Pelakon berusia 37 tahun, Kristen Ritter menggunakan Oscar untuk mengumumkan kehamilan pertamanya

Pelakon berusia 37 tahun dan bekas model Kristen Ritter menggunakan upacara tahunan Oscar untuk menyampaikan secara terbuka orang ramai fakta kehamilan pertama anda. Bintang siri TV "Jessica Jones" dan "Breaking Bad" muncul di permaidani merah dalam gaun renda, yang pastinya menekankan perut besar.

Pelakon di acara sosial itu disertai oleh teman lelakinya Adam Grandusiel. Bapa kepada bayi masa depan berusia 40 tahun, dia terlibat dalam muzik dan menjadi pemimpin The War on Drugs.

Peminat pelakon itu menyatakan bahawa dia cukup bijak menguruskan masa ini untuk menyembunyikan kedudukannya hampir kepada yang terakhir, berdasarkan ukuran perut, melahirkan anak tidak jauh, dan di media tidak ada laporan mengenai kehamilan Ritter.

Pelakon dan pemuzik telah bertarikh sejak tahun 2014, tetapi masih Grandusiel tidak menawarkan tawaran. Tidak ada pertunangan. Untuk kedua-duanya, bayi akan menjadi anak pertama.

Dalam filem itu, Kristen pertama kali muncul pada tahun 2003, kemunculannya muncul selepas filem-filem "Once Upon a Time in Vegas" dan "Breaking Bad".

Hingga 37 tahun kehamilan Kristen tidak memikirkannya - tidak ada masa. Dari umur 15 tahun dia bekerja di catwalk, adalah model, dan kini, selain penggambaran, dia menyanyi dan memainkan gitar dalam kumpulan Ex Vivian.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan