Kereta bayi Quinny: pelbagai model dan tips untuk dipilih

Kandungannya

Pematuhan kepada gaya hidup yang aktif adalah jaminan kesihatan, jadi bagi ibu dan bayi ia sangat penting untuk mulai berjalan bersama dari usia dini. Ia adalah supaya kanak-kanak dapat menghabiskan masa dengan selesa di udara terbuka, dan kereta-kereta itu dicipta. Dan teknologi moden membolehkan untuk membangunkan banyak model dengan tujuan yang berlainan.

Hari ini kita akan bercakap mengenai jenama bayi bayi Quinny yang popular, memberitahu anda tentang faedahnya dan melihat dengan lebih dekat model-model yang paling popular yang disasarkan pada zaman kanak-kanak yang berbeza dan ciri-ciri hobi.

Manfaat Jenama

Quinny adalah pengeluar produk Belanda untuk kanak-kanak dan perkongsian aktif ibu bapa dengan anak-anak. Produk dari Belanda telah berjaya menakluki pasaran antarabangsa dengan kualiti yang tinggi, dan firma-firma di negara ini terus memegang tahap perkhidmatan dan fokus pelanggan yang tinggi dari tahun ke tahun.

Kereta bayi Quinny mempunyai beberapa kelebihan, yang sangat bernilai di pasaran antarabangsa.

 • Keupayaan untuk memasang kerusi roda peralatan yang diperlukan secara mandiri. Kebanyakan model Quinny adalah universal: buaian, kerusi kesenangan, atau kerusi kereta dipasang secara berasingan, bergantung pada keperluan pengguna.
 • Jenama juga menghasilkan produk untuk yang paling kecil - beberapa model boleh digunakan sebagai buaian untuk bayi baru lahir. Membawa bayi dalam bakul tersebut akan menjadi model yang sangat mudah dan disesuaikan - Buzz, Moodd dan Speedi.
 • Mana-mana kereta api Quinny dihasilkan mengikut standard kualiti tertinggi. Hanya bahan semulajadi dan selamat digunakan yang tidak menyebabkan alahan walaupun kepada yang terkecil.
 • Gaya jenama yang dikenali sebagai kad perniagaannya. Reka bentuk cerah dan bingkai luar biasa membuat kereta dorong dikenali untuk berjalan-jalan, dan pelbagai membolehkan anda memenuhi cita rasa kedua-dua bayi dan ibu bapa.
 • Kereta bayi Quinny menyesuaikan diri dengan keperluan dan keinginan penumpang muda. Pemasangan boleh laras, kerusi disesuaikan dan perkara-perkara menyenangkan lain akan memberikan keselesaan maksimum apabila bergerak.

Julat model

Barisan jenama Quinny adalah lebih luas - syarikat cuba untuk memenuhi kepentingan semua pelanggannya, malah yang paling mencabar. Kereta bayi dipisahkan mengikut umur, bentuk tempat duduk, tujuan, dan sebagainya.

Transformasi model sangat mudah, kerana mereka boleh berubah bergantung pada tujuan yang digunakan.

Salah satu sebab mengapa Quinny mempunyai maklum balas yang baik dari ibu bapa dari negara yang berbeza - jenama itu mempunyai tawaran untuk setiap rasa, dan semua orang akan dapat memilih untuk dirinya sendiri model yang akan memenuhi keperluan dan keinginannya.

Quinny buzz

Kereta bayi Quinny Buzz meninggalkan pengguna dengan keupayaan untuk menyesuaikannya sepenuhnya agar sesuai dengan kemudahan mereka - walaupun bilangan roda boleh diselaraskan. Model ini dengan mudah beralih dari roda tiga ke roda empat, manakala dalam kedua-dua keadaan roda depan tetap beralih, yang sangat memudahkan kawalan.

Model ini dibentangkan dalam pelbagai konfigurasi, di mana perhatian khusus perlu dibayar kepada Quinny Buzz Xtra yang lebih baik. Ia termasuk buaian, kerusi kereta, kerusi berjalan kaki baldi dan roda tambahan, yang boleh dipasang pada penggantungan gandar belakang bebas.

Quinny moodd

Model ini dibuat berdasarkan Buzz, tetapi ia mempunyai beberapa perbezaan yang signifikan.Ia lebih besar saiznya, buaiannya lebih dalam dan lebih luas, dan tempat duduk untuk kanak-kanak terletak pada jarak yang lebih jauh dari tanah daripada di Buzz.

Di samping itu, koleksi edisi terhad dalam pelbagai warna: arang batu hitam, ibu-mutiara-putih dan juga pelbagai warna telah dibangunkan terutamanya untuk para pecinta reka bentuk eksklusif bersama artis Romero Britto.

Quinny speedi

Model ini sepatutnya mendapat namanya. Terima kasih kepada alat khas penggantungan yang kuat dan roda besar, kerusi roda boleh mencapai kelajuan yang sangat tinggi.

Ia sesuai walaupun untuk berjoging dengan bayi - pilihan yang baik untuk ibu bapa sukan!

Peralatan asasnya adalah eksklusif untuk berjalan, tetapi tambahan buaian atau kerusi kereta dibeli, yang memungkinkan untuk menggunakan model untuk semua peringkat umur - dari kelahiran hingga dua atau tiga tahun.

Quinny zapp

Kereta dorong ini adalah salah satu yang paling popular di kalangan rangkaian yang disampaikan kepada jenama. Zapp adalah berbeza kelebihan berikut, yang menjadikannya pemimpin jualan:

 • kekompakan - model mudah dilipat dan tidak mengambil banyak ruang apabila dilipat, ia memudahkan anda menggunakannya semasa perjalanan dengan kereta atau pesawat;
 • reka bentuk yang inovatif - bentuk geometri luar biasa dan warna terang menonjol terhadap latar belakang umum;
 • kemungkinan memasang kerusi kereta di kerangka kereta dorong - Ciri ini sangat berguna sekiranya bayi banyak bepergian dengan ibu bapanya, anda tidak boleh membeli kerusi kereta, kerana kereta bayi yang berubah dapat menyediakan tahap keamanan yang mencukupi.

  Versi yang dinaik taraf dalam konfigurasi yang lebih selesa juga dikeluarkan untuk model ini - sejak 2012, jenama itu mempunyai pengubahsuaian tambahan.

  Ia menyediakan keupayaan untuk memasang tempat duduk yang menyenangkan di kedudukan yang berbeza - menghadap ibu atau menghadap jalan. Oleh itu, ibu akan sentiasa memerhati bagaimana bayi melakukan, atau memberi peluang kepadanya untuk berkenalan dengan dunia luar dengan sendiri, memberikan gambaran menyeluruh.

  Tempat duduk dalam konfigurasi ini juga dikawal dalam posisi "berbaring", "duduk" dan "berbaring".

  Quinny yezz

  Model ini dibangunkan khusus untuk orang tua yang aktif yang suka perjalanan yang berterusan dan dari usia muda ingin mengajar anak mereka untuk perjalanan yang panjang.

  Untuk menjadikan bayi berasa selesa walaupun semasa perjalanan panjang, kereta dorong Yezz direka - sesuai untuk mendaki dan untuk perjalanan jalan raya. Kelebihan utamanya adalah kekompakan dan kemudahan pergerakan.

  Jumlah berat struktur tidak mencapai lima kg, yang menjadikannya sangat mudah untuk pengangkutan. Kereta bayi juga boleh menjadi bagasi tangan di pesawat, dan sesuai dengan bagasi kereta mana pun. Di samping itu, dia juga direka khas dengan keupayaan untuk bergerak dengan selesa walaupun di tangannya - apabila dilipat, dia dilekatkan pada tali pinggang khas yang mudah meluncur ke atas bahunya dan mensimulasikan beg.

  Quinni Longboard Kereta bayi

  Model ini benar-benar unik di pasaran barangan kanak-kanak, kerana ia bukan hanya kereta dorong, tetapi hiburan sebenar untuk bayi dan ibu bapanya.

  Hakikatnya ialah pengubahsuaian ini termasuk skateboard untuk orang dewasa - berjalan dengan anak, anda boleh menunggang dan mempunyai masa yang benar-benar menyeronokkan. Sudah tentu, susut nilai yang stabil menjadikan reka bentuk itu selamat.

  Seperti kereta dorong adalah mencari sebenar bagi mereka yang biasa memimpin gaya hidup yang sihat dan berminat untuk mendapatkan segala-galanya dari kehidupan!

  Bagaimana untuk memilih model untuk bayi anda?

  Setiap model yang dibentangkan di atas pasti perlu perhatian - pengguna meninggalkan ulasan yang baik mengenai semua kereta Quinny. Tetapi harus selalu diingat bahawa produk kanak-kanak harus dipilih sesuai dengan keutamaan dan keperluan peribadi, dan bukan hanya berdasarkan pendapat orang tua lain.

  Itulah sebabnya kami mencadangkan supaya anda membiasakan diri dengan arahan ringkas untuk memilih kereta bayi untuk kanak-kanak, supaya dari semua model Quinny yang dibentangkan, anda boleh memilih yang sesuai dengan anda.

  Pemilihan musim sejuk

  Musim sejuk di luar tingkap bukan sebab untuk menolak berjalan di udara segar, tetapi anda perlu bersiap sedia untuk mereka. Pada musim sejuk, keutamaan harus diberikan kepada kerusi roda yang akan menyediakan kanak-kanak itu dengan suhu yang selesa semasa berada di jalanan, serta dapat memandu melalui halangan semulajadi seperti slaid salju dan ais licin.

  Ciri-ciri utama yang membawa kereta untuk musim sejuk harus sesuai:

  • buaian mesti dibina ke dalamnya;
  • bahan tidak boleh lulus kelembapan dan angin;
  • jumlah buaian harus cukup untuk sampul bulu yang besar;
  • perlu ada ruang tambahan dan poket yang cukup untuk benda-benda (di musim sejuk ada, dengan definisi, lebih banyak lagi);
  • kereta dorong sepatutnya mempunyai kusyen yang stabil dan roda besar pada tayar tebal yang boleh mengatasi cuaca buruk pada musim sejuk.

  Pilihan terbaik untuk musim sejuk adalah kereta roda tiga, yang sempurna berubah untuk mana-mana musim dan tetap selesa untuk kedua-dua bayi dan ibu bapa.

  Sebagai peraturan, model sedemikian adalah sejagat dengan blok "2 dalam 1" atau "3 dalam 1" - mereka dengan mudah diubah menjadi beberapa kedudukan yang berbeza dan membolehkan anda berjalan dengan anak-anak dari berbagai usia. Quinny menawarkan pelanggan model premium yang sangat baik untuk kes ini - Quinny Moodd Natural delight.

  Pemilihan untuk musim panas

  Pada musim panas, keperluan kerusi roda lebih kurang - dalam tempoh ini, suhu rendah, angin sejuk dan jalan yang ditutup oleh ais tidak mengganggu kami.

  Pilihan terbaik untuk musim panas adalah stroller berjalan yang beratnya sangat kecil dan tidak mengambil banyak ruang apabila dilipat. Adalah wajar untuk menjaga penutup hujan, kerana ia boleh menjadi panas di luar, tetapi anda tidak boleh basah dengan anak.

  Berada dalam pakaian basah atau hanya dalam kelembapan, dia boleh menangkap sejuk jika suhu berubah-ubah (contohnya, jika anda memasuki kedai dengan penghawa dingin) atau bahkan dari angin, walaupun yang paling panas.

  Antara model Quinny, kereta Quinny Yezz dan Quinny Zapp adalah pilihan terbaik untuk musim panas - mereka mudah melipat, mengambil ruang yang sangat sedikit dan menimbang sehingga 5 kilogram, yang bagus untuk berjalan kaki dan perjalanan musim panas yang panjang.

  Video berikut memberikan gambaran keseluruhan kereta dorong Quinny Mood.

  Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

  Kehamilan

  Pembangunan

  Kesihatan