Kerusi untuk makan Pemimpin Kanak-kanak

Kandungannya

Apabila bayi mencapai usia ketika sudah mungkin untuk beralih ke makanan pelengkap, masalah timbul di depan ibu - bagaimana memberi makan bayi agar mudah untuk kedua-duanya, dan pada masa yang sama tidak menimbulkan masalah di sekelilingnya. Adalah sukar untuk memegang bayi di tangan semasa proses pemakanan, kerana ia pecah, yang boleh menyebabkan ia jatuh atau membalikkan plat.

Untuk menyelesaikan masalah ini akan membantu perabot kanak-kanak khas, contohnya, Pemimpin Kanak-kanak yang berkepala tinggi. Jenama ini bukan satu-satunya di pasaran domestik, jadi ibu bapa harus lebih berhati-hati dalam memilih produk ini.

Siapa yang melepaskan?

Syarikat ini adalah simbiosis langka dari kelaziman di mana-mana dan kekurangan maklumat tentang diri anda sendiri. Bagi mereka yang sejak kebelakangan ini telah berminat aktif dalam pelbagai produk kanak-kanak, nama ini mungkin diketahui, kerana pelbagai produk yang dihasilkan di bawah jenama ini dan dijual di negara kita sangat luas. Satu lagi perkara ialah tidak ada maklumat tepat mengenai jenama itu.

Sesetengah sumber menyatakan bahawa jenama ini mempunyai akar Rusia, sebab itulah kita diwakili dalam pelbagai besar - ia pada awalnya memberi tumpuan khusus pada pasaran ini. Pada masa yang sama, ia biasanya ditulis pada bungkusan itu negara asalnya adalah China, dan tidak ada rujukan kepada asal Rusia tidak dapat dijumpai.

Apa itu?

Di kedai-kedai anda, terdapat beberapa model kerusi tinggi yang berbeza untuk syarikat ini, tetapi selepas kajian yang lebih terperinci, ternyata kita bercakap tentang beberapa pengubahsuaian produk yang sama yang berbeza dalam reka bentuk. Pemimpin Khas Kanak-kanak adalah kerusi pengubah untuk kanak-kanak.yang mana kanak-kanak tumbuh boleh beralih dari kerusi tinggi klasik ke meja dengan kerusi tinggi yang berdiri bebas.

Reka bentuk ini diperbuat daripada plastik, tetapi anda tidak perlu bimbang tentang kekuatan produk - bahan ini agak boleh dipercayai dan mampu menahan sebarang pranks bayi. Memandangkan produk yang layak jenis ini, backrest boleh dilaraskan supaya bayi itu adalah selesa mungkin, untuk tujuan yang sama terdapat penutup yang terbuat dari kain.

Agak luar biasa adalah konsep bahawa dulang, secara tradisional dilepaskan dalam produk tersebut, tidak membentuk satu jadual secara keseluruhan, tetapi hanya dipasang di atasnya. Keputusan yang luar biasa ini membolehkan kanak-kanak itu terus duduk atau bermain di meja ketika ibu sedang membersihkan permukaan makan. Sehubungan itu, meja dan dulang itu sendiri agak berbeza - jika yang pertama mempunyai permukaan yang rata, yang kedua dilengkapi dengan pendirian bulat khas untuk cawan, serta sisi yang dibangkitkan, yang direka untuk mengelakkan tumpahan bendalir dengan lebih kencang.

Kenapa pengeluar tertentu ini?

Barangkali tidak ada satu produk yang semua orang inginkan tanpa pengecualian, tetapi produk yang mempunyai senarai besar kualiti yang diluluskan oleh majoriti orang ramai dianggap baik.

Harus diingat bahawa anak tangga jenama Pemimpin Kanak-kanak dipuji oleh ramai pengguna. untuk pelbagai kemudahan, di antaranya adalah yang berikut:

 • Kemungkinan transformasi. Lebih luas kefungsian mana-mana pembelian, semakin banyak pembeliannya. Jangka hayat normal kerusi tinggi biasa adalah dari 6 bulan hingga 2-3 tahun, sementara penggunaan berasingan meja dan kerusi tinggi yang lain juga boleh dilakukan pada usia yang lebih tua - jika hanya mudah untuk kanak-kanak dan tidak membahayakan posturnya.Keupayaan untuk membongkar membolehkan anda menggunakan perabot sedemikian lebih serba boleh, kerana jadual kanak-kanak yang penuh dalam mana-mana kes menyediakan lebih banyak ruang untuk bermain dan kreativiti daripada atas meja kecil untuk memberi makan.
 • Bahan yang dipilih dengan betul. Walaupun sangat ramai rakyat kita tidak mempercayai plastik baru-baru ini, kualiti bahan mentah yang digunakan oleh pengeluar ini biasanya tidak dikeluhkan. Bahan tahan lama, mampu menahan kerosakan bayi. Pada masa yang sama, plastik secara keseluruhan lebih baik daripada banyak bahan lain, kerana ia tidak menyerap bahan pencemar, yang bermaksud ia boleh dengan mudah dibersihkan dengan bantuan kain lembap yang biasa.
 • Mudah dibersihkan. Sesetengah pengilang kerusi tinggi tidak mahu menggunakan penutup lembut untuk mempermudahkan penjagaan perabot, tetapi pengeluar bertindak lebih bijak dengan memilih kain yang mudah dibasuh sebagai bahan untuk penutup sedemikian. Ulasan menunjukkan bahawa ia agak lembut, supaya bayi selesa, dan pada masa yang sama, ia tidak perlu untuk membasuhnya - banyak kotoran dikeluarkan dari permukaan menggunakan kain yang sama.

Walau bagaimanapun, pada pencemaran yang sukar penutup mudah dikeluarkan, bahannya tidak bersahaja dalam keadaan membasuh dan cepat kering.

 • Penjagaan keselamatan. Oleh kerana kanak-kanak zaman ini masih belum memahami bahaya yang mereka lakukan pada diri sendiri kerana aktiviti mereka sendiri yang tinggi, para pembuat perabot kanak-kanak perlu menjaga dan menjaga keselamatan. Pertama sekali, Pemimpin Kanak-kanak, seperti mana-mana kerusi tinggi lain yang baik, berdiri dengan kaki lebar - ini sangat praktikal kerana ia menghalang bayi dari berjabat dan mengetuk struktur. Tali khas lima mata tegas membetulkan kanak-kanak itu di tempat duduk, tidak membenarkannya keluar.

Kerusi itu sendiri dilampirkan kepada sokongan yang tinggi (yang merupakan meja terbalik) dengan bantuan slots slot yang boleh dipercayai.

 • Pelbagai pelarasan. Sekiranya peraturan backrest adalah, walaupun sangat penting, tetapi masih agak mudah, pengeluar kerusi tinggi Pemimpin Kanak-kanak telah menduga untuk menambah satu lagi pilihan yang jarang berlaku - menyesuaikan kedekatan tablet ke bayi. Dalam kebanyakan model syarikat lain yang dilucutkan peluang ini, menyesuaikan kedudukan sandaran adalah bonus untuk selang waktu antara makanan, kerana kanak-kanak itu tidak dapat bersandar terlalu jauh - dia akan merasa tidak enak untuk makan, dia tidak akan mendapatkannya. Kerusi syarikat itu tidak mempunyai masalah ini.
 • Reka bentuk yang bagus. Mungkin saat ini adalah yang paling subjektif, tetapi sesetengah pesaing, seperti Ikea, benar-benar tidak peduli dengan daya tarikan perabot untuk kanak-kanak itu, sedangkan Pemimpin Kanak-kanak masih ingat bahawa zaman kanak-kanak harus cerah dan cantik. Ia tidak boleh dikatakan bahawa pelbagai warna adalah begitu besar, bagaimanapun, adalah mungkin untuk memilih reka bentuk mengikut warna penutup, yang menyumbang untuk menyesuaikan pembelian dengan lebih baik ke bahagian dalam apartmen, dan juga sepadan dengan beberapa pilihan pertama kanak-kanak.

Kritikan

Sejujurnya, untuk mencari ulasan kritikal berhubung dengan produk syarikat ini juga tidak sukar. Walaupun, pada umumnya, pengulas yang berfikiran kritis menilai produk sebegini sebagai "purata" atau "boleh diterima untuk wang itu", ia mempunyai beberapa kelemahan yang benar-benar dapat menghalang pembeli berpotensi daripada membelanjakan wang. Tidak semua orang menyebut kesulitan ini, tetapi tidak mustahil untuk mengatakan tentang mereka:

 • Meja yang tidak selesa. Inilah bahagian yang paling dikritik. Berdasarkan penilaian yang banyak, ia cenderung kepada kanak-kanak, oleh itu ia sebenarnya tidak sesuai untuk kegunaan makanan mereka yang bebas. Lebih-lebih lagi, pihak yang sangat tinggi, yang pasti dapat melindungi remah-remah daripada penumpahan cecair, dalam praktiknya dengan sewajarnya mengganggu makan atau bermain.
 • Pelarasan backrest yang tidak berasas. Hakikat bahawa backrest boleh laras adalah plus yang jelas, tetapi persoalannya adalah bagaimana ia berfungsi.Sesetengah ibu bapa mengadu bahawa tidak mungkin untuk beralih dengan tepat dari satu kedudukan ke tempat yang lain - peralihan tiba-tiba, sehingga tidak akan berfungsi untuk menyediakan suasana tidur yang lebih selesa untuk anak tidur - ia akan bangun. Selain itu, peruntukannya sendiri dikritik - tegak tegak dan tidak sama sekali, dan perantaraan itu seolah-olah pelik, kerana ada penumpang tidak duduk atau duduk.
 • Masalah dengan penetapan. Kotoran itu dilengkapi dengan satu langkah, dan penyekat untuk roda, tetapi menurut beberapa pengulas, semua ini tidak boleh dipercayai. Kanak-kanak yang kuat boleh menolak papan kaki dan membuat langkah kerusi walaupun roda terkunci, dan penyumbat, dengan cara itu, boleh dipasang tanpa kebenaran.
 • Kegelapan dan kesulitan pengangkutan. Reka bentuk ini, sayangnya, tidak menambah, dan dalam keadaan dapur mengambil banyak ruang.
 • Kemungkinan memecahkan bahagian plastik.

Lihat video berikut untuk gambaran keseluruhan kerusi tinggi Anak Pemimpin.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan