Pram model 3 dalam 1 untuk kembar dan petua memilih

Kandungannya

Malah seorang kanak-kanak dalam keluarga melibatkan perbelanjaan yang besar, dan dalam kes kembar, ia hanya memerlukan suntikan kewangan yang besar. Bagi kebanyakan ibu bapa, acara seperti itu, walaupun sangat gembira, tetapi pada masa yang sama sangat mahal, jadi mereka cuba memilih produk anak-anak seperti yang boleh melakukan beberapa fungsi sekaligus, jadi lebih murah. Dalam kes kereta bayi, sangat bermanfaat untuk memilih pengubah 2 dalam 1, dan lebih baik - 3 dalam 1 sekaligus.

Apa itu?

Dalam perkembangannya, kanak-kanak itu, sebagai peraturan, perlu menukar kereta dorongnya: pada bulan-bulan pertama hidupnya, dia memerlukan buaian biasa, sementara ketika dia tumbuh dan belajar berjalan, kereta dorong ringan dengan tempat duduk akan lebih praktikal. Sekiranya ibu bapa mempunyai kereta dan mereka mahu menaikinya dengan seorang anak pada tahun-tahun pertama kehidupan mereka, maka kerusi kereta juga diperlukan, pada hakikatnya, kereta dorong yang sama, hanya tanpa casis, tetapi dengan kemungkinan pemasangan di dalam kabin. Semua ini tidak boleh dibeli secara berasingan jika anda membeli kereta dorong 3 in 1.

Komponen mungkin berbeza sedikit bergantung kepada pengeluar, tetapi secara amnya ia adalah sama. Casis kereta dorong itu menggambarkan penggantian mudah kerusi kanak-kanak: di sana anda boleh memasang kedua buaian dan kerusi duduk, yang boleh dibekalkan dalam kit atau dibeli secara berasingan. Kerusi seperti itu sendiri juga boleh dipasang di dalam kereta bukan kerusi kereta, walaupun di sini anda harus terlebih dahulu mengkaji kaedah lampiran dan kemungkinan menggunakan model khusus ini di dalam kereta peribadi anda.

Ternyata bukannya dua kerusi roda dan kerusi kereta yang dibeli secara berturut-turut, anda boleh membeli segala-galanya bersama dengan harga yang berkurang.

Model jenis ini menarik bukan sahaja untuk ibu bapa anak kembar: terima kasih kepada ciri-ciri reka bentuk, stroller seperti ini juga popular dengan ibu bapa pada usia yang sama. Kebanyakan transformer 3 dalam 1 membolehkan anda pada masa yang sama memasang satu buaian dan satu unit berjalan, supaya anda boleh membawa kanak-kanak usia yang berbeza dalam satu kerusi roda.

Kriteria Pemilihan

Dalam mengejar keuntungan, adalah sangat penting untuk tidak membeli pengubah yang tidak berjaya, jika tidak, bukannya menyimpan, anda boleh menghadapi kos tambahan. Ulasan menunjukkan bahawa walaupun kereta dorong yang baik tetapi tidak tepat dipilih tidak berguna. Untuk mengelakkan kegagalan apabila memilih, anda harus memberi perhatian kepada pengalaman negatif ibu bapa yang lain.

 • Ia bukan untuk apa-apa yang pengubah dapat memperoleh pelbagai bentuk - ia dibeli untuk masa yang lama dan untuk semua keadaan operasi tanpa pengecualian. Oleh itu tiada ciri tambahan boleh diabaikan Dia mesti memenuhi sebarang cabaran harian, khususnya, hangat di musim sejuk dan sejuk pada musim panas.
 • Walau bagaimanapun, meletakkan dua kanak-kanak dengan keselesaan yang tepat menunjukkan banyak ruang akan perlu mencari kompromi antara keselesaan dan kecekapan. Sangat penting untuk difahami terlebih dahulu di mana di apartmen untuk menyimpan kereta dorong yang cukup besar dengan blok yang boleh tanggal yang berasingan. Reka bentuk itu sendiri sememangnya mudah untuk masuk ke dalam lif, dan jika anda bercadang untuk menggunakannya dengan kereta, tempat duduknya harus sesuai dengan lekapan di dalam kereta, dan casis harus dilipat dengan mudah untuk dipasang di dalam bagasi.
 • Transformer bukan sahaja digunakan selama bertahun-tahun, tetapi juga perlu menahan berat dua anak yang semakin meningkat sekaligus. Ini adalah beban besar, kerana ketika memilih perhatian besar harus dibayar kepada kebolehpercayaan kerangka, dan mana-mana berliku-liku rolling dan backlash boleh menjadi alasan yang logik untuk tidak membeli.
 • Berat sangat mempengaruhi kebolehlaksanaan dan kebolehan bergerak kereta dorong, Lagipun, wanita yang lemah, yang biasanya seorang ibu muda, tidak dapat melancarkan masa yang lama struktur yang akan menarik pada 20 kilogram yang baik, dan bahkan mengangkat mereka tangga. Oleh itu, berat kereta dorongnya semestinya sekecil mungkin, tetapi putaran roda depan di sekitar paksinya akan membantu untuk tidak membuat usaha yang luar biasa pada setiap giliran yang tajam.
 • Meneruskan tema rupa bumi, Perlu diberi perhatian pada diameter roda: lebih banyak lagi, masa dan tenaga yang lebih sedikit perlu dibelanjakan untuk melencong lebam kecil di jalan raya.
 • Untuk mengejar keselesaan dan kemudahan, anda tidak sepatutnya melupakan keselamatan. Malah kereta dorong yang paling selesa tidak harus dipertimbangkan dengan serius oleh ibu bapa jika ia tidak memberikan tali pinggang keledar lima mata yang boleh dipercayai untuk setiap bayi.

Di samping itu, penting untuk mempunyai brek roda belakang yang mudah diakses, yang memastikan bahawa struktur tidak tiba-tiba melancarkan cerun itu sendiri.

 • Sesetengah transformer tidak membayangkan penyingkiran kerusi berasingan.mereka pergi dengan satu set ganda, iaitu kedua-dua kanak-kanak sama ada berbohong atau duduk. Pilihan ini tidak terlalu mudah walaupun untuk kembar, yang boleh berkembang pada kelajuan yang berbeza, dan walaupun untuk cuaca, ia tidak semestinya sesuai, kerana mereka mempunyai keperluan yang berbeza sepenuhnya. Sekiranya ibu bapa memberi keutamaan kepada dua blok, maka sekurang-kurangnya mereka harus menetapkan peraturan berasingan untuk setiap backrest dan footboard (dalam hal blok berjalan). Ia juga penting untuk menganggarkan saiz setiap tempat: tidak dapat diterima bahawa kanak-kanak menjadi sempit
 • Butang boleh laras bukanlah yang paling penting, tetapi masih terdapat unsur kemudahan yang diingini. Ia mesti ketinggian yang boleh dilaraskan, kerana walaupun ketinggian tetap adalah mudah untuk ibu, dia tidak akan dapat mengamankan berjalan ke saudara-mara yang lebih tinggi atau lebih rendah. Di samping itu, keupayaan untuk memperluaskan pegangan di stroller membolehkan ibu bapa menentukan sendiri cara terbaik untuk membawa kanak-kanak - ke arah gerakan atau di hadapannya. Pilihan pertama akan merayu kepada anak-anak yang ingin tahu yang ingin menjelajah sekitarnya, yang kedua lebih sesuai untuk anak-anak yang kelakuannya paling baik dipantau dengan teliti.
 • Kanak-kanak tahun pertama hidup tidak mungkin mempunyai kebimbangan yang tinggi untuk kebersihan, Walau bagaimanapun, yang terakhir adalah sangat penting untuk kesihatan mereka, kerana pembelian kerusi roda, penutupnya yang mudah dikeluarkan untuk mencuci, disambut. Adalah dinasihatkan untuk memberi perhatian kepada fabrik itu sendiri: jika ia menembusi kelembapan, anda boleh berjalan dengan kanak-kanak dalam sebarang cuaca, walaupun dalam hujan. Untuk berjalan-jalan musim panas, tudung yang diperbuat daripada fabrik sedemikian yang pasti dapat melindungi dari matahari semasa membiarkan udara segar sangat berguna.

Top Rated

Barisan model kerusi roda 3 dalam 1 untuk anak kembar sentiasa dikemas kini, pengeluar cuba menawarkan model yang lebih baru dan selesa. Dalam kes ini, setiap pengguna mungkin mempunyai keutamaan mereka sendiri, jadi kami memutuskan untuk tidak mengatur gerabak di tempat, tetapi hanya untuk menyerlahkan beberapa daripada mereka yang popular di kalangan pengguna domestik pada musim bunga musim panas tahun 2018.

 • Bumbleride Indie Twin Selama beberapa tahun sekarang, ia telah dianggap sebagai salah satu yang terbaik dari jenisnya, kerana pembangunan itu dilakukan secara eksklusif oleh jurutera yang mempunyai beberapa anak. Kes aluminium yang dikimpal dari reka bentuk ini mampu menahan 41 kg (bukan sahaja kanak-kanak, tetapi juga barang dalam bakul). Tekstil yang digunakan untuk meliputi jahitan terdiri daripada separuh serat buluh dan separuh lavsan, yang memastikan suhu mikroklimat yang sentiasa nyaman di dalamnya, dan kain itu sangat tahan pakai. Penyelesaian juga sangat mudah: tidak ada keranjang untuk barang-barang, tetapi juga poket khusus untuk botol.

Berat badan kereta dorong itu tidak begitu hebat - hanya 16 kilogram, lebarnya sesuai untuk lulus pada pintu paling moden.Kos pada tahap 90-100 ribu rubel boleh menakutkan begitu banyak pengguna berpotensi, namun memilih model ini, anda tidak dapat membaca seksyen tentang kriteria pemilihan sama sekali.

  • Tutis terra pada umumnya, menawarkan tahap keselesaan yang sama seperti model sebelumnya, tetapi kos kira-kira dua kali lebih banyak - kira-kira 45-50 ribu Rubel. Ia dilengkapi sepenuhnya dengan semua yang anda perlukan: sebagai tambahan kepada casis, di kedai, pelanggan gembira juga akan diberikan dua buaian, dua blok berjalan dan dua tempat duduk berasingan, serta aksesori kecil. Pembeli sering memuji model ini juga untuk keluasan besar bakul untuk perkara-perkara, yang membolehkan anda pergi membeli-belah dengan anak-anak anda.

  Pencipta kereta dorong ini telah mengambil banyak penjagaan untuk negara merentasinya, kerana ia bukan hanya dilengkapi dengan roda besar untuk pengapungan yang lebih baik, ia juga mempunyai mata bantal yang baik dan, sangat penting, roda getah kembung.

  • Esspero duetto - Ini adalah model dengan harga purata berbanding model terdahulu (pada tahap 70 ribu Rubles), tetapi kelebihannya yang tidak disenangi adalah lebar minimum jarak roda, yang hanya 58 cm. bukan sahaja di pintu, tetapi juga ke dalam lif.

    Pencipta mengurus kedua secara berasingan, khususnya meletakkan blok yang terpisah - belakang yang terasa menonjol di atas bahagian depan, sedikit bertindih itu, berkat yang, walaupun dengan dua buaian, reka bentuk tidak begitu panjang. Buaian, dengan cara itu, boleh dipasang kedua-dua arah perjalanan, dan menentangnya, dan ia juga dilengkapi dengan membawa pemegang.

    Semak kereta dorong untuk kembar Bebetto 42, lihat video berikut.

    Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

    Kehamilan

    Pembangunan

    Kesihatan