Chicco kereta: gambaran menyeluruh

Kandungannya

Apabila kanak-kanak muncul dalam keluarga, ibu bapa hanya bersetuju dengan yang terbaik untuknya. Bayi yang baru lahir masih sangat tidak bersenjata di hadapan sebarang kesulitan kepada dunia luar, kerana ibu dan ayah ingin tinggal di dunia ini dengan selesa, terutama karena untuk ibu bapa sendiri sikap ini akan memberikan keselesaan yang lebih tinggi. Salah satu alat yang paling penting yang membawa seluruh keluarga lebih dekat dengan kebahagiaan adalah kereta api.

Ramai keluarga, berhadapan dengan peningkatan kos yang tinggi, lebih memilih produk jenama Cina murah dan kurang dikenali, tetapi jika boleh, jangan lakukan itu. Lebih baik untuk masa depan adalah untuk menjadikan perhatian mereka pada produk yang popular, yang terbukti oleh berjuta-juta jenama pengguna, satu contoh yang baik yang boleh, misalnya, Chicco.

Sedikit mengenai syarikat itu

Membuat pilihan memihak kepada satu atau satu lagi jenama pram sebenarnya bermaksud mempercayakan anak anda ke tangan pemaju syarikat, dan ini hanya boleh dilakukan jika anda memahami siapa mereka dan di mana mereka berada. Atas sebab ini, ia patut memberi sedikit perhatian kepada perihalan syarikat.

Seperti yang sering terjadi, sebuah syarikat terkenal hari ini pada asalnya diwujudkan sepenuhnya untuk keperluan lain. Pietro Catelli, pengasas jenama yang dipersoalkan, memulakan perniagaan besar pada tahun 1946, ketika dia menubuhkan sebuah agensi penjualan untuk ... ubat-ubatan. Agensi yang sama, yang disebut Artsana dan masih ada, tidak menghasilkan apa-apa, tetapi ia membentuk jaringan distribusi yang sangat baik di seluruh Itali, yang pada masa yang akan datang banyak membantu dalam mengedarkan barang-barang anak-anak.

Satu usaha baru muncul kerana fakta bahawa pengasas Artsana mempunyai seorang anak lelaki, di mana bapa secara harfiah tidak menyukai jiwa. Ayah bawahan itu cenderung untuk mengkritik kebanyakan produk untuk anak-anak pada masa itu, sehingga pada suatu ketika ia terasa kepadanya bahawa dia sendiri boleh melakukan lebih baik, tetapi juga memperoleh banyak wang yang mengedarkan produknya melalui outlet Artsana. Syarikat baru, bernama Chicco (dalam Bahasa Itali, dengan betul membaca "Kikko") untuk menghormati bentuk kecil nama anaknya - Enrico, mula menghasilkan pelbagai produk untuk kanak-kanak di bawah umur tiga tahun.

Ternyata Pietro Katelli baik bukan sahaja dalam pengedaran barang, tetapi juga dalam pengeluaran mereka - di negara asalnya, di Itali, jenama baru dengan cepat mendapat popularitas yang luas. Mulai pendakiannya ke puncak pada tahun 1958, dia sudah sepuluh tahun kemudian mencapai tahap untuk membuka perwakilan asing pertama - pilihannya jatuh ke atas Sepanyol. Beberapa dekad berikut hanya mengembangkan geografi pejabat sedemikian, yang juga dibuka di Amerika Syarikat, Turki, Brazil dan Argentina. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, syarikat sedang menunggu pengembangan yang lebih penting - cawangan dibuka di negara-negara baru, di antaranya ada tempat untuk Rusia.

Hari ini, Chicco adalah model peranan mutlak dalam pengeluaran barangan kanak-kanak. Cukuplah untuk mengatakan bahawa stroller dan tempat duduk kereta jenama ini dianggap antara yang paling popular di dunia, dan mereka sering disebut sebagai contoh tentang apa produk ideal jenis ini harus kelihatan seperti. Dalam banyak cara, kejayaan ini, yang dipelihara selama beberapa dekad, adalah disebabkan oleh pematuhan ketat kepada nilai teras syarikat.

Pengasas syarikat itu bukan lelaki miskin, dan oleh itu dia hanya mahu yang terbaik untuk anaknya dan mampu membelinya. Produk jenama masih sesuai dengan cita-cita yang sama hari ini - ia boleh agak mahal, tetapi ibu bapa mahupun kanak-kanak tidak akan menyesal pengambilalihan itu.

Dalam kereta dorong Chicco ini masih tidak boleh dipanggil yang paling mahal, kerana mereka tidak mempunyai apa-apa - hanya apa yang benar-benar diperlukan untuk keselesaan.

Merawat kanak-kanak melibatkan bukan sahaja keselesaan bayi, tetapi juga keselamatan mutlaknya. Kakitangan jurutera yang besar sentiasa berusaha untuk memastikan semua bahan yang digunakan hanya mesra alam dan tidak ada satu pun mekanisme yang tidak hanya mengancam anak itu, tetapi juga melindungi dirinya daripada risiko luar. Pada masa yang sama, pecahan kerusi roda pada masa yang paling tidak sesuai juga merupakan ancaman yang serius, kerana selama beberapa dekad penyelidikan telah tidak berhenti bekerja untuk terus meningkatkan kualiti produk.

Dalam beberapa kes, tidak ada yang lebih baik daripada klasik yang terbukti, tetapi kini terdapat banyak petunjuk untuk pembangunan yang berpotensi. Jenama Chicco tidak menunggu sehingga inovasi yang bertujuan untuk memperbaiki keadaan pada tahun-tahun pertama kehidupan bayi akan dibentangkan oleh orang lain - dia sendiri secara aktif bekerja untuk mencari pelbagai inovasi yang kondusif untuk kemajuan.

Membesarkan anak harus menjadi kegembiraan sebenar untuk ibu bapanya, dan produk syarikat harus membantu dalam hal ini. Kereta yang sama direka dengan mengambil kira keselesaan maksimum untuk kanak-kanak itu, supaya dia berasa baik semasa berjalan dalam semua keadaan cuaca, tetapi tidak akan menjadi masalah jika pengangkutan kanak-kanak tidak selesa untuk ibu. Itulah sebabnya pasukan Chicco sedang giat bekerja untuk membuat penggunaan mana-mana produknya mudah dan mudah.

Pandangan

Memandangkan pengeluar yang menghormati diri, Chicco menawarkan kereta dorong bayi yang agak pelbagai, dari mana anda boleh memilih pilihan yang paling sesuai untuk sebarang keadaan. Pelbagai berbeza bukan hanya dengan jenis pembinaan, tetapi juga dengan reka bentuk - ada pilihan reka bentuk neutral dan mereka yang mempunyai ciri jantina yang jelas dan lebih sesuai untuk lelaki atau perempuan.

Jika kita bercakap, sebenarnya, mengenai varieti, pengeluar itu sendiri mengenalpasti tiga kumpulan global kerusi roda.

Model 2 dalam 1 dan 3 v1

Model 2 dalam 1 dan 3 dalam 1 direka untuk menghapuskan ketidakadilan tertentu, mengikut mana tidak ada buaian untuk bayi baru lahir dalam garis model Chicco. Walau bagaimanapun, dalam tahun-tahun kebelakangan ini, peninggalan buaian untuk enam bulan pertama kehidupan yang memihak kepada model yang boleh dilipat universal, yang umurnya mencapai tiga hingga empat tahun, menjadi semakin popular. Ini amat ketara dalam barisan pengeluar mahal yang benar-benar boleh menjamin ketahanan kereta bayi mereka.

Pilihan yang memihak kepada keputusan sedemikian jelas, kerana pembelian dibuat sekali dan lebih murah daripada buaian dan kereta dorong yang berasingan. Pada masa yang sama, model bukan pengubah, hanya pada casis biasa, bergantung kepada keperluan, buaian atau blok berjalan dipasang (dan dalam 3 dalam 1 model seperti blok juga boleh berfungsi sebagai kerusi kereta). Akibatnya, kedudukan penuh diberikan kedua-dua berbaring dan duduk, oleh itu mengapa kesihatan tidak dirugikan, dan ia mudah untuk kanak-kanak.

Kereta bayi

Kereta bayi adalah pilihan yang paling jelas untuk ibu bapa anak-anak yang sudah bertukar setengah tahun, dan sehingga tiga adalah jauh. Seperti kereta dorong menyediakan kedudukan duduk yang selesa, membolehkan anda memeriksa persekitaran pembukaan dengan minat, tetapi usia yang sangat muda penumpang yang mungkin ingin tidur pada bila-bila masa akan diambil kira - terutamanya untuk ini, anda boleh melipat belakang ke kedudukan hampir berbaring.

Pengangkutan kanak-kanak jenis ini dibahagikan kepada dua jenis utama - "buku" dan "tongkat".Yang pertama lebih mahal dan beratnya lebih banyak, tetapi masih dianggap lebih baik, kerana kerusi dan belakangnya adalah pepejal pepejal permukaan yang tidak membenarkan tulang belakang lembut seorang anak membungkuk ke kedudukan yang tidak wajar.

"Rotan" tidak memberi manfaat seperti itu dari segi kesihatan, bagaimanapun, untuk berat ringan dan dimensi yang sangat padat, ia sering dipilih sebagai kereta dorong cadangan, yang sangat baik untuk bercuti atau datuk dan nenek anda, walaupun perjalanan dirancang oleh pengangkutan awam.

Kereta untuk kembar

Kereta bayi untuk anak kembar dalam pelbagai model Chicco tidak diwakili, tetapi ibu bapa mempunyai peluang untuk membeli pengangkutan kanak-kanak untuk masa yang sama. Keputusan sedemikian amat memudahkan perjalanan dengan dua orang anak pada masa yang sama, yang mana masih tidak mengatasi kerusi roda, dan yang kedua berjalan dengan sendirinya, tetapi untuk alasan yang jelas, ia tidak dapat bertahan lama. Reka bentuk ini kelihatan sama seperti kereta dorong biasa, dengan satu-satunya perbezaan yang terdapat pada papan kaki khas di belakang, di mana seorang anak yang lebih dewasa boleh bergerak semasa berdiri.

Bagi yang lebih muda, kereta dorong itu tidak mengubah apa-apa, tetapi yang lebih tua mempunyai peluang untuk menerima hiburan tambahan, kerana dia merasakan sama seperti seorang kanak-kanak menunggang skuter. Penyelesaian kejuruteraan sedemikian tidak hanya membantu seorang dewasa mengatasi jarak yang cukup ketika berjalan dengan cuaca, tetapi juga menyelesaikan masalah kecemburuan yang agak tipikal apabila anak yang lebih tua secara demonstratif berusaha menunjukkan dirinya tidak berdaya, sehingga orang tua tidak memberi perhatian kepadanya daripada yang lebih muda.

Pembawa dan aksesori

Perlu diperhatikan secara berasingan bahawa Chicco menawarkan cara alternatif untuk menggerakkan bayi, melepaskan karang pengangkut yang baru-baru ini. Di samping itu, jika salah satu daripada aksesori kereta dorong telah haus atau merosot untuk apa-apa sebab lain, pengganti boleh dibeli untuk itu, kerana aksesori dibekalkan bukan sahaja lengkap dengan kereta dorong, tetapi juga secara berasingan.

Model popular

Barisan model dari pelbagai pengeluar kereta bayi diperbaharui secara kerap, dan Chicco tidak terkecuali. Walau bagaimanapun, jika jenama-jenama Cina yang kurang dikenali mengemas kini garisan hampir setiap enam bulan, cuba menarik pengguna dengan model yang didakwa baru, yang baru saja menambah warna penutup baru, syarikat Itali terkenal menghasilkan kereta dorong yang baru sekali lagi jarang. Oleh kerana itu, sampel yang paling berjaya secara harfiah menjadi legenda, kerana mereka boleh memasuki pelbagai puncak model terbaik pengangkutan kanak-kanak selama beberapa tahun berturut-turut.

Ibu bapa suka membeli stroller seperti itu, kerana mereka benar-benar diuji oleh berjuta-juta keluarga. Perkara utama di sini adalah tidak berlebihan dalam keinginannya untuk membeli komoditi jisim, kerana setiap kanak-kanak berbeza, dan seseorang tidak harus memilih apa yang hampir semua orang, tetapi hanya apa yang sesuai dengannya.

Atas sebab yang sama, penarafan kereta bayi terbaik boleh mengelirukan ibu bapa apabila tidak keperluan khusus bayi diambil kira, tetapi kemampuan untuk memenuhi majoriti. Itulah sebabnya kami tidak memberikan penarafan, tetapi hanya satu senarai model popular jenama Chicco. Anda tidak sepatutnya membeli kereta dorong pertama dari senarai ini, tetapi jika anda yakin bahawa model yang dimaksudkan sesuai untuk anak anda, maka tidak ada ruang untuk keraguan.

Trio Activ3

"Trio Activ3" sering disalah anggap sebagai pengubah, tetapi pengilang menyebutnya dengan lebih tepat - satu sistem modular 3-ke-1. Ini adalah contoh yang sempurna tentang bagaimana kereta bayi boleh menjadi sahabat keluarga selama beberapa tahun, kerana dapat digunakan untuk berjalan untuk kedua-dua bayi yang baru lahir dan lebih tua, ia juga akan menjadi kerusi kereta yang selesa untuk bayi apabila berlaku perjalanan ke kereta persendirian.

Model ini dibezakan dengan kekompakannya dan beratnya agak rendah (pakej berjalan berat yang paling banyak - kira-kira 11 kg), serta kemudahan maksimum operasi, kerana pengeluar mendakwa bahawa reka bentuk boleh dikawal dengan pergerakan cahaya satu tangan.

Untuk membeli stroller sedemikian perlu terlebih dahulu, kerana ia disyorkan untuk digunakan secara harfiah dari lahir.

Duo stylego

"Duo StyleGo" adalah penyelesaian 2 dalam 1 yang paling sesuai, yang tidak melibatkan penggunaan sebagai kerusi kereta, tetapi masih mempunyai unit berjalan terpisah dan buaian. Model ini sangat sesuai untuk ibu bapa yang atas sebab tertentu tidak mempunyai kereta peribadi atau hanya mempunyai kerusi kereta.

Perbezaan utama antara kereta dorong ini dan yang lain dianggap sebagai penampilan yang sangat bergaya, yang diperhatikan oleh banyak pengguna yang berpuas hati. Kemudahan liputan yang melampau dengan satu tangan, membolehkan akses mudah ke lif, serta gred maksimum semua jenis aksesori membuat kereta dorong ini menjadi pilihan yang tepat untuk seorang kanak-kanak dari lahir hingga tiga tahun.

SimpliCity

"SimpliCity" adalah salah satu kereta jenama yang paling popular, yang namanya bahasa Inggeris menanda perkataan "kesederhanaan" dan "bandar". Sesungguhnya kereta dorong seperti itu sangat sesuai untuk zaman kanak-kanak di bandar, kerana ia mempunyai dimensi padat dan kecil (kira-kira 7 kg), tetapi ia dilengkapi dengan beg yang sangat luas untuk produk, yang mudah untuk membeli-belah setiap hari.

Model ini mempunyai kerusi yang luas dan peluang untuk kanak-kanak itu mengambil hampir kedudukan yang mendatar yang ideal, supaya kereta dorong itu dapat digunakan dari usia yang cukup awal. Terdapat dalam tiga versi warna - Merah (merah), Biru (biru) dan Teratas (hitam dan kelabu).

Multiway Evo

"Multiway Evo" adalah pemimpin mutlak (sehingga 2018) di antara semua tongkat berjalan di jenama Chicco. Seperti halnya kerusi roda jenis ini, model ini luar biasa untuk kecerahan dan kemudahannya, terima kasih kepada bayi yang tidak lagi mengikat ibu bapa ke rumah - mereka boleh bepergian dengannya!

Pada masa yang sama, pengangkutan kanak-kanak yang baik untuk perjalanan harus termasuk berjalan di jalan-jalan dari mana-mana jenis, kerana orang tua mungkin lebih berminat untuk bersantai di pantai, di pergunungan atau di hutan, dan bukan sekadar berubah dari satu bandar ke bandar lain.

Terutama untuk menghadapi cabaran sedemikian, model ini dilengkapi dengan roda kembar berdiameter besar, yang membolehkannya lulus hampir di mana sahaja. Bonet besar dalam kombinasi dengan aksesori seperti tudung yang hangat untuk kaki dan baju hujan akan memastikan anak itu juga suka berjalan kaki ini. Sangat serupa, tetapi sudah agak lapuk adalah salinan hampir lengkap model ini - "Multiway Fire".

Cara Lite

"Lite Way" adalah kereta dorong untuk bandar raya, di mana pencipta telah meletakkan penekanan maksimum pada kekompakan dan kebolehlaksanaan. Berat seperti kereta dorong adalah hanya 7 kg, dan anda boleh bocor ke dalam mana-mana slot.

Bahasa Itali lebih daripada orang lain memahami mengapa kita memerlukan parameter seperti itu, kerana banyak bandar-bandar Itali kuno mempunyai jalan yang sempit sehingga di beberapa kota kita malah pintu masuk menjadi lebih luas. Pada masa yang sama, jalan-jalan sempit ini jarang ditinggalkan - sebaliknya, mereka sering sesak dengan pelancong.

Kerana orang Itali perlu memilih model kerusi roda yang paling padat dan mudah alih, dan jika anda berfikir bahawa anda perlu menghadapi cabaran yang sama, anda harus memberi perhatian kepada "Lite Way".

Penumpang Kereta Bandar Raya Plus

"Urban Stroller Plus" - mungkin satu-satunya model dalam keseluruhan kereta bergaya Chicco, yang boleh dipanggil pengubah sepenuhnya. Seseorang akan mengatakan bahawa untuk kombinasi penuh buaian dan blok berjalan, lebih baik memilih 2 dalam 1 model, tetapi pengubah mempunyai kelebihan yang tidak dapat dinafikan - contohnya, ia mengambil ruang yang kurang apabila disimpan di rumah, dan juga membolehkan anda mengambil kedua-dua jenis blok dengan anda tanpa menduduki ruang tambahan di dalam bagasi.Agar tidak membangkitkan kanak-kanak apabila beralih daripada pengubahsuaian berjalan ke dalam buaian, sandaran balik itu lancar dan sepenuhnya senyap.

Model ini dianggap salah satu yang paling bergaya - pengilang mempromosikannya bukan sahaja sebagai selesa, tetapi juga sebagai penyelesaian yang sangat bergaya untuk ibu. Sebagai pengubahsuaian yang lebih padat, pengilang juga menawarkan model dengan spesifikasi "Crossover" dalam tajuk.

Ohlala

"Ohlala" - kereta dorong, yang dibuat secara eksplisit dengan orientasi kepada berat yang paling rendah, sehingga hampir tidak berwajaran - beratnya hanya 4 kg! Bertentangan dengan intipinya yang berjalan, pengilang mengesyorkan menggunakan model ini dari saat bayi dilahirkan, kerana punggung itu bahkan memberikan posisi yang jelas di sini. Satu lagi perkara ialah dalam mengejar kekompakan, para pereka mengehadkan lebar jarak jarak 45 cm, kerana bayi dewasa itu tidak selesa dalam kerusi roda tersebut.

Echo

"Echo" sudah agak ketinggalan zaman, tetapi "rotan" masih terdapat di beberapa kedai, yang mempunyai pengubahsuaian tunggal dan berganda. Pada dasarnya, ia adalah "rotan" biasa - ia berat sedikit, mengambil sedikit ruang, tetapi masih tidak disukai untuk kanak-kanak kerana ciri reka bentuk tempat duduk. Dalam versi berganda, anak-anak duduk bersebelahan, jadi penyelesaian ini tidak praktikal untuk perjalanan dengan lif.

Untuk tujuan keadilan, tiga kereta lain perlu diperhatikan - "Polar", "Caddy" dan "Trevi", yang telah sangat popular untuk jangka masa yang panjang dan masih dibincangkan secara aktif dalam beberapa forum tematik khusus.

Ia harus dijelaskan bahawa sudah tidak mungkin untuk membeli kereta dorong baru salah satu daripada model-model ini pada musim panas tahun 2018 - mereka dihentikan dan berakhir di gudang, oleh itu pengambilalihan itu hanya mungkin dilakukan dengan tangan.

Reka bentuk

Apabila berbincang dengan jenama kereta Chicco, seringkali menyebutkan rasa gaya yang unik, yang semestinya wujud dalam pereka syarikat. Ini tidak menghairankan, memandangkan syarikat itu bukan hanya dari Itali, tetapi dari pinggir Milan, yang merupakan pusat dunia industri fesyen. Sebelum memasuki pasaran dunia dan datang kepada kami, kerusi roda tersebut sepatutnya menaklukkan modal dunia, dan oleh itu pencipta mereka hanya tidak mempunyai hak untuk menolak isu reka bentuk ke latar belakang.

Akibatnya, banyak model kereta bergaya Chicco tidak hanya selesa untuk bayi, tetapi juga dianggap sebagai aksesori yang sangat bergaya untuk ibu, yang digabungkan dengan gayanya. Mengingat keperluan untuk kepelbagaian, pengeluar menawarkan pelbagai warna penutup, walaupun kegemaran di kalangan pereka mungkin merah terang, yang hadir dalam model yang benar-benar semua semasa.

Ia boleh diandaikan bahawa kemungkinan pembelian aksesori yang berasingan untuk kerusi roda disebabkan bukan sahaja dan tidak begitu banyak dengan keperluan untuk menggantikan tudung bersyarat kerana memakai, sebagai langkah ke arah ibu yang mahukan warna kereta dorong itu selalu harmonis dengan warna kostum yang dia pilih hari ini.

Pada masa yang sama, pereka Itali memahami fesyen itu lebih cenderung keupayaan orang dewasa, sedangkan keperluan kanak-kanak sering terdiri daripada sesuatu yang sama sekali berbeza. Nada berteriak-teriak yang terang pada kerusi roda diatur sedemikian rupa sehingga, jika mungkin, mereka tidak masuk ke dalam bidang penglihatan kanak-kanak itu, kerana setelah melihat reka bentuk sedemikian, ia mungkin menjadi terharu dan kehilangan tidur. Oleh itu, bahagian dalam kereta dorong biasanya dibuat dalam warna yang sama, tetapi warna yang dipilih jauh lebih lembut.

Perkara yang sama berlaku untuk berbunga berlebihan. Di satu pihak, kanak-kanak itu suka lukisan yang indah yang menggambarkan watak-watak kartun, haiwan atau gambar-gambar comel yang lain untuk imaginasi kanak-kanak, sebaliknya anak kecil itu tidak dapat berhenti memandang mereka, dan ketidakmampuan untuk menumpukan perhatian untuk masa yang lama akan mengakibatkan keletihan kekal dan sering menangis bayi

Menyedari bahawa masa untuk reka bentuk yang menarik dan menarik dengan banyak butiran kecil akan datang sedikit kemudian, pereka Chicco, sambil mencipta imej kereta dorong, mengelakkan warna, lebih suka penyelesaian monoton dengan penyimpangan yang dibenarkan dalam bentuk warna yang berbeda warna yang sama.

Petua

Banyak ulasan menunjukkan bahawa walaupun kereta dorong jenama yang terbukti mesti dipilih dengan teliti, tanpa mengabaikan butiran, walaupun mereka kelihatan kecil dan tidak penting. Oleh itu, syarikat Chicco menjadi begitu berjaya sehingga ia adalah luar biasa untuk mengabaikan perkara-perkara kecil, oleh itu ibu bapa, memilih model terbaik untuk anak mereka, harus berkelakuan dengan sewajarnya.

Secara tradisinya, stesen kereta api yang kecil itu dianggap baik, khususnya, mereka dapat dengan mudah masuk ke dalam lif, bahkan tanpa lipatan. Keperluan ini adalah munasabah, kerana ia berguna untuk pra-mengukur lebar pembukaan lif, untuk mengetahui sama ada model yang anda suka akan pergi ke sana.

Walau bagaimanapun, ia juga perlu difahami bahawa kereta dorong Chicco adalah pengambilalihan untuk beberapa tahun akan datang, dan kanak-kanak akan berkembang dari masa ke masa. Dalam situasi sedemikian, mungkin kereta dorong yang padat masuk ke lif, tetapi bayi itu sendiri tidak sesuai di dalamnya.

Pengeluar itu sendiri cuba menyelesaikan masalah ini, melepaskan pengangkutan kanak-kanak dengan mekanisme lipat yang sangat mudah dengan satu tangan, tetapi hanya ibu bapa yang dapat memilih berapa banyak mereka bergantung pada kekompalan, dan berapa banyak - pada lipatan.

Untuk berjalan-jalan untuk membawa keseronokan bukan sahaja kepada kanak-kanak, tetapi juga kepada ibu bapanya, adalah penting untuk memberi perhatian kepada spesifik kawalan kerusi roda. Dalam konteks ini, model Chicco adalah antara yang terbaik di dunia untuk pengangkutan kanak-kanak - kedua-duanya dapat dikendalikan dan mudah dikendali, dan pemegangnya hampir dijamin disesuaikan dengan ketinggian. Semua kriteria tradisional, yang biasanya dinilai oleh pengguna, telah diambil kira di sini, tetapi patut mengambil kepentingan dalam bagaimana mudahnya pemegang berada di tangan.

Semua penting di sini - kedua-dua ketebalan pemegang dan bahan yang tidak akan meluncur walaupun dalam haba melampau. Kriteria terakhir sangat penting, kerana jika tidak, pengangkutan berat, yang beratnya dengan penumpang dapat melebihi 20 kg, akan menjadi hampir tidak terkendali. Dalam keadaan sedemikian, ibu mungkin lebih suka menyelesaikan perjalanan secepat mungkin, dan selepas itu, keluar ke udara segar sangat berguna untuk kanak-kanak itu.

Kereta bayi Chicco tidak pernah disampaikan tanpa apa-apa aksesori sama sekali, tetapi penting untuk memahami bahawa mereka tidak boleh berlebihan pada dasarnya. Terdapat model-model yang datang dalam satu set lengkap, tetapi ada yang di mana hanya tanjung untuk kaki dan penutup hujan dimasukkan. Lebih baik memilih, tentu saja, yang pertama, walaupun mereka agak mahal.

Anda boleh membeli yang hilang pada bila-bila masa, tetapi pembelian serentak segala-galanya dan dengan serta-merta memberikan dua kelebihan penting: pertama, dengan perbelanjaan borong, kos setiap bahagian individu terasa dikurangkan, kedua, dalam hal ini anda hanya perlu mendapatkan aksesori dari almari, fikirkan di mana anda boleh membelinya.

Kajian terperinci tentang salah satu daripada model kerusi roda Chicco yang popular boleh dilihat dalam video seterusnya.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan