Stroller Esspero: jenis dan ciri-ciri mereka

Kandungannya

Pengilang Norway dikenali di seluruh dunia untuk kualiti produk mereka yang sempurna. Bukti ini adalah jenama Esspero. Walaupun belia, syarikat itu telah mengambil kedudukan yang kuat di pasaran pengeluar kereta bayi.

Mengenai syarikat

Pereka jenama Norway mencipta ciri-ciri model mudah dan berfungsi Scandinavia. Untuk meningkatkan kekuatan dan keselesaan kerusi roda, mereka meninggalkan sebilangan besar bahagian yang tidak perlu..

Produk menggabungkan harga yang rendah, berkualiti tinggi dan keselamatan. Jenama menggunakan teknologi moden dan perkembangan terbaru ketika membuat produk mereka. Dalam katalog Esspero dibentangkan warna untuk setiap rasa: kedua-dua terang, dan ketat, dihalang.

Fesyen untuk memberi tumpuan kepada bahan-bahan alam sekitar dan hypoallergenic, yang sama di Eropah, juga telah menjejaskan jenama Norway. Eco-leather - bahan utama yang digunakan oleh Esspero dalam pembuatan kerusi roda. Ia tidak berbeza dengan kulit asli, tetapi ia lebih murah daripada yang asal dan tidak begitu menuntut untuk menjaga. Syarikat itu juga menggunakan fabrik lain dalam pengeluaran modelnya: kapas, denim, jacquard, dll.

Aksesori diperbuat daripada kulit domba dan bulu, jadi kanak-kanak itu tidak takut angin musim sejuk dan suhu rendah.

Kemudahan pengeluaran terletak di timur dan barat Eropah, serta di Asia. Di antara pelbagai terdapat model yang direka untuk keadaan cuaca panas.

Jenama Esspero menawarkan:

  • buaian;
  • kereta untuk berjalan;
  • kereta modular 2 dalam 1 dan 3 dalam 1;
  • model untuk kembar;
  • Aksesori berkaitan seperti jas hujan dan kelambu;
  • tempat duduk kereta untuk kanak-kanak yang berumur berbeza;
  • sampul surat;
  • katil dan tuala;
  • kerusi untuk makan.

Model keseronokan

Lightness adalah kriteria utama ketika memilih kereta dorong untuk berjalan. Sebagai contoh, berat model Line Summer Esspero hanya 4.2 kg, jadi tidak sukar untuk mengangkatnya dengan satu tangan.

Jenama Norway memastikan bahawa kenderaan kanak-kanak mudah dipasang ke dalam kereta. Dan kereta tungku hampir tidak kelihatan apabila dilipat.

Ibu bapa percaya bahawa perlu mengambil model yang berasingan untuk berjalan ketika anak belajar duduk, tetapi kereta Esspero membuktikan sebaliknya. Anda boleh membawa bayi yang baru lahir dalam mana-mana model syarikat., sebagai backrest boleh diturunkan ke kedudukan sepenuhnya mendatar.

Sebagai model untuk berjalan digunakan terutamanya pada musim panas dan musim peralihan, mereka mempunyai sistem khas perlindungan terhadap keadaan cuaca buruk dan matahari terang.

Pada dasarnya, model jenama dilengkapi dengan empat roda, bertentangan dengan fesyen untuk tiga kereta. Faktanya ialah model empat roda lebih stabil dan mudah dikendalikan. Syarikat itu telah mencipta model rekreasi kanak-kanak pertama di dunia, di mana semua roda empat berputar. Semua model dilengkapi dengan pemegang flip, yang membolehkan anda mengubah kedudukan anak semasa dalam perjalanan dan terhadap lalu lintas.

Sabuk lima mata tegas membetulkan kanak-kanak itu, memastikan keselamatan yang boleh dipercayai. Set termasuk tali pinggang inguinal dan rana yang boleh ditanggalkan, yang juga menetapkan bayi. Semua elemen kain boleh dibuang untuk mencuci, yang sangat bersih dan praktikal. Pilihan menarik adalah model di mana bingkai dan blok berjalan boleh dipasang dari siri yang berbeza mengikut keinginan anda. Pertimbangkan mereka dengan lebih terperinci.

Lawatan

Ini adalah siri berjalan elit syarikat. Pengilang menganggapnya yang terbaik di antara semua modelnya.Berjalan dengan kereta dorong itu akan menjadi gembira dan selesa untuk semua anak-anak dan ibu bapa mereka. Casing inovatif dibentangkan dalam dua warna: kuning dan putih. Penggantungan yang lebih baik dengan redaman menjadikan pengangkutan kanak-kanak lebih kuat dan mudah bergerak, membolehkan anda mengatasi sebarang lebam di jalan raya.

Reka bentuk dihiasi dengan plastik putih. Roda depan yang diperbesarkan pula. Model ini dilengkapi dengan bakul untuk menyimpan jenis tertutup. Pemegang ditutup dengan kulit eko berkualiti tinggi.

Casis adalah asas untuk satu set unit modular, yang diubah dengan menekan satu butang. Pengilang membenarkan anda memilih modul dan casis yang anda suka secara berasingan, semasa membuat peralatan asal. Terdapat tiga set modul boleh alih keluar: Alu, Soft-Corg dan Grand. Setiap daripada mereka berbeza dalam satu set kemungkinan reka bentuk.

Mod stroller kereta dorong Esspero Grand Tour sepenuhnya ditutup dengan kulit eko.

Anda boleh memilih modul warna berikut: putih arktik, putih klasik, krim, oren, epal, kayu manis dan koko, ceri, biru laut, grafit dan burgundy.

Discovery

Dengan model ini, mudah untuk melakukan perjalanan dan membuat penemuan baru, kerana nama itu sendiri bercakap mengenainya. Reka bentuk casis difikirkan terperinci terkecil untuk membuat perjalanan dengan kanak-kanak yang selesa untuk ibu bapa.

Bingkai yang diperkuat, kebolehtelapan yang tinggi, roda dengan corak bunga yang mendalam, ergonomik dan keselesaan membuat kenderaan kanak-kanak seperti kenderaan luar jalan sebenar.

Tiada jalan raya atau keadaan cuaca yang buruk akan memaksa anda untuk membatalkan perjalanan dengan kereta dorong seperti itu.

Model boleh didapati dalam warna putih, hitam, kelabu, krim dan warna hitam dan putih.

Pada casis, anda boleh meletakkan modul dari set kegemaran anda. Sebagai contoh, set Alu diwakili oleh reka bentuk, dihiasi dalam kombinasi terang dan tebal bunga hijau, merah, biru, merah jambu. Tetapkan Soft-George menawarkan gabungan bijak tekstur yang berbeza dan warna kain di hiasan asal. Pada casis yang dipilih, anda boleh memasang sebarang blok dari set yang anda suka.

Songsang dan X-Drive

Model-model ini mempunyai reka bentuk satu keping. Kerusi kesenangan tidak boleh dilepaskan dari casis. Semua musim kereta, mereka tidak akan menyebabkan masalah sama ada di musim sejuk mahupun di musim panas. Walau bagaimanapun, untuk menggunakan model ini dalam keadaan musim sejuk, perlu membeli aksesori tambahan untuk memanaskan kanak-kanak. Semua perkara ini terdapat dalam pelbagai jenama Esspero.

Dimensi padat kenderaan anak-anak membuatnya mudah untuk dilalui oleh lif, di sepanjang tangga dan kurungan. Sekarang gabungkan berjalan kaki dan perkara-perkara lain tidak akan mengalami kesukaran. Bakul besar terbuka membolehkan anda membawa sejumlah besar produk, mainan dan lain-lain. Tayar depan dengan fungsi swivel, yang boleh dinyahaktifkan jika perlu, dilengkapi dengan penyerapan kejutan yang sangat baik dan butang untuk pelepasan cepat dari brek.

Esspero Reverse adalah model moden, asli dengan reka bentuk glamor yang memenuhi semua keperluan keselesaan dan keselamatan. Kerusi kerusi berputar ke kedua-dua sisi. Roda pada galas memberikan perjalanan yang lembut di mana-mana jalan. Kereta bayi boleh dibeli dalam warna yang bergaya: susu, hitam dan serbuk.

Model ini sangat popular di kalangan ibu bapa yang suka semua yang bergaya dan luar biasa.

Untuk kembar

Kereta-kereta seperti itu dipilih oleh ibu bapa bukan sahaja dari kembar dan kembar, tetapi juga dari pogodok. Untuk model beban dwi, ​​jenama Esspero telah mencipta bingkai yang ringan dan sangat tahan lama. Bergantung pada jenis casis, unit boleh diposisikan bersebelahan atau satu demi satu. Jurutera syarikat mengesyorkan jenis casis kedua kerana kekompakannya. Kereta dorong Esspero Duetto 2 dalam 1 dapat dengan mudah lulus ke mana-mana lif, kerana lebar casisnya adalah 61 cm.

Walau bagaimanapun, perkiraan ini menyusahkan kanak-kanak yang duduk di belakang. Jenama Esspero mendapati jalan keluar dari situasi ini - blok terletak pada ketinggian yang berbeza, dan anda boleh memasangnya dalam sebarang arah. Anda boleh membeli 2 dalam 1 atau 3 dalam 1 kereta dorong modular dengan memilih warna casis dan pilihan warna.Terdapat sejumlah 3 bingkai warna dan 5 reka bentuk modul.

Ulasan Pelanggan

Kereta bayi untuk anak kembar dari jenama ini telah mengumpul banyak ulasan positif. Tiada pengguna telah kecewa dengan fungsi mereka. Ternyata mengatasi dua kanak-kanak sangat mudah dengan kereta api Esspero. Roda kembung besar yang mempunyai fungsi penting dengan penetapan membolehkan anda berjalan banyak dan sering tanpa memikirkan kualiti jalan.

Lokasi blok di tangga yang berbeza satu sama lain sangat mudah untuk memerhatikan kedua-dua kanak-kanak.

Mengenai model rekreasi jenama ini, pengguna bertindak balas dengan berbeza. Seseorang menafikan susut nilai roda, mendakwa bahawa model itu sangat gemetar, dan menggunakan kenderaan sedemikian mudah hanya di jalan yang sempurna rata. Lain-lain yang menulis tinjauan ceria mengenai kesederhanaan dan kesesuaian model. Masih yang lain tidak menemukan kelemahan. Selalunya ibu menulis bahawa kereta-kereta adalah indah, tetapi mereka tidak dapat melipat casing tanpa bantuan lelaki.

Walau apa pun, model syarikat ini seratus peratus membenarkan nilai mereka dan menawarkan kemungkinan maksimum.

Pada kereta dorong Esspero, lihat video seterusnya.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan