Ciri-ciri dan ciri-ciri pam susu Tommee Tippee

Kandungannya

Seorang ibu yang baru dilahirkan memerlukan lebih daripada biasa, jika tidak peduli, kemudian membantu tugas baru. Pam payudara boleh menjadi pembantu yang baik dalam keadaan ini, terutama bagi wanita yang bekerja atau mengalami genangan susu. Tidak mudah memilih model yang sesuai di kalangan pelbagai pasaran moden. Produk sedemikian dari syarikat Tommee Tippee kerap menerima maklum balas yang sangat positif. Artikel ini akan membincangkan secara terperinci.

Jenis dan model

Pengilang Tomme Tippee menghasilkan dua jenis pam payudara: manual dan elektrik. Jika menggunakan yang pertama anda boleh mengawal kelajuan proses itu sendiri, kemudian menggunakan elektrik yang anda boleh menetapkan mod tertentu mengikut budi bicara anda. Biasanya terdapat dua. Kesenangan dari kedua juga dalam hakikat bahawa peranti ini dapat "mengingati" mode yang ditetapkan dalam penggunaan terakhir, yang membolehkan anda tidak menyesuaikan atau menetapkannya setiap kali anda mengekspresikan susu.

Model manual juga dipanggil mekanikal. Produk sedemikian dilengkapi dengan pam khas, terima kasih kepada susu yang dibuang.

Kedua-dua pilihan datang dengan lanjutan atau standard. Yang pertama dibezakan oleh sebilangan besar botol dan muncung, di kedua - dengan satu botol dan dua muncung. Tidak ada model untuk menghaluskan dua payudara pada masa yang sama dalam pelbagai jenama Tommee Tippee.

Salah satu model yang paling laris ialah Tommee Tippee Closer kepada pam susu elektrik alam semula jadi. Kit itu termasuk pam payudara elektrik yang berkuasa bateri, puting ganti, 4 payudara payudara, 2 muncung botol diganti, kotak steril, dan dua botol 150 dan 260 ml. Bahan-bahan perkilangan - silikon dan plastik khusus. Model ini dapat berfungsi sehingga 2.5 jam dengan penggunaan berterusan. Pam payudara elektrik model ini boleh beroperasi dari kedua-dua titik kuasa dan bateri. Pilihan kedua lebih mudah dan mudah alih.

Di bawah nama yang sama satu lagi model sebenar dihasilkan, hanya manual. Pemasangan pam payudara ini agak mudah, tetapi tidak mudah: satu botol 150 ml, 2 muncung yang boleh ditukar ganti, muncung dengan injap, liner untuk bra dan kotak untuk pensterilan. Botol dan muncung juga diperbuat daripada plastik berkualiti tinggi dan silikon.

Faedah

Pam payudara Tommee Tippee mempunyai beberapa kelebihan, pertimbangkan beberapa daripada mereka.

  • Ketersediaan pelbagai muncung untuk dada.
  • Tiada kebisingan Kriteria ini amat penting bagi ibu-ibu yang tidur dengan sangat sensitif.
  • Kemudahan. Pam susu Tomme Tippee membolehkan wanita tidak mengekspresikan susu mereka sendiri, yang memerlukan pensterilan sebelum tangan, tetapi mereka membuat proses lebih mudah dan lebih cepat.
  • Ketersediaan Tommee Tippee adalah jenama yang memastikan ketersediaan produknya, sehingga anda dapat membeli produknya di hampir setiap supermarket dengan harga yang sangat menarik.
  • Kualiti Nozel untuk botol yang dibuat menggunakan silikon khas, yang tidak ditutup dengan retak dan tidak lusuh. Injap juga dibuat menggunakan teknologi khas, mereka adalah anti-kolik.
  • Reka bentuk canggih. Setelah melengkapkan ungkapan susu, mudah menggantikan muncung dengan puting susu dan memberi makan kepada anak kecil. Nozel mudah dikeluarkan, botol dengan cepat dan mudah dicuci. Nozel tidak meninggalkan lebam di dada, dan proses itu sendiri tidak menyebabkan memerah kulit. Barangan selesa dan lembut untuk bra juga membuat sebahagian besar keselesaan untuk wanita selepas prosedur.
  • Bahan selamat. Semua bahan dari mana payu dara Tommee Tippee dibuat selamat.Mereka adalah hypoallergenic dan tidak mengeluarkan bahan toksik.

Ulasan Pelanggan

Secara umum, pam elektrik dan manual payudara Tommee Tippee menerima ulasan yang sangat baik. Pengguna mencatatkan harga yang berpatutan, serta ketersediaan produk di hampir semua kedai barang-barang kanak-kanak dan bahkan di jabatan-jabatan khusus pasar raya.

Selain itu, pelanggan berpuas hati bahawa pam payudara Tommee Tippee mempunyai muncung yang selesa, ketat dan bocor. Botol mudah dibasuh di bawah air yang mengalir, yang juga menjadi kelebihan penting untuk ibu-ibu yang sudah sibuk. Fakta yang mengejutkan dan menarik, yang dirasakan oleh ibu-ibu muda, adalah tempoh penyahkotaan - dalam 100 minit hampir 100 ml susu diruntuhkan. Ringkasnya, Kadangkala lebih cepat untuk mengekspresikan susu dan memberi makan bayi daripada membuat botol dengan campuran.

Pam susu Payudara Tommee Tippee adalah produk yang berkualiti, selamat, praktikal dan berpatutan dengan harga demokratik yang tidak hanya akan menjadikan kehidupan ibu yang lebih mudah lebih mudah, tetapi juga melegakannya daripada masalah kesihatan yang berikutnya.

Dalam video seterusnya anda akan menemui gambaran ringkas mengenai pam susu manual dengan set aksesori Tommee Tippee (Tommy Tippy).

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan