Membina penyusun magnet untuk kanak-kanak lelaki: ciri pilihan

Kandungannya

Pereka bercahaya magnet adalah hadiah hebat untuk mana-mana budak zaman prasekolah. Bukan sahaja kraf yang dikumpulkan disimpan dalam keadaan holistik dengan daya yang tidak kelihatan, jadi ia juga dapat dilihat pada waktu malam apabila lampu dimatikan (mungkin tidak semua, tetapi sekurang-kurangnya sebahagiannya).

Ibu bapa juga suka memberikan hadiah seperti itu, kerana dengan kesan perkembangan yang ketara, pereka magnet itu juga menarik perhatian khusus kanak-kanak itu, memaksa dia terlibat dalam mainan yang berguna.

Kriteria Pemilihan

Di mana-mana segmen produk, produk itu boleh sama ada berkualiti tinggi atau berkualiti rendah, kerana pereka magnetik yang bercahaya dapat menyebabkan lebih banyak kekecewaan daripada kekaguman. Untuk tidak menyalahkan pilihan, anda perlu memberi perhatian kepada beberapa perkara.

  • Pertama sekali, tanya berapa banyak bahagian lampu pereka. Faktanya ialah banyak pengeluar, terutama pada harga rendah untuk set, menandatangani kit sebagai bercahaya, walaupun dari beberapa dozen bahagian terdapat hanya dua atau empat bercahaya. Sekiranya ini difikirkan oleh penderma, maka ia tidak menakutkan - perkara utama ialah jangkaan tidak lebih baik daripada realiti beberapa kali.
  • Dalam keadaan kedai, ia adalah masalah untuk memeriksa kekuatan cahaya, tetapi, jika boleh, ia hanya perlu untuk melakukannya. Kemungkinan besar, walaupun sedikit kelipan akan kelihatan dalam kegelapan yang lengkap, tetapi itu hanya datang pada waktu malam, dan tiada siapa yang akan membenarkan kanak-kanak kecil bermain dalam keadaan sedemikian. Adapun kesuraman cahaya, maka itu adalah kesan yang menarik, yang merupakan sebab pembelian, ia mungkin tidak dapat dilihat, dan kemudian tidak masuk akal untuk mencari hanya satu set bersinar.
  • Sebagai tambahan kepada ciri-ciri cahaya, pereka magnet juga mesti memenuhi keperluan keselamatan umum. Adalah wajar bahawa penjual boleh memberikan sijil dengan jelas mengesahkan bahawa tiada bahan yang berbahaya bagi anak itu digunakan dalam pengeluaran pereka. Di samping itu, walaupun kekuatan bahagian secara langsung berkaitan dengan keselamatan, kerana plastik tidak dapat diandalkan, runtuh, boleh masuk ke dalam badan anak atau menggoresnya dengan tepi tajam.
  • Kita tidak sepatutnya lupa bahawa perancang magnet itu harus mudah untuk memasang kerajinan, yang juga dapat dimengerti dengan mudah. Kepentingan asasnya adalah kekuatan magnet. Magnet Neodymium dianggap paling berkuasa (sekurang-kurangnya dalam dunia pembina magnet), tetapi anda tidak boleh mempercayai salah satu inskripsi di dalam kotak - lebih baik untuk memeriksa fakta ini. Adalah dipercayai bahawa jika satu bahagian boleh memegang empat atau lima orang lain pada berat, set itu bernilai dibeli.
  • Asal seorang pereka barat yang mahal boleh menelan kos beberapa kali lebih banyak.bukannya salinan Cina yang sangat munasabah. Kualitinya, tentu saja, menimbulkan keraguan tentang kebolehpercayaan dan panjang umurnya, tetapi jika kanak-kanak itu sudah dewasa dan bertanggungjawab, mungkin dengan wang yang boleh dibelanjakan untuk satu orang Amerika untuk membelikan dia orang Cina. Hasilnya, bersama-sama mereka akan berkhidmat, mungkin tidak lagi, tetapi ia akan menjadi lebih pelbagai dan menarik untuk dimainkan.
Pereka Barat yang dihormati
Pereka Cina
  • Memilih pereka bentuk apa-apa jenis, anda tidak boleh melupakan kepentingan dan keinginan kanak-kanak. Kit yang bercahaya yang sama boleh mendedahkan topik yang menarik untuk kanak-kanak perempuan - contohnya, mereka boleh berkumpul di sebuah istana untuk seorang puteri, yang pasti tidak akan menarik perhatian budak lelaki itu.

Ia juga perlu memberi perhatian kepada cadangan usia yang ditunjukkan di dalam kotak, kerana kanak-kanak berusia 6-7 tahun tidak akan berminat untuk mengumpul angka geometri tiga dimensi primitif dari satu set yang tidak menganggap apa-apa lagi, walaupun ia dinyalakan.

Jenama dan set popular

Geomag bercahaya

Geomag Glow adalah salah satu penyelesaian pertama yang terbaik untuk kanak-kanak yang baru berumur 3 tahun. Set seperti itu terdiri daripada kayu magnet dengan tiang magnet bertentangan, dan mereka saling terhubung dengan bola logam, yang, yang tertarik pada tiang mana-mana, memungkinkan untuk menghubungkan yang tidak bersambung.

The Glow telah memberi kesan yang berbeza dari rakan-rakannya kerana unsur-unsurnya mempunyai kilauan neon yang menyenangkan, yang memberikan mainan yang dipasang dengan pesona sihir yang sebenar. Dalam kes ini, pengilang menawarkan pilihan ibu bapa yang ditetapkan dalam konfigurasi yang berlainan: anda boleh membeli sekurang-kurangnya 22 item untuk pemula, serta set barang 104 yang mengagumkan untuk kanak-kanak berusia lima tahun atau lebih tua, atau untuk syarikat kanak-kanak yang menyeronokkan.

Bondibon

Bondibon menggunakan konsep pereka yang sangat berbeza, menawarkan penyelesaian yang luar biasa untuk lelaki bernama SmartMax Special "Glowing Larry". Tiada angka geometri yang telah disediakan di sini - set itu dibuat khusus untuk budak itu untuk memasang mesin taip itu. Pada masa yang sama, agak sukar untuk memanggil hadiah seperti pereka sepenuhnya, kerana kit termasuk hanya empat bahagian, yang menjadikan tugas tugas yang layak walaupun untuk anak-anak termuda.

Walau bagaimanapun, cahaya di sini dianjurkan pada prinsip yang sama sekali berbeza - pengeluar enggan pendarfluor, lebih memilih LED kecil yang berjalan pada bateri berwarna merah jambu.

Akibatnya, ibu bapa perlu memantau keadaan dan sentiasa mempunyai sumber kuasa di tangan, jika tidak sihir akan berakhir dengan tiba-tiba, dan bayi akan kecewa dengan kedalaman jiwa. Tetapi kelebihan cerah mesin sedemikian adalah mudah dikombinasikan dengan set lain jenama yang sama.

Magneticus Maglieter

Bagi kanak-kanak umur sekolah rendah, kit dibuat sedemikian rupa sehingga mereka tidak begitu pereka sebagai mainan yang menarik. Keperluan ini dipenuhi sepenuhnya oleh set Maglieter Magneticus, yang menawarkan anak-anak lelaki untuk memasang robot hijau, yang badannya bersinar dalam kegelapan, terima kasih kepada bateri.

Oleh kerana penonton pereka tersebut sudah agak lebih tua, terdapat juga butiran yang lebih terperinci di sini - 21. Pengilang melakukan kerja yang baik untuk membuat permainan dengan mainan yang dihasilkan lebih menarik lagi: khususnya, pek komik khas yang didedikasikan untuk robot dipasang dimasukkan dalam pakej. Set ini dilengkapi dengan padang permainan khas. Terima kasih kepada penambahan yang menarik, kanak-kanak tidak lagi perlu mencipta cerita dari awal - ia tetap hanya untuk mengembangkan pemikiran yang dimulakan oleh pencipta pereka.

Untuk mendapatkan maklumat mengenai cara memilih pembina magnetik untuk lelaki, lihat video berikut.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri.Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan