Model berusia 35 tahun Victoria Lopyreva melahirkan anak sulung

Model Rusia terkenal, duta Piala Dunia 2018, seorang blogger dan duta besar PBB di Rusia untuk memerangi diskriminasi Victoria Lopyreva menjadi seorang ibu. Wanita berusia 35 tahun itu melahirkan anak laki-laki.

Di mana tepatnya kelahiran itu berlaku, belum dilaporkan, peminat Victoria cantik mengesyaki bahawa ia berlaku di salah satu klinik asing. Victoria sendiri masih diam dan tidak mengulas mengenai berita mengenai status barunya - status ibunya.

Untuk masa yang panjang, Victoria menyembunyikan fakta tentang kehamilannya dari semua orang, dan "kedudukan yang lembut" model itu jelas hanya pada bulan Disember tahun lepas. Selepas itu, media bergegas untuk membincangkan butiran mengenai kehidupan peribadi Lopyreva.

Dikenali itu bapa bayi yang baru dilahirkan menjadi ahli perniagaan Igor Bulatov. Tetapi dia tidak tergesa-gesa untuk bersatu semula dengan ibu anaknya, kerana dia masih berkahwin dan tidak membayangkan perceraian.

Sebelum ini, Victoria berada dalam perkahwinan sivil dengan pemain bola sepak Rusia, Fyodor Smolov, tetapi pada tahun 2015 mereka berpecah. Pada musim panas tahun 2017, Lopyreva akan menikahi penyanyi Nikolai Baskov dan perkahwinan yang akan datang telah diumumkan. Tetapi tarikh perkahwinan yang dijadualkan selebriti itu ditangguhkan pertama kali, dan kemudian Basque membuat pengakuan sensasi bahawa hubungannya dengan Victoria adalah fiktif.

dengan Fedor Smolov
dengan Nikolai Baskov

Lopyreva, seorang wanita hamil, merayakan cuti Tahun Baru dengan Bulatov yang berkahwin di tepi pantai, dan gambar-gambar ini benar-benar meletupkan Internet.

Walau bagaimanapun, Bulatov masih berkahwin dengan Tate Karapetyan, seorang pewaris yang kaya, anak perempuan raja pembinaan Samvel Karapetyan. Mereka mempunyai dua orang anak - seorang anak lelaki berusia empat tahun dan seorang anak perempuan, yang berusia enam bulan sahaja.

Cuti Tahun Baru Lopyreva
Tata Karapetyan

Peminat Lopyreva berharap kebahagiaannya, dan bayi - kesihatan. Mereka menyatakan harapan bahawa Igor Bulatov masih dapat mencari kekuatan untuk memecah perkahwinan yang berfaedah secara finansial dan tidak meninggalkan bayi yang baru lahir tanpa ayah dan nama keluarga.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan