Joie strollers: pelbagai dan tips untuk memilih

Kandungannya

Kereta dorong adalah kenderaan yang sangat penting yang membolehkan para ibu berjalan dengan selesa dengan anak-anak, dan bayi itu sendiri dapat meneroka dunia atau hanya tidur manis di jalan. Ini bermakna bahawa reka bentuk itu sebaiknya selesa, tidak menyebabkan ketidakselesaan pada anak dan menggembirakan ibu bapanya. Semakin ramai pembeli memilih kerusi roda oleh firma British Joie. Mereka dibentangkan di pasaran dalam pelbagai model, mempunyai pemilihan warna yang kaya dan berkualiti tinggi, yang sangat penting untuk ibu bapa yang peduli.

Ciri khas

Jenama Joie mendapat populariti di pasaran kerana alasan. Produk mempunyai banyak kelebihan.

Pertama sekali, pengguna menghargai keselesaan model-model ini. Mereka dilengkapi dengan belakang yang luas, yang mempunyai ketegaran sederhana. Tempat duduk sangat mendalam, yang membolehkan bayi duduk dengan selesa di kerusi roda dan tidak letih walaupun untuk berjalan-jalan. Di samping itu, jika anda menerjemahkan backrest dalam kedudukan terlentang, kanak-kanak akan dapat tidur di udara segar dalam keadaan yang paling selesa.

Bagi keselesaan ibu bapa, perlu diingat bahawa kebanyakan model adalah ringan. Ini bermakna ibu-ibu tanpa bantuan dapat menanggulangi pergerakan kereta dorong, contohnya, membawanya ke pengangkutan awam atau beranda, serta memasukkannya ke dalam teksi atau kereta.

Jadi, walaupun bayi hiperaktif tidak cedera, bergerak di kerusi roda dan membongkok melalui pemegang, model dilengkapi dengan tali pinggang keledar. Semua produk adalah stabil dan hampir mustahil untuk menjadikannya lebih teruk, jadi penyangak kecil boleh belajar tentang dunia tanpa risiko kesihatan.

Model

Untuk memilih kereta dorong yang sesuai untuk keluarga tertentu, para pakar mengesyorkan agar anda mempelajari dengan teliti model Joie dengan teliti. Berikut adalah pelbagai produk. Pelbagai pilihan menawarkan pilihan berjalan kaki yang ringan, reka bentuk yang berfungsi dan serius, tongkat, model dengan pemegang flip, kereta bayi untuk kembar dan lebih tua dan lebih. Pertimbangkan produk yang paling popular yang ada dalam permintaan istimewa.

Litetrax 4 Air

Kereta bayi ini mempunyai reka bentuk bergaya yang tidak mempunyai lebihan. Bahagian belakang mempunyai beberapa kedudukan pelarasan, hud agak banyak meningkat kerana kehadiran zip. Model mudah dilipat, dalam keadaan sedemikian ia mudah diangkut, kerana ia menjadi agak padat. Ibu bapa menolak kemudahan produk ketika melakukan perjalanan di angkutan umum, serta ketika masuk dan keluar.

Bemper dilengkapi dengan lapisan lembut yang melindungi anak dari lebam, mudah untuk membersihkannya untuk mencuci. Di hud ialah tingkap untuk pengudaraan. Ini sangat mudah dalam cuaca panas, kerana bayi ditutup dari cahaya matahari langsung dan pada masa yang sama udara segar beredar dengan bebas.

Bakul adalah akses mudah dan agak luas. Sekiranya perlu, roda hadapan boleh dikunci, terdapat juga brek kaki yang sangat baik. Papan kaki mempunyai dua kedudukan, yang mudah untuk kanak-kanak. Di samping itu, bayi boleh dipasang dengan tali dengan selamat, yang juga dilengkapi dengan pad lembut. Ketinggian sabuk boleh diselaraskan dalam tiga posisi.

Model Litetrax boleh diwakili sebagai roda tiga. Ramai ibu bapa memilih pilihan ini, kerana mereka menganggapnya sebagai yang paling mudah dan boleh dipercayai.

Mirus Bluebell (Jade)

Model ini mempunyai berat yang agak kecil, jadi pemiliknya tidak mempunyai masalah dengan pergerakan struktur. Ia mudah dibongkar dan lipatan, menjadi agak padat. Bakulnya besar, ia boleh digunakan untuk menyimpan item yang besar, contohnya, apabila membeli-belah di kedai. Di samping itu, semua roda dilengkapi dengan sistem brek yang baik, dan kawalan mudah dan santai.

Bahagian belakang boleh dipasang dalam 3 kedudukan: berbaring, duduk dan berbaring. Manipulasi ini boleh dilakukan walaupun dengan satu tangan, dan perubahan posisi tidak akan mengganggu bayi walaupun dia tertidur duduk. Kaki kaki mudah dibuka.

Chrome dlx

Kereta-kereta ini dibuat dengan gaya yang sporty dan menarik. Mereka mempunyai bentuk yang diselaraskan dan warna-warna yang bergaya. Tempat duduk boleh dengan mudah disusun semula jika perlu, ia dipasang dalam dua arah.

Untuk berjalan kaki adalah selamat untuk bayi yang gelisah, reka bentuk dilengkapi dengan tali yang tetap pada satu titik dan mencegah kanak-kanak jatuh dari kereta dorong. Di kerusi roda, mudah untuk bergerak di luar jalan, yang membuat model mudah untuk keluarga yang tinggal di kawasan desa.

Pact lite

Salah satu produk yang paling kompak dari pelbagai model. Model ini sangat berfungsi. Bahagian belakang mudah diterjemahkan ke dalam kedudukan mendatar. Bersama-sama dengan pram ada tas di mana Anda dapat menyimpannya, yang sangat mudah, karena Anda dapat memilih tempat penyimpanan dan desain tidak akan mengganggu.

Kain dari kain padat akan melindungi anak dari matahari dan keadaan cuaca buruk. Sabuk ditetapkan pada lima mata dan pasti memastikan keselamatan bayi. Bumper itu dilengkapi dengan kain yang bermutu tinggi dan lembut. Pinggir kaki boleh diposisikan pada ketinggian yang diperlukan, dan roda dilengkapi dengan penyerap kejutan, yang akan memastikan keselesaan walaupun pada jalan yang tidak rata. Roda depan berpusing memudahkan untuk bergerak.

Cepat

Kereta-kereta ini mempunyai 5 kedudukan backrest, yang cukup tinggi dari tanah. Sabuk tempat duduk ditetapkan pada lima mata, yang akan membolehkan anda mengamankan bayi dan tidak bimbang tentang hakikat bahawa dia boleh gugur semasa berjalan kaki. Papan kaki boleh dilaraskan secepat mungkin.

Model ini dilengkapi dengan hud besar. Ia dibentangkan dalam warna-warna terang dan bergaya. Bumper boleh dikeluarkan jika perlu. Keranjang belanja sangat lapang.

Terapung

Salinan ini adalah salah satu yang paling ringan, manakala kereta dorong itu mempunyai kebolehtelapan tinggi. Reka bentuknya tenang, tetapi pada masa yang sama akan merayu kepada ibu bapa yang bergaya dan cerdas. Model ini sangat mudah untuk dipasang, mempunyai saiz padat apabila dilipat dan sangat baik untuk pengangkutan di dalam kereta. Ia dilengkapi dengan pemegang flip yang membolehkan anda menyebarkan bayi dan wajah dan kembali kepada ibu bapa.

Bahagian belakang mudah dipasang dalam kedudukan mendatar, yang membolehkan anak tidur dengan selesa di udara segar. Kerusi itu sendiri terletak agak tinggi dari tanah. Roda mempunyai penyerapan kejutan yang sangat baik.

Aire

Model ini mempunyai tempat duduk yang sangat lembut yang membolehkan kanak-kanak berjalan dan menjelajah dunia dengan keselesaan. Sabuk tempat duduk dengan selamat membaiki kanak-kanak itu, sambil meninggalkannya kebebasan dalam pergerakan. Bahagian belakang sepenuhnya bersandar. Bingkai aluminium tidak menjadikan struktur lebih berat, membolehkannya mudah digerakkan dengan lipat dan dalam bentuk kerja. Sesetengah elemen plastik juga menyumbang kepada perkara ini.

Produk lipatan seperti buku, selepas itu ia boleh diletakkan di mana sahaja dan tanpa sokongan. Pemegang sangat selesa dan ditutup dengan bahan khas.

Mytrax

Pengguna menunjukkan kefungsian kerusi roda tersebut. Struktur yang dipasang sangat padat dan boleh berdiri tanpa sokongan. Susut nilai dan roda berkualiti tinggi membolehkan anda berjalan di tempat yang berbeza tanpa bimbang tentang kebolehan bergerak dan keselesaan kanak-kanak. Bahan yang menutup kerusi, Lego dikeluarkan untuk mencuci. Kerusi itu sendiri adalah luas.

Model ini mempunyai tempat duduk yang boleh dilaras dan dilengkapi dengan tali pinggang keledar yang boleh dipercayai.Tudung itu agak besar dan mempunyai tetingkap istimewa di mana anda boleh menonton bayi.

Muze

Model ini dibezakan dengan rupa yang bergaya. Sangat mudah bergerak, pengguna menunjukkan keupayaannya untuk mengembara bukan jalan yang paling mudah tanpa sebarang masalah. Mempunyai sebilangan besar aksesori. Beg lapang membolehkan anda membawa anda mainan berjalan dan semua yang anda perlukan untuk anak anda, serta membuat pembelian pukal.

Bagaimana untuk memilih

Ulasan model syarikat Joie sering positif. Walau bagaimanapun, sebelum meneruskan pilihan, anda perlu mengetahui apa jenis produk yang diperlukan dalam setiap kes tertentu.

Pertama sekali, pakar mengesyorkan untuk menentukan tempat duduk. Selalunya, ibu bapa memilih model yang lembut, tetapi jika kerusi duduk di bawah berat kanak-kanak, ia boleh menghadapi masalah tertentu dan ketidakselesaan umum. Ia akan berguna untuk mempunyai kekangan kepala yang akan membantu meletakkan bayi. Dan juga memberi perhatian kepada kehadiran tapak kaki.

Adalah perlu untuk mengambil kira bahawa model "tebu" adalah mudah dan mempunyai berat badan yang kecil, tetapi operasi mereka dalam tempoh musim sejuk boleh menyebabkan banyak kesulitan. Pilihan ini harus dipilih jika ibu bapa merancang berjalan dengan anak pada musim panas. Pilihan sejagat adalah transformer kereta bayi.

Jika keluarga mempunyai kereta, anda harus memberi perhatian kepada model yang boleh digunakan bukan sahaja sebagai kereta dorong, tetapi juga sebagai kerusi kereta.

Ibu bapa lain berpendapat bahawa ia adalah yang paling mudah untuk mengambil kanak-kanak dengan anda ketika memilih kereta dorong. Ini akan membolehkan bayi itu diletakkan dan melihat dengan matanya sendiri bagaimana ia bebas dan selesa.

Petua Operasi

Menjaga kereta dorong Joie adalah mudah. Ia cukup untuk mengeluarkan habuk dari unsur logam, plastik dan aluminium dalam masa, dan untuk menghilangkan sisipan tekstil yang boleh dibasuh. Kerusi itu sendiri boleh dikosongkan untuk membersihkan lipatan dan dasar dari kotoran.

Selepas cuaca buruk, kereta bayi mesti dikeringkan dengan betul.

Kegagalan berbuat demikian boleh mengakibatkan acuan dan cendawan. Yang terbaik, jika reka bentuk itu kering.

Perlu juga diingat bahawa apabila membersihkan elemen kain seseorang tidak boleh menggunakan produk yang mengandung klorin.

Lihat video seterusnya untuk maklumat lanjut mengenai Joie pram.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan