilan walaupun dari kawan rapat.

Yang baru lahir dan ibunya, atas jaminan doktor dari salah satu klinik St Petersburg, merasa hebat dan akan segera pulang ke rumah.

Bagi Petrenko dan Brodskaya, kanak-kanak ini menjadi peserta ketiga. Kedua-dua anak lelaki Igor dari perkahwinan pertama mereka.

Dengan aktres Leningrad Brodskaya Petrenko mula berkencan dengan segera selepas berpisah dengan isteri pertama Ekaterina Klimova. Pada tahun 2014, kekasih baru melahirkan anak perempuan Igor, Sophia-Caroline, kepada Igor.

Tetapi Petrenko tidak tergesa-gesa membuat Christina menjadi cadangan perkahwinan, dan Pasangan itu pergi ke pejabat pendaftaran hanya pada 2016, ketika Christina sudah mengharapkan anaknya yang kedua.

dengan Ekaterina Klimova
dengan Kristina Brodskaya

Pada tahun 2017, anak perempuan lain dilahirkan. Kini pasangan itu, nampaknya, masih mengira lelaki itu, tetapi seorang anak perempuan yang cantik dilahirkan semula.

Dari pernikahan pertamanya, Igor mempunyai dua anak lelaki: Matvey baru-baru ini merayakan ulang tahun ke-12nya, dan Korney hanya berusia 10 tahun.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan