Kerusi Membangun Kanak-kanak

Kandungannya

Apabila kanak-kanak muncul di rumah, ibu bapa mahu memberikannya yang terbaik, untuk membawa lebih banyak kegembiraan dan kemudahan. Perabot perubahan kanak-kanak memainkan peranan penting dalam perkembangan bayi.

Kerusi Kid-Fix yang semakin meningkat akan dapat membantu ibu bapa muda memperbaiki ruang peribadi anak itu, serta menjadikan hidupnya lebih cerah.

Mengenai jenama

Pengilang kerusi tumbuh anak-anak, Kid-Fix, telah menyenangkan para pelanggan selama lebih dari 8 tahun dengan produk yang sangat baik dan berkualiti tinggi. Hari ini produknya dihantar ke banyak negara Eropah: Perancis, Switzerland, Republik Czech dan Amerika Syarikat.

Kerusi yang tumbuh seperti pelanggan, dan mereka bersedia mengesyorkan mereka kepada rakan-rakan mereka, kerana produk ini murah, tetapi dapat membantu anak dalam menjaga kesehatan.

Ciri-ciri dan faedah kerusi bayi

Kerusi yang semakin meningkat kanak-kanak Kid-Fix mempunyai ciri uniknya sendiri:

 • Model-model ini mempunyai sifat ortopedik. Reka bentuk produk boleh bertindak sebagai pencegahan dan rawatan penyakit tertentu tulang belakang. Ini dicapai kerana kehadiran dalam struktur kerusi belakang dua, yang disesuaikan dengan lengkung semula jadi dari belakang kanak-kanak, dengan itu membantu anak kecil untuk menjaga belakang yang lebih rendah dengan tepat.
 • Reka bentuk kerusi itu hanya menggunakan bahan semula jadi dan mesra alam: birch dan papan lapis. Ini memastikan ketiadaan bahan berbahaya dalam komposisi bahan.
 • Semasa operasi, pengguna tidak akan mendengar bunyi luaran, seperti bergetar dan kertak. Semua elemen berfungsi dengan senyap.
 • Kerusi yang semakin berkembang adalah ekonomi. Selama bertahun-tahun, ibu bapa tidak perlu membeli produk baru untuk bayi yang semakin meningkat, kerana pengambilalihan ini mengubah reka bentuknya ketika anak-anak membesar.
 • Perhimpunan dan pelarasan mudah akan membolehkan seorang pelajar sekolah untuk memasang dan menyesuaikan kerusi untuk diri mereka sendiri.
 • Tidak memerlukan penjagaan khas.
 • Kerusi yang semakin meningkat berbeza dengan pelbagai fungsi. Mereka boleh digunakan dalam mana-mana pekerjaan: makan, bermain, melukis.
 • Sistem pengikat yang boleh dipercayai tidak akan membenarkan struktur dilonggarkan dari masa ke masa.
 • Pengilang memberikan jaminan lanjutan untuk pembinaan sebuah kerusi kanak-kanak: 7 tahun.
 • Adalah mungkin untuk menyesuaikan saiz kerusi. Proses ini berlaku mengikut 3 parameter: ketinggian dan kedalaman tempat duduk, serta ketinggian langkah.
 • Ia serupa dengan kerusi jenama Stokke yang terkenal, tetapi kos kurang (hampir dua kali ganda).

Keuntungan menggunakan pengubahsuaian kerusi yang semakin meningkat ini:

 • Kerana belakang belakang kerusi, yang disesuaikan dengan anatomi tulang belakang bayi, belakang disamakan dan kelengkungan tulang belakang dihalang.
 • Ia melindungi tulang belakang daripada scoliosis, dan di hadapan penyakit ini menghalang perkembangannya.
 • Melindungi tubuh bayi dari perkembangan penyakit seperti dystrophy, osteochondrosis dan spondylosis.
 • Menjimatkan kekejangan sistem otot belakang.
 • Bentuk tulang belakang bayi yang sihat.

Untuk umur berapa yang dimaksudkan

Nasi yang semakin meningkat ini biasanya mendapat untuk pelajar sekolah. Walau bagaimanapun, pengilang meletakkan had usia untuk digunakan: dari enam bulan hingga 16 tahun.

Ramai ibu bapa menasihatkan menggunakan reka bentuk kerusi tinggi untuk kanak-kanak kecil, kerana ia adalah simpanan wang, serta kemudahan dan keselesaan untuk kanak-kanak.

Aksesori pilihan

Bagi kanak-kanak yang umurnya kurang dari 2 tahun, pembeli dibeli tambahan. Mereka adalah perlu untuk menjamin ketinggian produk pada tahap tertentu.Apabila mereka semakin tua, mereka mesti berubah. Oleh itu, kerusi boleh digunakan oleh orang dewasa. Walau bagaimanapun, terdapat had berat tidak melebihi 120 kg..

Bantal untuk duduk dan belakang kerusi pergi sebagai aksesori tambahan. Terdapat bantal pelbagai bentuk dan tema. Selain pilihan lembut, pengubahsuaian keras biasanya tersedia.

Untuk menghidupkan kerusi yang tumbuh menjadi kerusi untuk memberi makan bayi, ibu bapa muda akan dapat membeli meja dan tali keselamatan.

Bagi pelbagai jenis dan aksesori pemilik kerusi kecil, pengilang peralatan kanak-kanak telah menyediakan aksesori tambahan - beg yang dipasang di belakang perabot. Ia mempunyai beberapa poket yang sangat lapang, jadi mainan kegemaran kanak-kanak akan sentiasa berada di tangan. Semua warna atribut ini sesuai dengan warna pad.

Bahan dan warna

Kerusi Kid-Fix yang semakin meningkat diperbuat daripada kayu semula jadi yang dipoles - birch. Untuk pembuatan bahagian individu (langkah dan sandaran) kayu lapis birch digunakan. Kerusi ini boleh didapati dalam beberapa warna: coklat muda, coklat dan hitam, mahoni, merah jambu, biru, putih, hijau dan warna semulajadi.

Pad lembut dan keras di belakang dan tempat duduk juga mempunyai pelbagai tema: kucing, imej grafik, Khokhloma atau dapur. Tetapi jika ibu bapa pilihan reka bentuk yang dicadangkan tidak sesuai, anda boleh membeli kerusi tanpa pad.

Bagaimana untuk memilih?

Berikut adalah beberapa peraturan yang perlu anda perhatikan semasa membeli kerusi untuk anak anda.

 • Semua komponen boleh laras yang diisytiharkan oleh pengeluar mesti mematuhi keterangan. Sebagai contoh, sekiranya pasport ke kerusi tersebut menyatakan bahawa sandaran belakangnya membongkok dan ia mempunyai 3 kedudukan, maka inilah cara yang sepatutnya dan apa-apa lagi. Di samping itu, perlu diingat bahawa untuk kerusi yang semakin ramai kanak-kanak, beberapa tempat duduk boleh laras boleh menyebabkan kesulitan yang digunakan.
 • Model ini mesti disesuaikan dengan keperluan kanak-kanak dan pertumbuhannya yang berterusan. Oleh itu, pilihan ibu bapa yang paling optimum harus menjadi pengubahsuaian kerusi yang berkembang dengan 10 atau lebih kedudukan disesuaikan di tempat duduk.
 • Kerusi yang bertumbuh bayi perlu dibuat secara eksklusif daripada bahan-bahan yang mesra alam, seperti kayu.

Ini mesti didokumenkan. Untuk memastikan ini, adalah perlu untuk menuntut dari penjual sijil kualiti untuk produk yang dibeli. Jika tidak, pembelian itu harus ditinggalkan.

 • Oleh kerana pelbagai besar, kini tiada masalah dalam memilih kerusi tinggi yang kemas dan baik. Semuanya datang untuk merancang idea-idea yang perlu digabungkan dengan pedalaman dalaman dan dapur, jadi apabila memilih model perabot, anda perlu memikirkan bagaimana ia akan digabungkan dengan komposisi bilik.

Jika nampaknya cukup sukar untuk membuat keputusan mengenai pilihan, pembelian najis naungan putih atau hitam akan menjadi jalan keluar yang terbaik - ini adalah pilihan klasik yang sesuai untuk hampir mana-mana bahagian dalam.

 • Reka bentuk lestari - jaminan keselamatan kanak-kanak. Sebelum membuat pembelian perabot kegemaran anda, anda mesti menguji untuk kesulitan. Di samping itu, anda harus memberi perhatian kepada kehadiran sokongan tanpa slip. Biasanya untuk ini, pengeluar membuat bahagian tidak tergelincir pada kaki kerusi.
 • Bagi pemilik kerusi terkecil, pengeluar sering menawarkan untuk membeli sekatan yang tidak akan membenarkan anak untuk keluar dari struktur.
 • Kemudahan operasi kerusi - kunci kepada pembelian yang berjaya. Oleh itu, satu titik penting dalam pengambilalihan itu adalah kemudahan untuk menubuhkan dan memasang kerusi tinggi. Termasuk harus menjadi instruksi yang dapat diakses tentang cara memasang dan mengaturnya, karena sampai bayi sudah dewasa, ibu akan terlibat di dalamnya.

Di samping itu, perlu diingat bahawa penjagaan reka bentuk semacam itu agak mudah.

 • Operasi tidak terurus dari semua mekanisme yang ada dalam reka bentuk kerusi. Apabila membeli, anda mesti memastikan bahawa pembeli tidak mendengar bunyi luaran apabila cuba menyesuaikan kerusi;
 • Kompak adalah satu lagi kriteria penting. Adalah sukar untuk ibu bapa menyesuaikan kerusi bersaiz besar di dalam bilik bayi kecil atau di dapur, jadi sebelum membeli kerusi yang semakin meningkat, anda perlu memastikan bahawa ia tidak mengambil bahagian dalam ruang bebas dalam singa.
 • Kerusi yang berlebihan boleh menjadi masalah untuk bergerak. Adalah penting bahawa reka bentuk yang dibeli adalah ringan, kerana tidak lama lagi kanak-kanak yang lebih tua akan memindahkannya.
 • Perhatikan ketiadaan perkahwinan. Di kedai, pembeli dapat melihat secara visual keadaan perabot, hanya dengan melihatnya.

Perhatian khusus perlu dibayar pada saat-saat seperti kehadiran calar, cip, menonjol bahagian-bahagian bahagian. Lagipun, jika faktor-faktor ini tersedia, harga pembelian boleh dikurangkan kepada saiz kecil yang tidak jelas, atau hanya menolak untuk membeli model ini.

 • Pengambilalihan seperti aksesori tambahan sangat memudahkan operasi kerusi bayi yang semakin meningkat. Terdapat banyak pilihan untuk memudahkan aktiviti harian dengan kanak-kanak. Fungsi kerusi tinggi akan meningkat dengan ketara, dan item yang dibeli akan membantu ibu muda menjimatkan masa dan ruang bebas. Walau bagaimanapun, atribut tambahan akan meningkatkan harga pembelian dengan ketara.
 • Aksesori tambahan adalah baik, tetapi ia tidak selalu mudah. Ambil, sebagai contoh, kaunter meja. Rata, tanpa ruang tambahan untuk cermin mata, tanpa sisi yang diperlukan - sangat sedikit orang akan menyukai model ini. Lagipun, adalah penting bahawa aksesori memberikan keselesaan, baik kepada anak-anak dan ibu bapa.
 • Untuk pembelian perabot pelbagai fungsi dan praktikal ini disarankan untuk pergi hanya ke kedai-kedai yang berkualiti tinggi dan terkenal.

Jangan mengejar selepas kos rendah, kerana ia mungkin menunjukkan produk gred rendah yang dibuat daripada bahan yang tidak selamat.

Ulasan

Hampir semua ulasan mengenai najis ini positif. Ini adalah kualiti yang dicatat oleh ibu bapa yang berterima kasih.

 • Pembeli perhatikan ciri-ciri keselesaan yang sangat baik di kerusi ini. Kanak-kanak duduk dengan selesa dan berguna.
 • Reka bentuk sedemikian tidak memerlukan penjagaan yang kompleks dan berterusan. Noda kotor (jika terdapat pada perabot) mudah dikeluarkan dengan kain lembap.
 • Selain itu, ibu dan bapa melihat bahawa struktur tersebut dipasang dengan mudah dan cepat. Anda tidak perlu melakukan usaha tambahan, dan proses ini memerlukan sedikit masa.
 • Menggunakan Kid High Fix mudah dan mudah.

Antara keburukan adalah kelajuan memakai pad dan pad belakang. Juga, banyak ibu bapa yang kecewa dengan kos aksesori yang tinggi untuk kerusi yang semakin meningkat.

Untuk mengkaji semula kerusi KidFix yang semakin meningkat, lihat video berikut.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri.Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan