Apakah teater bayi?

Kandungannya

Ramai orang berfikir bahawa kehidupan selepas kemunculan kanak-kanak adalah terhad kepada taman permainan, tadika, pusat kanak-kanak dan pembangunan. Jika anda fikir begitu, ini bermakna anda belum pernah mendengar tentang teater bayi.

Apakah teater bayi?

Ini adalah format hiburan keluarga baru di mana kanak-kanak menikmati komunikasi langsung dan bukan menonton kartun dan bermain permainan pada alat. Mereka mendapat pengetahuan baru tentang dunia, belajar untuk berempati dan mengambil bahagian yang aktif untuk membantu wira-wira kisah ini.

Ini adalah persekitaran rumah. 15-20 bayi dengan ibu mereka terletak di atas selimut dan bantal. Di dalam dewan tidak ada adegan dan kerusi. Cahaya bungkuk lembut tidak menyakitkan mata dan tidak menakutkan. Muzik yang menyenangkan menyumbang kepada pengenalan kanak-kanak dengan dunia seni. Persembahan bayi diadakan di dalam suasana kepercayaan, persahabatan dan minat yang meriah di bahagian fidget kecil. Mereka merangkak, berjalan, menyentuh pemandangan dengan tangan kecil yang bermain-main dan mengambil bahagian dalam acara tersebut.

Pembentangan itu bersambung dengan permainan interaktif supaya anak-anak tidak bosan. Tetapi setiap permainan adalah sebahagian daripada permainan.

Kanak-kanak mendapat alat di tangannya, dan matanya menyala. Dia bersedia untuk bertindak, contohnya: membina roketnya, menggaruk tumisnya ke ikan paus, menangkap ikan, menyiram bunga, memakan katak dengan lalat, menarik cahaya pada tablet sihir, bermain dengan ubur-ubur yang bersinar, mengusir jerung dan banyak lagi.

Persembahan bayi - secara langsung. Pelakon tidak bermain di panggung, mereka bersebelahan dengan anak-anak. Tindakan mereka adalah jelas, biasa dan difahami, walaupun untuk serbuk. Prestasi kaya dan dinamik dengan semua interaktiviti berlangsung 40-50 minit, yang tidak memukul mod anak kecil anda dan tidak keterlaluan!

Setiap pertunjukan direka untuk usia kanak-kanak tertentu, jadi kanak-kanak di dalam dewan bergaul dengan baik antara satu sama lain, dan ibu dan bapa dapat membuat kawan-kawan baru.

Plot dan watak-watak persembahan bayi adalah baik, bermaklumat dan mengajar. Orang-orang kecil akan belajar betapa pentingnya mendengar ibu, mendedahkan semua rahsia dunia bawah air, melihat transformasi ajaib ulat ke rama-rama, atau pergi perjalanan yang menarik ke planet lain.

Di teater bayi mereka tahu tentang semua pengalaman dan keinginan ibu. Oleh itu, jika bayi berasa buruk, anda boleh dengan mudah memindahkan lawatan ke permainan ke hari lain. Saya ingin menangkap kacang - semasa majlis itu ada seorang jurugambar profesional yang akan membuat anda gambar kanak-kanak dan keluarga percuma. Dan untuk ingatan hari ini, anda akan mengambil pewarnaan dengan anda sebagai hadiah untuk membincangkan kisah dongeng dengan anak anda di rumah lagi.

Persembahan bayi adalah emosi positif untuk seluruh keluarga!

Persembahan yang popular

Perjalanan angkasa

Adakah kehidupan di ruang angkasa? Berapa banyak bintang di alam semesta? Bagaimana untuk membina roket dan menangkap komet sebenar? Jawapan kepada soalan-soalan ini dan lain-lain dalam suasana yang unik dengan persembahan cahaya sebenar "Journey into Space."

Lelaki menunggu ekspedisi yang menarik ke planet lain. Mereka akan terbang melewati bintang-bintang yang terang, melihat fajar yang berwarna-warni, berjalan di planet lain, menghargai cahaya dan berteman dengan penduduk kosmik. Pukulan foto percuma dan hadiah yang tidak dapat dilupakan tidak akan meninggalkan anak-anak yang tidak dikenali. Tempoh penerbangan 50 minit. Umur angkasawan adalah dari 2.5 hingga 5 tahun.

Kisah hutan

Dalam drama "Forest Fairy Tale", mimpi ulat bayi terbang dalam pembersihan hutan yang besar. Pengembaraan apa yang menanti dia dalam perjalanan ke mimpi? Kami menawarkan kanak-kanak dari 8 bulan hingga 2.5 tahun untuk menyertai ulat. Lagipun, walaupun orang dewasa bermimpi untuk mendapatkan kisah dongeng yang sebenar.

Anak-anak kecil akan menanam bunga, mengumpul bakul penuh cendawan, menyembunyikan gadis bayi dari burung hantu yang menggerunkan, melihat pelangi berwarna-warni, menari di bawah sabun gelembung yang luar biasa dan menjadikan diri mereka menjadi rama-rama yang indah. 40 minit akan terbang dengan tidak disedari dan sangat menyeronokkan, kerana anda tidak perlu duduk di satu tempat! Dan gambar dan hadiah kecil akan menjadi kejutan dan ingatan yang menyenangkan.

Rahsia lautan

"Teater Bayi Interaktif" adalah pengeluaran interaktif menakjubkan "Rahsia Laut" untuk kanak-kanak dari 8 bulan hingga tiga tahun.

Lelaki itu perlu terjun ke pengembaraan dengan kepalanya dan menjadi watak utama kisahnya! Mereka akan jatuh ke dalam ribut yang sebenar, tenggelam ke dasar lautan, mengenali kehidupan laut: ikan paus yang besar dan tiram kecil yang nakal; bermain dengan dolphin-penyelamat, mengumpul koleksi cengkerang yang cantik, lihat ubur-ubur berseri yang menawan, menari dengan ketam pertapa lucu, simpan ikan kecil dari jerung yang menggerunkan dan membantu penyu yang ingin tahu mencari rumah.

Tempoh prestasi: 45 minit. Satu kejutan yang menyenangkan akan menjadi pemotretan kecil dengan watak kegemaran anda dan kesusahan.

Sungai Fairy Tale

Kami menjemput kanak-kanak dari satu tahun hingga tiga tahun kepada persembahan interaktif menarik "The Fairy Tale of the River". Terdapat ikan menari, nyanyian capung, katak hilang dan nelayan sebenar!

Bersenang-senang dan bermaklumat, belajar bagaimana untuk memancing, mengetahui apa katak makan, berteman dengan pelindung, melancarkan bot, berenang, mengambil gambar dan mengambil cenderahati kecil di rumah. Tempoh interaktif adalah 45 minit.

Persembahan diadakan di pelbagai tempat di pusat Moscow!

Metro: Marina Grove, Novokuznetsk.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan