Penyampai TV berusia 29 tahun Natalie Nevedrova melahirkan anak keduanya

Bekas tuan rumah program "Eagle and Tashka" Natalie Nevedrova menjadi dua kali ibu - Pada 28 Januari, anak lelakinya dilahirkan. Natalie memberitahu peminat tentang peristiwa gembira di halaman rangkaian sosialnya, yang menyertakan mesej itu dengan gambaran yang menyentuh bayi baru.

Telah diketahui bahawa serbuk itu dinamakan Martin. Natalie dan suaminya memilih nama tersebut untuk kanak-kanak terlebih dahulu - bahawa budak itu akan muncul, pasangan itu tahu terlebih dahulu.

Penyerahan berlaku di pusat perinatal di ibu negara, para doktor mendakwa kedua-dua ibu yang baru buatan dan bayi itu merasa sihat dan akan dapat pulang ke rumah pada hari ketiga.

Kehamilan Natalie Nevedrova diketahui pada musim gugur tahun 2018. Pemimpin tidak menyembunyikan "posisi yang menarik", dan dia memberitahu tentang dia ketika dia berumur lima bulan.

Penyampai TV dan DJ Natalie Nevedrova berkahwin pada tahun 2014. Kegemarannya ialah Evgeny Mashkov - pengeluar, DJ dan pemilik label muzik SYSTEM 108.

Setahun selepas perkahwinan, anak sulung dilahirkan - anak perempuan Marie-Nicole, tahun ini gadis itu akan berusia 4 tahun.

Dalam masa lapangnya, Natalie terlibat dalam kecergasan, suka membaca dan secara aktif menggalakkan membaca buku, menikmati snowboarding. Ibu baru ini sangat penting dalam kajian astrologi dan psikologi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan