Kereta bayi Cybex: ciri dan spesifikasi

Kandungannya

Dengan kemunculan kanak-kanak dalam keluarga, ibu bapa perlu berfikir secara serius tentang bagaimana untuk memberikan bayi dengan segala-galanya yang diperlukan. Senarai ini sangat besar, dan selalunya ibu bapa perlu berfikir dengan teliti sebelum meninggalkan salah satu item, atau sekurang-kurangnya hanya menyimpan sedikit di atasnya. Walau bagaimanapun, kereta bayi tidak sepatutnya berkaitan dengan apa yang mereka simpan, dan jika pilihan yang memihak model yang jelas lebih murah tidak dapat dielakkan, anda sekurang-kurangnya berusaha keras untuk tidak kehilangan kualiti.

Selalunya ia akan lebih tepat untuk menyelamatkan sesuatu yang lain, tetapi seratus peratus pasti di kerusi roda. Dalam erti kata lain, jika ada peluang demikian, lebih baik untuk membayar lebih banyak untuk kereta dorong, jika jaminan kualiti dan keselamatan tertinggi untuk bayi ditawarkan, serta tingkat kenyamanan para ibu bapa. Dalam konteks ini, produk Cybex seolah-olah menjadi penyelesaian terbaik.

Sedikit mengenai pengilang

Begitu juga di negara kita Cybex strollers tidak berada di bahagian atas jualan, yang tidak kurang menyumbangkan oleh yang sangat tinggi, seperti untuk negara kita, kos produk jenama. Ramai ibu bapa di kalangan pengeluar kerusi roda dunia yang terbaik akan memanggil apa-apa jenis jenama, kebanyakannya Itali, bukan yang satu ini. Walau bagaimanapun, jika anda melihat dengan lebih dekat syarikat itu, maka tiba-tiba ia akan berubah bahawa ia adalah salah satu daripada mereka.

Pada mulanya, perlu dikatakan bahawa tanda niaga Cybex tidak sama sekali sebuah syarikat yang berasingan, tetapi hanya satu pembahagian sebuah syarikat transnasional besar yang menyebut dirinya Goodbaby. Adalah mungkin bahawa nama ini tidak akan mengatakan apa-apa kepada banyak ibu bapa, tetapi perlu disebutkan bahawa semua bahagian dalam perbadanan bekerja dalam pengeluaran pelbagai produk kanak-kanak, dan persatuan itu sendiri, sebagai tambahan kepada francais dengan nama yang sama dan Cybex, juga memiliki jenama Evenflo dan Peranan kurang terkenal Bermain, yang secara amnya meningkatkan pendengaran purata orang terhadap struktur syarikat.

Pencapaian korporat secara keseluruhannya mengagumkan - 15 ribu pekerja dan 46 kedai jualan rasmi di seluruh dunia, 11 kilang dan 8 (ya, kami belum menyenaraikan semua) jenama, hampir 10 ribu paten untuk pelbagai inovasi dan ratusan pelbagai anugerah antarabangsa untuk kualiti. Tidak semua ini merujuk langsung kepada Cybex, bagaimanapun, jenama ini juga telah melabur dengan baik dalam punca biasa.

Jika kita bercakap tentang jenama yang berkenaan, maka ia harus dikatakan bahawa pada mulanya ia bermula dari kerusi kereta, dan hanya baru-baru ini datang untuk mengendalikan kerusi roda, sambil berjaya mencari pengagum dalam beberapa tahun sahaja.

Hari ini, ramai bintang magnitud pertama membuat pilihan memihak kepada kerusi roda jenama Jerman khusus ini, dan pengesahan yang sepadan dengan foto boleh didapati di laman web rasmi syarikat itu. Yang terakhir, dengan cara itu, dibentangkan dalam berpuluh-puluh lokalisasi, yang juga bercakap tentang kejayaan perusahaan.

Kelebihan dan kekurangan

Sudah tentu, banyak pengeluar kerusi roda kedudukan mereka sebagai yang terbaik di dunia, dan ibu bapa tidak mahu meneka, kerana keselamatan dan keselesaan bayi yang paling berharga bergantung kepada pilihan yang betul. Atas sebab ini, ia patut memberi perhatian kepada kelebihan membeli stroller jenama tertentu ini.

  Syarikat itu sendiri mengenal pasti tiga matlamat sebagai keutamaannya sendiri, yang biasanya ciri setiap produk Jerman dan menjadikannya yang terbaik di dunia.

  • Keselamatan bayi dalam apa jua keadaan Ini adalah prinsip utama dalam aktiviti jenama yang dianggap.yang menetapkan sendiri tugas melampaui semua norma sedia ada dengan margin. Sangat banyak perkembangan dan penyelidikan syarikat berkenaan dengan pengenalan bukan sahaja teknologi pengeluaran baru, tetapi juga bahan-bahan baru, yang, sambil memastikan tahap perlindungan yang tertinggi, juga akan menjamin tahap keselesaan yang mencukupi.
  • Tidak akan ada yang baik dari kereta dorong, yang, menjadi selesa dan melindungi anak itu, akan menjadi sedikit fungsi. Alat serba boleh itu, sesuai untuk berjalan kaki harian biasa, dan untuk situasi kecemasan yang tidak dapat diramalkan., Ia akan menjadi pencapaian yang sangat baik untuk ibu bapa yang tidak boleh atau tidak mahu memilih kereta dorong berasingan bagi setiap kes. Kereta bayi Cybex adalah antara yang tidak pernah berubah - dari saat pembelian mereka digunakan selalu dan di mana-mana, tanpa memerlukan penggantian atau jaring keselamatan.
  • Di dunia hari ini, beberapa orang akan bersetuju untuk membeli walaupun produk yang baik, tetapi benar-benar hodoh, terutama jika seorang wanita lebih cenderung untuk bersamanya. Pemaju Jerman memberi perhatian yang besar terhadap reka bentuk juga., untuk memastikan bahawa apa-apa gosip mengenai ibu dan anaknya berkenaan bagaimana untuk mendapatkan stroller seperti itu, dan tidak sama sekali buruknya rasa ibu bapa.

  Pada masa yang sama, anda boleh membuat pembelian dalam kedua-dua kedai pengedar dan di laman web rasmi Rusia. Yang kedua juga memberikan banyak kelebihan, di antaranya, misalnya, jaminan mutlak keaslian barang. Perkhidmatan ini begitu maju sehingga ia menjanjikan bukan hanya penghantaran ke alamat yang ditentukan oleh kurir sendiri, tetapi juga bantuan profesional mereka dalam memasang kerusi roda.

  Nampaknya pilihan seperti kereta dorong adalah sempurna, tetapi semua produk tanpa cacat mempunyai kelemahan biasa - kos mereka. Model-model tersebut, yang sememangnya akan memenuhi jangkaan tertinggi, dalam sesetengah kes mungkin membebankan pengguna lebih dari seratus ribu rubel, dan model yang agak rendah sehingga 20-25 ribu mungkin tidak mempunyai semua ciri yang terbaik.

  Pandangan

  Pengilang yang baik sentiasa menjaga semua keperluan terkecil pelanggannya, kerana ia menawarkan pelbagai pilihan penyelesaian yang berbeza untuk situasi semasa. Begitu juga dengan Cybex, pengguna boleh memilih beberapa jenis kereta api, berkat yang mungkin untuk menolak penyelesaian sejagat untuk semua kes, yang tidak sesuai dengan mana-mana mereka, memihak kepada pengangkutan kanak-kanak yang sempit. Oleh itu, dalam barisan syarikat terdapat beberapa jenis.

  • Cradles untuk bayi baru lahir. Di sini perkara utama adalah untuk menjaga kesihatan bayi, yang tulang belakangnya bersedia untuk mengambil apa-apa bentuk tidak teratur, yang berkualiti rendah kereta api akan "menggesa" kepadanya. Atas sebab ini, pemaju model-model baru dalam proses mencipta kereta dorong seterusnya mesti berunding dengan doktor kanak-kanak, yang membantu membawa model itu sepenuhnya mematuhi keperluan perubatan. Sudah tentu, sangat penting untuk memastikan kusyen maksimum kursus supaya bayi tidak bangun pada setiap benjolan.
  • Kereta bayi akan terbukti menjadi penyelesaian ideal selepas usia enam bulan, apabila anak itu sudah dapat duduk secara mandiri dan lebih dan lebih sering berjalan dalam mod wakefulness, mempelajari dunia dengan minat.

  Model yang baik semestinya merangkumi kemungkinan membuka ke arah kedudukan yang lebih panjang, kerana walaupun orang dewasa dapat bosan duduk terlalu lama, dan seorang anak yang jadinya sangat berbeza dari kita bahkan lebih.

  • Kereta tirus biasanya kereta dorong yang sama, hanya dengan mengurangkan berat badan yang berkurangan.Malah, doktor percaya bahawa jenis model ini tidak begitu berguna untuk kesihatan kanak-kanak kerana ia tidak menyediakan tempat duduk yang keras, tetapi syarikat terkemuka seperti Cybex melakukan segala yang mungkin untuk meminimumkan aspek negatif keputusan ini. Lebih-lebih lagi, masalah yang berlaku di dunia moden untuk dilakukan tanpa itu - sebaik sahaja ibu bapa mahu pergi ke suatu tempat bersama anak itu, mereka akan menyimpulkan bahawa "tebu" akan menjadi berguna.
  • Transformer - Ini adalah penyelesaian terbaik bagi mereka yang tidak bersedia untuk membelanjakan wang pada dua kerusi roda atau hanya mahu pengangkutan kanak-kanak yang dibeli menjadi sesuai dalam semua situasi. Selalunya, reka bentuk ini menggabungkan semua ciri terbaik kereta dorong dan buaian, tetapi tidak mempunyai kelebihan utama "tongkat" - berat badan yang rendah. Bagaimanapun, ini adalah bayaran untuk kesamaan.

  Di samping itu, pelbagai jenama mempunyai kedua-dua stesen dan model tunggal untuk kembar.

  Reka bentuk

  Kereta bayi dan produk lain jenama sering dipanggil elit, dan ia akan menjadi pelik jika pengilang mencapai pangkat seperti ini, hanya mengejar matlamat membangun kualiti, tetapi tidak melabur dalam reka bentuk. Kebiasaannya, ibu bapa perlu memilih antara reka bentuk "kanak-kanak" terus terang, yang tidak sepadan dengan imej orang dewasa utama, dan juga mencegah kanak-kanak dari kerusi roda santai dan tidak bermaya, yang tidak mempunyai perbezaan luar dari pesaing. Sudah tentu, Cybex tidak mampu melakukan kecuaian sedemikian.

  Sudah tentu, tidak semua stroller pengeluar ini boleh dipanggil puncak gaya, tetapi sekurang-kurangnya fakta kerjasama dengan Jeremy Scott bercakap jumlah. Lelaki ini dianggap mungkin pereka busana moden yang paling menjanjikan yang berpakaian bintang-bintang di peringkat Madonna dan Katy Perry, Beyonce dan Lady Gaga, serta membangun banyak koleksi sukan untuk Adidas dan Moschino. Dalam model model Cybex terdapat stroller, reka bentuk yang dibangunkan oleh orang yang sama.

  Satu contoh simbiosis seperti ini adalah Priam Lux Wings oleh model Jeremy Scott dengan sayap ciri yang terletak di sisi hud. Di satu pihak, reka bentuk semacam itu perlu menggembirakan kanak-kanak itu, kerana ia masih berbeza dengan ketara dari monotoni yang paling kerap pada kebanyakan kerusi roda, di sisi lain, penambahan kecil itu tidak akan membuat imej ibu canggung, dan anak itu tidak akan mengalihkan perhatian dari tidur.

  Terima kasih kepada kerja dengan couturier terkenal itu, orang Jerman membuktikan bahawa walaupun kerusi roda boleh menjadi aksesori yang bergaya. Satu lagi perkara ialah model yang dipersoalkan sekurang-kurangnya 140 ribu Rubles, tetapi gaya dan eksklusif tidak pernah diberikan kepada sesiapa secara percuma. Pada masa yang sama terdapat contoh baik fesyen dan gaya lain, termasuk kereta bayi dengan tudung yang dihiasi dengan rama-rama dan burung "syurga".

  Aksesori

  Pengeluar kereta bayi yang baik pastinya akan menawarkan pembeli untuk membeli semua aksesori yang diperlukan dengan kit dengan pengangkutan kanak-kanak. Ia juga diingini untuk menjaga jualan yang berasingan seperti pengaya, kerana aksesori standard boleh menjadi sia-sia dari masa ke masa, dan sering kali ibu bapa tidak sadar dan sama-sama cenderung membeli kereta dorong dengan konfigurasi yang minimum, dengan tulus mempercayai bahawa mereka tidak akan memerlukan semua bonus ini.

  Cybex merujuk secara khusus kepada syarikat-syarikat yang peduli dengan pelanggan mereka, jadi laman rasmi itu juga mempunyai bahagian khusus pada pemilihan aksesori. Adalah agak logik bahawa aksesori yang dibentangkan direka bentuk untuk model kerusi roda tertentu dari pengilang yang sama, dan oleh itu sesuai untuk mereka.

  Yang paling popular di kalangan pengguna menggunakan beberapa tambahan kepada standard.

  • Nyamuk bersih satu dekad yang lalu ia dianggap sebagai perlindungan tingkap semata-mata, tetapi hari ini ia sering diletakkan di atas kereta bayi. Debu dan kotoran, serangga dan debunga pelbagai tumbuhan adalah semua faktor yang boleh membawa kepada kesihatan kanak-kanak miskin atau alergi.Setelah membeli bersih nyamuk korporat, ibu bapa akan memastikan kualiti di bahagian ini dapat dipastikan pada tahap yang sesuai.
  • Perlindungan musim panas dan musim sejuk membenarkan ibu bapa tidak membeli dua buah buaya berasingan untuk musim yang berbeza, tetapi menggunakan satu, yang sangat praktikal, dari segi menjimatkan wang dan ruang di apartmen. Pengubahsuaian musim panas tertumpu pada pengalihudaraan terbaik semasa menahan cahaya matahari yang berlebihan dan ketiadaan draf jelas, sementara versi musim sejuk, sebagaimana mestinya, melindungi dengan baik dari cuaca sejuk.
  • Cap untuk kaki dan sampul surat yang hangat berfungsi sebagai tambahan, tetapi masih tidak global, pemanasan untuk perlindungan, yang membolehkan anda lebih tepat menyesuaikan diri dengan cuaca sekarang, tanpa memilih hanya antara pilihan musim sejuk dan musim panas. Kedua-dua mereka dan yang lain mencadangkan penggredan tertentu mengikut tahap pemanasan, yang membolehkan bayi berasa sama selesa pada suhu apa pun.
  • Beg boleh digunakan sepenuhnya untuk tujuan yang berlainan - sesetengah daripadanya direka untuk mengangkut dermaga yang terlipat di dalamnya semasa melakukan perjalanan, sementara yang lain adalah sejenis buaian yang boleh diletakkan pada casis, bertukar menjadi dermaga, tetapi juga boleh dikeluarkan untuk mengambil bayi dengan anda tanpa kereta dorong, tanpa bangun.
  • Memandangkan sifat lipat dari banyak transformer moden, pelbagai juga termasuk beberapa bahagian kerusi roda sendiri - sebagai contoh, casis, blok berjalan dan buaian, serta kerusi kereta dengan kemungkinan pemasangan pada casis. Jika perlu, untuk semua ini anda boleh membeli adapter berjenama.

  Sudah tentu, senarai aksesori dari pengilang ini tidak berakhir di sana - dalam barisan anda dapat mencari tambahan apa pun yang akan menjadikan kereta dorong itu lebih selesa dan berfungsi.

  Reka bentuk yang popular

  Pelbagai syarikat yang sedang dipertimbangkan cukup luas untuk memenuhi keperluan pelbagai pengguna, tetapi dalam beberapa kes ia membingungkan bakal pembeli yang hanya tidak tahu apa yang harus dipilih. Untuk menyelesaikan masalah ini, kami akan melihat beberapa model kerusi roda jenama, yang menonjolkan ciri-ciri mereka.

  • Priam lux betul dianggap kereta dorong yang sebenarnya menjadikan nama syarikat yang menciptanya. Selebriti seperti David Beckham atau Cate Blanchett telah menghargai premium kereta dorong ini, kerana ia tidak mempunyai minus, jika hanya harga yang tidak menakutkan anda - daripada 90 ribu Rubles. Tetapi anda memilih set lengkap sendiri sehingga fakta bahawa walaupun casis datang dalam dua versi berbeza - konvensional off-road dan bandar. Kereta bayi boleh hanya mempunyai satu blok atau menjadi 2 dalam 1 dan juga 3 dalam 1.

  Connoisseurs kecantikan harus memberi perhatian kepada pengubahsuaian dengan kata-kata Jeremy Scott dalam tajuk - Master telah bekerja pada reka bentuknya.

  • Callisto, menurut para pemaju, adalah penjelmaan dari semua cita-cita yang "tebu" biasa harus dipatuhi. Ia ringan, mempunyai kepantasan yang luar biasa, dan juga sangat berfungsi, kerana pada casis yang sama, menurut tradisi syarikat yang baik, anda boleh meletakkan tempat duduk atau kerusi kereta. Kos pemerolehan sedemikian akan dari 20 ribu rubel.
  • Topaz - Ini adalah percubaan oleh syarikat untuk membuat kereta bayi taring dalam bentuk murni, tanpa memberi peluang yang luar biasa untuk menjadikannya lebih murah. Memandangkan kualiti pembinaan yang tinggi, 17 ribu Rubles, benar-benar, harga yang kecil untuk pengangkutan sedemikian. Kereta dorong direka bentuk untuk off-road, kerana ia dilengkapi dengan roda besar, selain itu boleh menahan kanak-kanak yang agak berat - sehingga 22.5 kg.

  Supaya anak sentiasa selesa, hud jatuh ke hampir ke bumper, yang memungkinkan untuk melindungi serbuk dari matahari musim panas yang terbakar.

  • Balios s membentangkan seluruh kereta bayi yang dirancang untuk bayi secara harfiah dari saat lahir. Reka bentuk ini dijangka buaian, tetapi tidak mudah, tetapi diperbesarkan, supaya kanak-kanak itu dapat menaikinya hingga satu tahun.Pengubahsuaian sedemikian tidak menyiratkan penggunaan unit berjalan kaki swasta, tetapi serasi dengan kerusi kereta kepunyaan 0+ kumpulan umur, oleh itu tempoh penggunaan teoritis boleh sampai ke empat tahun. Harga untuk model universal dan relatif murah bermula dari 36 ribu Rubles.
  • Onyx oleh pengeluar dianggap sebagai kereta dorong bandar jenis sukan. Ia sesuai untuk ibu bapa yang aktif yang akan berjalan setiap hari walaupun tanpa anak. Seperti model sedemikian, kereta dorong ini sangat ringan kerana bingkai aluminium yang tahan lama, sementara memperluasnya ke salah satu daripada empat kedudukan berbaring boleh menjadi satu pergerakan lancar.

  Sekarang model ini telah dikeluarkan dan tidak diwakili di kebanyakan kedai, tetapi untuk beberapa ribu rubel anda boleh membelinya dari tangan anda, kerana ketahanan yang menakjubkan adalah ciri pengeluarnya.

  • Mios - Ini adalah kereta dorong yang indah yang pasti akan menjadi pencinta buku-buku yang jarang berlaku, yang kompeten dimasuki masa moden. Ciri utama pengangkutan kanak-kanak tersebut adalah pengetesannya di bawah model yang lebih tua, tetapi dengan pemeliharaan semua fungsi moden.
  • Fides - satu lagi model, yang sudah hampir dikeluarkan dari jualan, tetapi masih dikehendaki beberapa peminat transformer dengan kepraktisannya. Ia adalah luar biasa kerana ia dapat menyelesaikan masalah kekal seperti kerusi roda - berat yang berlebihan, kerana model ini akan menangguhkan hanya 11.5 kg. Memandangkan jenama elit, pengurangan berat badan tidak menjejaskan sifat prestasi model.
  • Ruby akan menjadi kereta dorong yang sangat baik untuk kanak-kanak berusia kira-kira tiga tahun - untuk kanak-kanak yang kereta dorong itu jelas yang terakhir. Model ini telah dikerjakan dengan jangkaan maksimum yang selesa bukan hanya untuk kanak-kanak, tetapi juga untuk ibu bapa, kerana penumpang sudah cukup berat pada masa ini, dan ia boleh menjadi masalah untuk mengatasi sebarang masalah dengannya.

  Ulasan

  Menemui apa-apa komen negatif tentang produk Cybex sangat bermasalah - ia dengan jelas jelas bahawa lelaki tidak menetapkan apa-apa harga untuk apa-apa. Semua sebagai satu, pengguna menunjukkan fungsi yang sangat baik dari kereta bayi mana-mana pengeluar ini, walaupun anggaran yang paling. Tidak peduli apa cuaca dan berapa banyak berat badan anak - dengan kereta dorong Jerman mahal, setiap berjalan kaki akan menjadi sangat menyenangkan, kerana wang yang banyak dilaburkan di dalamnya.

  Bahan-bahan yang digunakan juga tidak menyebabkan kritikan sedikit - mereka sangat mesra alam, mudah dibersihkan, dan, secara amnya, tidak terlalu menarik kotoran.

  Secara berasingan, adalah perlu untuk mengatakan tentang gaya, yang wujud dalam semua model tanpa pengecualian, dan khususnya kepada model mahal. Ramai ibu mengakui bahawa selepas pandangan pertama pengangkutan kanak-kanak itu, saya ingin tahu sebanyak mungkin tentangnya, dan butir-butir terperinci hanya menguatkan keyakinan bahawa penting untuk membeli kerusi roda itu.

  Tiada ulasan akan adil, jika anda tidak menemui produk sekurang-kurangnya minus kecil, tetapi itu hanya satu, dan ini adalah harga. Model-model yang syarikat yang sedang dipertimbangkan adalah yang paling terkenal kerana akan menjadi benar-benar di luar cara kebanyakan orang Rusia, tetapi hampir setiap keluarga dengan tahap pendapatan mampu membayar "rotan" yang agak mudah.

  Dalam video seterusnya anda akan menemui kajian terperinci tentang kereta dorong premium Cybex Priam Lux (Cybex Priam Lux).

  Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

  Kehamilan

  Pembangunan

  Kesihatan