Rattles Tiny Love: pro dan kontra, model

Kandungannya

Rattle adalah mainan pertama kanak-kanak, yang direka untuk melakukan tidak hanya menghiburkan, tetapi juga mengembangkan peranan. Penggantungan yang dipilih dengan tepat untuk buaian bukan sahaja meningkatkan mood bayi, tetapi juga membolehkannya melatih perhatian, menentukan jarak ke objek, dan pada usia yang kemudian juga membantu dia untuk melakukan gerakan yang sadar.

Ibu bapa semakin memperhatikan pilihan hadiah sedemikian, jadi populariti jenama yang telah membuktikan diri mereka dari sisi terbaik, hanya tumbuh dengan masa. Salah satu jenama terkenal di dunia ialah Tiny Love.

Mengenai syarikat

Sebagai peraturan, barangan yang dihasilkan di China masih dikritik kerana kualiti produknya yang rendah. Walau bagaimanapun, ia harus dikatakan jujur: kebanyakan produk malah jenama asing paling terkenal telah dihasilkan di negara ini untuk masa yang lama, dan jika kawalan kualiti masih dijalankan oleh warga asing mengikut piawaian yang terbaik, negara pembebasan tidak sepatutnya menjadi masalah. Itulah yang berlaku dengan Tiny Love.

Sejarah syarikat ini mempunyai lebih daripada 30 tahun. Negara asalnya adalah Israel, dan walaupun bukan Amerika Utara, Eropah atau Jepun dengan Korea, dianggap sebagai pusat tradisional barang-barang bermutu tinggi, hampir tidak ada keluhan tentang kualiti produk. Hakikatnya, perubatan dan sains Israel secara keseluruhannya diketahui jauh di luar sempadan negara. Doktor setempat telah menjadi terkenal di seluruh dunia, kerana mereka tahu apa yang diperlukan untuk anak kecil. Kali ini, para ahli memutuskan untuk tidak menghadkan diri kepada cadangan untuk perkembangan kanak-kanak itu, tetapi untuk menawarkan kepada orang tua visi mereka sendiri tentang mainan pendidikan apa saja.

Hari ini, pelbagai produk Tiny Love menawarkan pelbagai pilihan produk untuk kanak-kanak kecil. Produk syarikat diwakili oleh telefon bimbit muzik di buaian dan perabot kanak-kanak, membangunkan permaidani dan mainan, buku-buku dan, tentu saja, berotak.

Mengenai kejayaan syarikat itu berkata sekurang-kurangnya fakta bahawa cawangannya diwakili di seluruh dunia, kecuali Afrika dan Asia Tenggara. Fakta ini sendiri memberi kesaksian kepada keyakinan pengguna yang besar yang masih perlu diperolehi. Ini dicapai terima kasih kepada konsultasi aktif dengan pakar khusus dalam perkembangan kanak-kanak dan memberi perhatian yang besar kepada penemuan terkini dalam bidang ini.

Kelebihan dan kekurangan

Mungkin lebih tepat untuk bercakap tentang setiap rattle secara berasingan, kerana walaupun dari satu pengeluar, ciri-ciri model yang berbeza boleh berubah dengan ketara. Walau bagaimanapun, ulasan di Internet mengenai produk pengeluar ini membolehkan anda mendapat idea umum mengenai keseluruhan kerincingan Tiny Love. Mereka mempunyai beberapa faedah utama.

  • Keselamatan. Rattles direka untuk kanak-kanak termuda yang belum bersedia untuk memantau kesucian tangan mereka sendiri, tetapi dengan keseronokan mereka akan menarik semua yang mereka boleh ke dalam mulut mereka. Dalam keadaan sedemikian, tidak dapat diterima bahawa pengilang barangan kanak-kanak menggunakan bahan mentah yang berkualiti rendah. Tiny Love dengan teliti memantau kualiti bahan yang digunakan, yang disahkan oleh permintaan besar untuk produk mereka.
  • Pelbagai jenis. Rattle pasti tidak akan cukup untuk bayi, tetapi ia tidak mungkin dia akan senang dengan banyak yang sama. Dalam kes ini, rattle hanya pada pandangan pertama mudah dan mainan. Lihatlah rangkaian model jenama yang berkenaan untuk memahami bahawa terdapat banyak bentuk dan warna produk tersebut.
  • Rayuan visual. Jika mainan itu tidak menarik untuk bayi, maka tidak ada gunanya membelinya, kerana kanak-kanak itu tidak mungkin dipujuk untuk memberi tumpuan kepadanya hanya kerana ia mempunyai beberapa jenis kesan perkembangan. Pakar-pakar Tiny Love banyak bekerja untuk berfikir melalui imej-imej terang perkara-perkara yang biasa, kerana ia membantu menarik perhatian bayi kepada bunyi gemerincing itu.

Kelemahan produk tersebut tidak begitu banyak, dan sebahagian daripadanya mungkin episod atau bahkan subjektif. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk menonjolkan beberapa aspek negatif dengan proviso yang tidak semua orang bersetuju dengan kehadiran mereka.

  • Berat substansial. Menurut beberapa ibu, kerang individu pengeluar ini berat terlalu banyak, seperti mainan sedemikian. Secara semulajadi, mereka tidak begitu berat bahawa bayi tidak dapat mengangkat mereka atau membuat usaha yang besar untuk ini, jika anak itu menurunkan produk itu kepada dirinya sendiri, ini dapat menyebabkan air mata.
  • Kesukaran dalam proses penjagaan. Bahan dari mana Tiny Love membuat keriting sering nampaknya dilabel, terutama sejak anak-anak tidak berusaha untuk menjaga produk itu bersih sama sekali. Akibatnya, mainan perlu dibasuh dengan kerap, bahan juga tidak kering terlalu cepat, jadi angka menjadi licin dan lebih berat.
  • Kos yang tinggi Tiny Love yang kecil tidak dapat disebut sebagai yang paling mahal, tetapi banyak ibu bapa menunjukkan bahawa jenis mainan ini boleh menjadi lebih murah. Di satu sisi, adalah mungkin untuk membeli analog murah, tetapi sebaliknya, kos yang tinggi adalah disebabkan oleh asal import produk dan kualiti yang agak tinggi, yang tidak selalu disediakan oleh pembekal Rusia atau Cina.

Pelbagai

Harus diingat bahawa majoriti mutlak keracunan Tiny Love mempunyai satu fungsi tambahan - gigi untuk gigi kanak-kanak. Ini bermakna mainan sentiasa boleh dikeluarkan dari lampiran dan dilepaskan ke tangan kanak-kanak supaya dia dapat menggaru gusi gatal dengannya - ini akan mengurangkan penderitaan bayi dan membantu ibu bapa mengekalkan saraf mereka secara teratur.

Dalam kes ini, julat pengilang sentiasa dikemas kini. Setiap bulan model baru dikeluarkan untuk dijual, sementara yang lama hilang secara berkala selepas dihentikan.

Banyak model juga dilengkapi dengan apa yang dipanggil angin. Penyelesaian ini seolah-olah sangat berjaya, kerana ia membolehkan anda menenangkan bayi secara lebih intensif. Setiap kali mainan mengalami getaran, bayi mendengar cahaya, bunyi melodi. Atas sebab ini Mainan sedemikian dianggap sangat berguna baik secara langsung di rumah dan semasa berjalan di jalan.

Ramai watak, yang dicipta oleh peminat Tiny Love khusus untuk siri keracunan mereka sendiri, boleh didapati dalam dua jenis - untuk lelaki dan perempuan.

Tidak ada perbezaan asas antara model-model tersebut, mereka hanya menggunakan warna-warna tradisional atau girlish dan "berpakaian" dalam pakaian yang sesuai.

Sekiranya kita bercakap tentang pengetapan kerincingan di bawah ini atau watak itu, maka penyelesaian yang paling popular adalah untuk mereka bentuk mainan dalam bentuk binatang tertentu. Watak seperti jerapah, Lily domba atau Heidi landak menjadi sangat popular.

Antara produk baru 2018, landak Mari, pengerang Albertina, teddy bear Izi, rusa Florence, Oscar kelawar, Christopher rubah dan kelinci Thomas semakin popular. Di samping itu, motif sayur-sayuran agak popular, walaupun nama bunga matahari atau bunga lain dalam bentuk rattle dari Tiny Love, sebagai peraturan, telah dilucutkan.

Akhirnya, tema astronomi juga dicerminkan dalam pelbagai syarikat. Contohnya, kanak-kanak boleh gembira dengan matahari atau asteris yang merdu.

Biasanya, mainan ini dicirikan dengan saiz yang kecil, tetapi jika anda ingin memberi bayi anda bunyi gemerincing yang lebih besar, dalam julat model anda harus memilih Super Star yang istimewa, yang ternyata berbeza dalam dimensinya.

Mengenai bagaimana untuk memilih mainan yang betul, Dr Komarovsky akan memberitahu dalam video seterusnya.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan