Everflo strollers: kajian model keseronokan dari jenama popular

Kandungannya

Pada bulan pertama kehidupan, hanya buaian sesuai untuk kanak-kanak sebagai kereta dorong, yang memastikan kedudukan mendatar yang stabil disebabkan oleh bahagian bawah keras. Dari masa ke masa, bayi akan membesar dan dapat duduk, dan kemudian kereta itu perlu diubah, kerana ia bukan sahaja perlu selesa untuk kedudukan duduk, tetapi juga jika mungkin mempunyai badan yang ringan, kerana penumpangnya sendiri sudah banyak berat pada saat ini.

Berat berat kanak-kanak itu mempunyai beban tambahan pada bahagian-bahagian, kerana saya mahu kereta dorong itu menjadi kuat, dan juga - mudah bergerak, mudah diurus dan, yang paling penting, murah. Dalam amalan, ia sering berlaku bahawa kereta dorong itu adalah baik, tetapi mahal, atau mampu dimiliki, tetapi tidak mengagumkan dengan ciri-cirinya. Atas sebab ini, anda harus memberi perhatian kepada kereta bayi dari jenama Everflo - mereka adalah antara sedikit yang sekurang-kurangnya secara teorinya dapat memenuhi semua permintaan yang dijelaskan.

Ciri khas

Kebanyakan ibu bapa ingin membeli kereta dorong jenama terkenal dunia, dicuba dan diluluskan oleh berjuta-juta keluarga lain di seluruh dunia. Sekiranya anda mahu kereta dorong menjadi lebih murah, anda harus melepaskan harapan seperti itu, kerana sering syarikat-syarikat yang telah berjaya mencapai kejayaan dan pengiktirafan serta-merta mula tidak menaikkan harga "untuk jenama." Dalam urat ini, adalah lebih baik memilih syarikat-syarikat yang, dalam satu tangan, telah berjaya mengisytiharkan diri mereka dengan cukup kuat, di pihak yang lain, belum berjaya memasuki kategori pemimpin pasar yang tegas. Ia adalah seperti itu dan digunakan Everflo.

Di satu pihak, syarikat ini didirikan tidak semalam - sejarahnya bermula pada tahun 1994, sebaliknya, dalam skala industri barangan kanak-kanak itu tidak begitu banyak. Lebih-lebih lagi, jenama pada mulanya sangat kecil, menggabungkan dua perniagaan yang lebih kecil dari Kanada. Walau bagaimanapun, kedudukan permulaan hanya kelihatan lemah - sebenarnya, pemaju dari kedua-dua syarikat induk sudah mempunyai pengalaman dalam bidang ini, dan hakikat bekerja di negara maju memerlukan pematuhan dengan piawaian yang berkualiti tinggi.

Mungkin produk jenama ini tidak akan diketahui dan dijual semata-mata di negara asal mereka, tetapi bukan hanya pereka, tetapi juga pemasar menunjukkan kebijaksanaan. Pada masa itu, mereka adalah antara yang pertama untuk menangkap trend yang baru, yang mana pada masa ini banyak syarikat terkemuka di Barat sedang memindahkan kilang-kilang mereka ke China, di mana buruh lebih murah. Terima kasih kepada ini, produk syarikat, yang kekal Kanada dalam kualiti, jauh lebih mirip dengan orang Cina dalam harga mereka, yang tidak boleh tetapi menarik pengguna.

Pada masa yang sama, Everflo memberi perhatian besar kepada pasaran Rusia - khususnya, pada tahun 2017 walaupun barisan pengeluaran syarikat sendiri dibuka di sini. Benar, pada mulanya hanya terdapat buaian dan tilam untuk mereka, tetapi mungkin tidak lama lagi kerusi roda akan ditambah kepada pelbagai "Rusia" Everflo, yang akan menjadi lebih mahal sebagai hasil dari langkah ini.

Dengan cara ini, anda boleh berkenalan dengan kualiti barang bukan sahaja dengan contoh kerusi roda atau buaian, tetapi juga terima kasih kepada mainan atau perabot anak-anak, yang juga dihasilkan oleh syarikat ini.

Pejabat pengurusan di Kanada dengan berhati-hati memastikan pekerja Cina dan Rusia tidak mengurangkan keperluan untuk produk perkilangan, sebab itu lebih banyak lagi kereta bayi berada di jalanan kami dengan Everflo bertulis pada mereka.

Lineup

Apa yang tidak biasa mengenai Everflo adalah hakikat bahawa buaian atau transformer dalam pelbagai mereka tidak diwakili sama sekali - terdapat tempat untuk "tongkat berjalan" dan kereta jenis "buku".

Sudah tentu, memilih jenama kereta dorong hanya separuh pertempuran, dan semua ibu bapa bermimpi mencari pengangkutan yang betul untuk anak mereka, yang akan menjadi sempurna untuknya, Oleh itu, adalah berfaedah untuk melihat dengan lebih dekat kajian model yang paling terkenal dan popular.

  • Pengawal Mudah E 338 - contoh yang jelas tentang "buku" yang menyenangkan dari Everflo. Harus diingat bahawa model ini tidak muncul di pasaran semalam, tetapi pengeluar secara berkala mengemas kini kereta dorong itu, tanpa mengubah namanya - contohnya, baju hujan telah muncul dalam versi yang lebih baru, yang tidak diramalkan sebelum ini. Pengembang sendiri mengatakan bahawa pengangkutan ini sesuai untuk keluarga-keluarga yang tinggal di bandar-bandar besar, kerana reka bentuk dilipat mempunyai saiz yang sangat padat, dan ia boleh dilipat dalam hanya dua gerakan. Ia adalah pengangkutan yang betul-betul boleh dianggap sebagai "perdana" jenama, kerana pujian di alamatnya di laman web pengeluar tidak banyak.

Secara berasingan, perlu diperhatikan, sesungguhnya, pelbagai warna penutup untuk model ini. Pelbagai reka bentuknya adalah model, yang disebut Graphite.

  • E 230 siri diwakili oleh beberapa model terkenal (Capitan, Strong, Safari Luxe), tetapi perbezaan di antara mereka agak kecil, kerana ia harus digambarkan sebagai satu unit. Ciri-ciri umum semua model biasanya berkaitan dengan parameter seperti saiz kerusi, dimensi keseluruhan kereta dorong dan bilangan jawatan. Bagi perbezaan, mereka boleh mengaitkan, contohnya, kepada bilangan roda (semuanya mempunyai empat titik sokongan, tetapi "Kapten" mempunyai roda hadapan dua kali ganda). Jika model sebelumnya dianggap sebagai penyelesaian yang sangat baik untuk bandar, maka ini dipanggil pilihan terbaik untuk semua keadaan dan untuk sebarang keadaan.
Capitan
Kuat
Safari luxe
  • Surat E 501 adalah salah satu stesen kereta terbaharu dari Everflo, kerana ia hanya muncul di pasaran pada tahun 2018 untuk kali pertama. "Buku" sedemikian untuk kanak-kanak seberat kurang daripada 20 kg mempunyai semua ciri yang hari ini dianggap wajib bagi pengangkutan kanak-kanak tersebut. Ia berat hanya 6.3 kg, tetapi ia mempunyai bingkai keluli yang kukuh yang dapat menahan operasi jangka panjang. Roda diperbuat daripada bahan yang menyediakan skating senyap pada permukaan mana-mana, sementara semuanya berlipat ganda untuk kestabilan struktur yang lebih baik dan dilengkapi dengan brek.

Semua komponen kereta dorong, yang boleh diselaraskan sekurang-kurangnya secara teorinya, memberi ibu bapa peluang ini, dan lapisan lembut pada lapisan lima mata akan memastikan bahawa bayi tidak menggosok bahu.

  • Cricket E 219 - Satu lagi produk baru pada 2018, yang sangat menyerupai model yang diterangkan di atas, tetapi berbeza dengan berat yang lebih ringan, tidak melebihi 5.5 kg yang tidak masuk akal. Pelepasan ini dicapai kerana menggunakan rangka yang diperbuat daripada aluminium bukannya keluli sebagai bahan, tetapi sebaliknya perbezaan dengan E-501 hampir tidak dapat dilihat. Hampir satu-satunya cara untuk membezakan secara visual antara kedua-dua kerusi roda ini ialah perbezaan bilangan roda, yang dalam E-219 tidak berkembar di bahagian belakang, tetapi tunggal.
  • Julat E 200 Ia merujuk kepada model yang agak lama, yang tidak lama lagi akan hilang dari kedai, memberi laluan kepada model yang lebih baru. Secara umum, ini adalah satu lagi "buku" yang baik dan sangat padat (6.4 kg), perbezaan ciri-ciri yang kemungkinan membuka kedudukan mendatar sepenuhnya, yang sangat mudah untuk kanak-kanak dari enam bulan.
  • Rakan E 460 Ia dianggap sebagai salah satu stesen paling berfungsi pengeluar ini secara keseluruhan dan bahkan sesuatu yang lebih daripada sekadar kereta dorong. Para pemaju menunjukkan bahawa dalam bentuk terungkap, model ini berubah menjadi buaian, yang oleh kelapangannya jauh di hadapan beberapa buaian penuh, sehingga penggunaan model ini tidak mungkin dari enam bulan tipikal untuk syarikat itu, tetapi dari lahir. Secara semulajadi, dengan jangkamasa umur penumpang yang tinggi, pelarasan komprehensif apa-apa butiran kereta dorong, termasuk sandaran dan tapak kaki, dipastikan.

Pencipta menjaga untuk memastikan kanak-kanak itu selesa dengan kerusi roda sedemikian dalam cuaca apa-apa - terutamanya untuk keperluan ini, hud boleh diturunkan ke bumper.

  • Honeybee E 930 Sekarang anda boleh bertemu jarang, bagaimanapun, ramai ibu bapa masih bercakap dengan hangat mengenai model ini, oleh sebab itu, mustahil untuk tidak menyebutnya. Kereta dorong ini dicirikan oleh daya bergerak tinggi dan kebolehlaksanaan kerana ia tidak mempunyai empat titik pangsi, seperti kebanyakan model Everflo, walaupun roda hadapan dua kali ganda untuk kestabilan yang lebih tinggi. Model ini direka untuk kanak-kanak ringan yang berat sehingga 15 kg, dan pada masa yang sama beratnya hanya 5.5 kg.
  • Tizo zany - satu-satunya tongkat pengangkutan di dalam senarai keseluruhan, yang mana banyak ibu bapa hanya melihat sebagai pilihan berjalan musim panas. Harus diingat bahawa model ini biasanya mengambil kira sebahagian besar ulasan negatif mengenai keseluruhan jenama, kerana ia tidak mempunyai kelemahan. Ini adalah tidak sesuai roda roda pusing yang lengkap untuk sebarang salutan, kecuali asfalt, dan kekurangan reka bentuk menyeluruh, dan aksesori yang minimum.

Bahan

Jika kita menganggap kereta Everflo, dari segi bahan yang digunakan untuk pembuatan, pengeluar patut mendapat pujian untuk kegunaan aktif bahan-bahan klasik seperti keluli dan aluminium berbanding penggunaan plastik yang agak kecil. Sudah tentu, pada masa kini plastik boleh menjadi berkualiti tinggi dan benar-benar selamat untuk kanak-kanak, tetapi membeli produk plastik untuk kanak-kanak sentiasa membawa risiko ketidakjujuran oleh pengeluar, terutamanya apabila barang-barang murah.

Itulah sebabnya pilihan yang memihak kepada aluminium dan keluli harus dipanggil betul, walaupun dalam model model syarikat yang berkenaan ada stroller dengan komponen plastik dan plastik sepenuhnya.

Kes logam, sama ada keluli atau aluminium, semestinya menjamin kebolehpercayaan struktur yang tinggi. Dalam kes kereta bayi, ini sangat penting, kerana kanak-kanak menunggang kenderaan sedemikian sudah berat biasanya lebih dari 10 kg, dan produk itu mempunyai umur normal sekurang-kurangnya dua tahun.

Rupa-rupanya, oleh sebab itu, syarikat itu tidak eksperimen dengan plastik, dan model-model pada kerangka plastik yang dihasilkan olehnya adalah dalam permintaan yang rendah.

Secara berasingan, ia mesti dikatakan mengenai bahan dari penutup kain yang dibuat. Pengilang itu sendiri mendakwa bahawa dia membuat bahagian tenunan stroller kain Oxford, yang dicirikan oleh peningkatan ketahanan dan kurang terdedah kepada kemusnahan penumpang kecil yang aktif. Ia agak mudah untuk memadamkan kain sedemikian, secara prinsip, ia tidak terlalu mudah dirawat. Walau bagaimanapun, walaupun pengeluar sendiri tidak biasanya menunjukkan kesederhanaan menjaga penutup di antara kelebihannya, kerana ibu bapa masih perlu berhati-hati dan cuba untuk tidak membersihkan hud.

Apa yang perlu dipertimbangkan ketika memilih?

Terdapat jenama kerusi roda sedemikian, pilihan yang memihak yang dianggap sebagai priori yang betul, walaupun ini juga tidak benar. Bagi Everflo, produk kanak-kanak seperti ini pasti baik, tetapi dalam banyak aspek dalam konteks nilai mereka, kerana tiada siapa yang cuba membandingkan mereka dengan pengeluar pengangkutan kanak-kanak Itali dan Jerman yang paling terkenal.

Oleh sebab itu, sebelum membuat pilihan akhir, anda perlu membaca dengan teliti ulasan ibu bapa yang lain tentang model kegemaran anda., kerana ia mungkin mengandungi penjelasan yang penting yang boleh membuat pembeli berpotensi dari kesilapan yang membawa maut.

Sebagai contoh, untuk jenama Everflo, titik lemah sering menjadi kelebihan, iaitu: dimensi sederhana. Di satu sisi, untuk kereta dorong, dimensi padat harus menjadi ciri pada tahap aksiom, sebaliknya, dalam usaha untuk mengejar ketinggian maksimum dan ekonomi ruang dan bahan, pengeluar kadangkala lupa bahawa lelaki kecil juga harus selesa. Kemungkinan besar, seorang kanak-kanak yang cenderung untuk kecerahan, pada dasarnya, tidak sesuai dengan kebanyakan kerusi roda jenama, terutamanya ketika musim sejuk ketika dia berpakaian hangat.

Sekiranya dalam tahun pertama kehidupan mungkin tidak ada masalah dengan dimensi, maka ibu bapa masa depan akan mengalami kekecewaan kerana umur perkhidmatan yang berpotensi sehingga usia tiga tahun ternyata tidak terlalu berat. Hanya ada satu jalan keluar - "cuba" kereta dorong untuk kanak-kanak itu terus di kedai, atau sekurang-kurangnya mengetahui di rumah dengan seorang penguasa, berapa saiz kerusi itu, dan cuba untuk memahami berapa lama bayi boleh muat di dalamnya.

Lebih-lebih lagi, walaupun hakikat bahawa kanak-kanak itu biasanya sesuai dengannya tidak bermakna ia akan menjadi selesa di sana. Hari ini, mana-mana kereta dorong dilengkapi dengan berpuluh-puluh aksesori kecil, seperti bakul membeli-belah dan pelbagai poket untuk botol, tanpa model tidak lagi akan diminta, dan sekali lagi Everflo dikritik kerana semua bonus ini ternyata mengganggu kanak-kanak atau tidak membenarkan penggunaan penuh kereta dorong . Sebagai contoh, dalam sesetengah model, sudah cukup untuk melipat kereta dorong supaya sepenuhnya menghalang akses ke bakul, yang bermaksud bahawa di stairwell, lif, pasar raya atau bas anda boleh mendapatkan perkara yang diperlukan atau ia tidak akan berfungsi sama sekali, atau ia akan mengambil masa yang lama.

Dalam sesetengah kes, penyebab ketidakpuasan ibu bapa juga adalah poket, yang tidak boleh dipenuhi dengan apa-apa yang berat, kerana semasa perjalanan mereka dapat memberi tekanan pada anak atau mengganggu dengannya. Sekali lagi, tanpa "pas" untuk menentukan semua masalah sedemikian terlebih dahulu adalah sukar.

Terdapat kelemahan kecil lain yang boleh menjadi masalah yang sukar dikawal. Sebagai contoh, adalah sangat bermasalah untuk menggantung beg "luar" pada kereta dorong, kerana ia mestilah mengganggu ibu semasa berjalan, melekat di luar perimeter struktur - ini tidak boleh dielakkan dalam kereta dorong yang sangat padat. Di samping itu, dalam banyak model, roda senyap yang dipuji hanya sesuai untuk asfalt, manakala pada jubin licin, mereka hanya perlu diseret, dan di jalan kerikil mereka tidak akan dibenarkan bergerak ke mana-mana arah sama sekali.

Ternyata anda perlu menyemak kereta dorong secara komprehensif sebelum membelinya, datang untuk memilihnya dengan beg kesayangan anda dan menguji roda pada pelbagai permukaan yang hanya dapat ditemui di kawasan jualan.

Pada masa yang sama, banyak pengguna meninggalkan komen positif, menunjukkan bahawa walaupun kekurangan dapat disamakan, jika kita melihatnya tepat pada waktunya dan hanya membeli kerusi roda di bawah syarat bahawa pembeli potensial sudah mengetahui penyelesaian masalah tersebut. Walau bagaimanapun, dalam proses pemilihan, adalah penting untuk tidak kehilangan kewaspadaan, sebaliknya ternyata wang itu sia-sia.

Petua Operasi

Harus diingat bahawa jenama Everflo tidak melepaskan kereta musim sejuk sama sekali. Semua model berjalan kaki yang dikemukakan adalah stroller musim panas yang boleh hanya terlindung sedikit, dengan bantuan selimut ringan untuk kaki set standard. Ini tidak bermakna ibu bapa sendiri tidak boleh melindungi kereta dorong seperti itu, tetapi di sini adalah penting untuk tidak melupakan dimensi yang sangat sederhana produk tersebut.

Adalah lebih baik untuk memilih semua aksesori tambahan yang ada di tempat itu, segera cuba mereka ke kereta dorong yang boleh menjadi pembelian. "Cubalah" kereta bayi yang juga harus diberi hakikat bahawa dia boleh berpakaian dan lebih hangat daripada pada masa ini.

Banyak kereta Everflo dalam tradisi terbaik model mewah kurang daripada aksesori apa-apa, jadi walaupun mereka yakin tiada siapa yang akan menunggang kereta dorong ini pada musim sejuk, anda harus memberi perhatian kepada sekurang-kurangnya pembelian baju hujan.

Sesetengah pengulas menulis bahawa model yang tidak menganggap kehadirannya dalam kit itu, bahkan tidak menyediakan kemungkinan untuk memasang aksesori sedemikian daripada pengilang pihak ketiga. Ini mungkin tidak menjadi masalah jika anda tahu bagaimana untuk bekerja dengan jarum dan boleh membina lampiran tersebut sendiri, tetapi ini adalah kos tambahan wang dan masa.

Singkatnya, stroller Everflo boleh benar-benar menggembirakan, tetapi jika anda seorang pengguna yang menuntut, bersiaplah untuk beberapa nuansa.

Ulasan Everflo Easy Stroller sedang menunggu anda dalam video di bawah.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan