Gembira dalam kehidupan: seorang gadis berumur 16 tahun menjadikan kecacatannya sebagai cara untuk menyenangkan orang lain

Amerika Haley Gardner dari Iowa sejak lahir mempunyai tangan yang kurang berkembang - pada salah satu anggota badannya tidak ada tangan dan jari sama sekali.

Doktor mengatakan bahawa penyebabnya adalah sindrom amniotik, di mana kord muncul di dalam membran janin semasa kehamilan. Oleh kerana itu, jari-jari di satu tangan tidak dapat berkembang.

Daripada jatuh ke dalam kemurungan akibat keburukan luar, pelajar sekolah Amerika memutuskan untuk menggunakan anomali beliau untuk mengajar orang lain bagaimana bersukacita. Dia sendiri menjadi blogger, dan memanggil tangan Fred yang belum selesai.

Kini lucu dan menyentuh Fred memberitahu kisah-kisah yang berwawasan dan bermaklumat dari orangnya sendiri kepada berjuta-juta pelanggan. Mereka semua dipenuhi kegembiraan dan keyakinan.

Sekarang Fred mempunyai hampir dua kali ganda peminat dan pelanggan di Internet daripada Hayley sendiri, dan dia terpaksa membuat halaman berasingan.

Gadis itu dengan kreativitinya menggalakkan orang ramai untuk lebih memahami orang kurang upaya, untuk menjadi lebih bertolak ansur dengan mereka. Keyakinan yang optimis, kanak-kanak yang ironi dan positif telah menjadi model peranan bagi ramai orang kurang upaya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan