Natalia Ustinova,

psikologi kanak-kanak

Nama saya Ustinova Natalya Valentinovna, saya seorang ahli psikologi kanak-kanak, ahli terapi dongeng. Saya telah bekerja di pusat psikologi dan pedagogi kanak-kanak pemulihan dan pembetulan "Satoris", pengalaman kerja praktikal lebih daripada 10 tahun. Saya menasihati ibu bapa mengenai pelbagai isu yang berkaitan dengan persediaan psikologi untuk kehamilan, melahirkan anak, ibu, hubungan dalam keluarga muda dan dengan orang lain, pendidikan, pendidikan dan pembangunan anak-anak prasekolah dan usia sekolah.

Tujuan kerja saya: untuk membantu ibu bapa membuat hubungan antara mereka dan anak dalam kandungan, terbuka dan mempercayai, pada prinsip-prinsip cinta bijaksana tanpa syarat, saling hormat dan penerimaan penuh.

Banyak yang boleh dilaburkan dalam jiwa seorang anak, tetapi tidak mungkin untuk melabur sesuatu yang tidak ada dalam diri anda ... Meningkatkan anak selalu bermula dengan mendidik ibu bapa sendiri.

Mari bekerjasama dengan anda untuk mempelajari kemahiran baru dalam membina hubungan hangat dan amanah dengan anak-anak anda sendiri! Kami akan bekerjasama untuk membantu anda dan anak-anak anda!

Penerbitan di laman web ini

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan