Pembatalan Ursofalk dan kembalinya penyakit kuning

Hello! Anak saya, sebulan setengah. Baru-baru ini, dia meletakkan di hospital dengan diagnosis utama konjugasi konjugasi yang berpanjangan. Bilirubin adalah 191, selepas 2 minggu pada pelepasan ia adalah 60. Rawatan ini terdiri terutamanya dalam diet bebas laktosa saya dan pada waktu petang - ursofalk. Apabila pulang ke rumah, saya mengikuti diet yang sama tanpa mengambil Ursofalk. Seminggu kemudian, keberanian muncul semula di muka. Sejak semalam, saya memindahkannya ke nutrilon, selama 4 hari, saya fikir. Saya tidak faham sebab mengapa kembalinya penyakit kuning? Saya mendengar bahawa bayi moden sering tidak bertoleransi terhadap susu ibu, atau ia terlalu berat, dan untuk ini, ibu akan diberi pil tertentu yang boleh terus menyusu. Apakah ujian yang perlu dilakukan untuk memahami sama ada terdapat masalah dalam penyusuan saya atau tidak? Terima kasih terlebih dahulu!

Hello! Penyakit jaundis dan penyusuan yang baru mungkin dikaitkan. Mungkin anda berhenti meminum ursofalk lebih awal dan perlu meminumnya semula.

Jika anak anda tidak bertoleransi terhadap susu ibu, dia akan mengalami najis dan ruam kulit yang kerap. Anda perlu menghubungi pakar pediatrik anda dan lulus ujian darah untuk bilirubin (langsung, tidak langsung), alkali fosfatase, ALT, AST.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.
Soalan-soalan lain dalam bahagian "Pediatrik"
Kanak-kanak tidak jurang, memerlukan lebih banyak
Saya mempunyai bayi berusia 9 bulan yang makan curd untuk makan malam, makan jumlah yang dibenarkan, memerlukan lebih banyak. Bolehkah saya memberikan lebih banyak keju kotej daripada yang anda boleh?
Olein sawit dan minyak kelapa sawit
Hello Adakah serbuk susu NAN yang selesa mengandungi olein sawit - adakah minyak kelapa sawit atau sesuatu yang berpecah dan daun? Terima kasih.
Mengenai vaksinasi pneumokokal, jika kanak-kanak mengalami pneumonia
Selamat petang! Saya ingin tahu sama ada ia layak melakukan suntikan pneumokokal (untuk kanak-kanak 4.6 tahun) jika dia mempunyai radang paru-paru. Terima kasih.
Kapan dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu?
Hello! Anak saya pada 1 Mei akan berusia setahun. Bila dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu, supaya tidak membahayakan bayi?
Sekiranya saya memberikan kanak-kanak Actinol-memantine dalam 4.5 tahun?
Selamat siang Anak saya berusia 4.5 tahun. Kami pergi ke taman terapi pertuturan, kerana kita telah didiagnosis dengan perkembangan ucapan yang tertangguh dan hiperaktif. Bali di resepsi psikiatri, di mana kami ditugaskan ...
Ambang suhu untuk antipiretik yang teruk
Kanak-kanak berusia 3.5 tahun. Suhu 39.5 Adakah terdapat ambang suhu yang ditetapkan apabila perlu menggunakan antipiretik yang teruk?
Kanak-kanak itu jatuh sakit selepas berjalan kaki, serpihan urin
Halo, doktor. Kanak-kanak itu telah berada di jalan lama, dengan mengatakan bahawa dia tidak sejuk (gadis 2.6 tahun). Kira-kira 5 jam pada suhu udara 15-18 darjah. Pada waktu pagi suhu adalah 38.9 - ditembak jatuh, dan ...

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan