Muntah pada kanak-kanak pada 10 bulan

Hello Anak 10 bulan. Menaiki beberapa gigi pada masa yang sama. Terdapat hari ini 3 hari cecair cair tanpa kekotoran 2-3 kali sehari. Muntah selepas makan (sama ada tulen atau sebahagiannya dicerna). Bertolak untuk makan, hanya untuk minum susu malam dan awal pagi. Malah air tidak selalu minum, beberapa titisan. Suhu naik kepada 37.5 - kemudian berlalu dengan sendirinya. Dia memanggil ahli pediatrik, melantik smecta, rehydron, minuman banyak, enterofuril. Dia mahu menghantar kami ke wad jangkitan. Ujian belum diuji, kerana semuanya bermula pada hari Jumaat, tetapi mereka diserahkan sejak hari Isnin. Apa yang perlu dilakukan, saya tidak tahu. Saya takut untuk bayi itu. Bantuan

Hello! Anda pasti memerlukan hospital berjangkit, lebih cepat lebih baik. Saya menasihati anda untuk menghubungi ambulans. Semua ujian akan diambil di hospital. Kemungkinan besar, anak anda mempunyai jangkitan usus akut.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.
Soalan-soalan lain dalam bahagian "Pediatrik"
Kanak-kanak tidak jurang, memerlukan lebih banyak
Saya mempunyai bayi berusia 9 bulan yang makan curd untuk makan malam, makan jumlah yang dibenarkan, memerlukan lebih banyak. Bolehkah saya memberikan lebih banyak keju kotej daripada yang anda boleh?
Olein sawit dan minyak kelapa sawit
Hello Adakah serbuk susu NAN yang selesa mengandungi olein sawit - adakah minyak kelapa sawit atau sesuatu yang berpecah dan daun? Terima kasih.
Mengenai vaksinasi pneumokokal, jika kanak-kanak mengalami pneumonia
Selamat petang! Saya ingin tahu sama ada ia layak melakukan suntikan pneumokokal (untuk kanak-kanak 4.6 tahun) jika dia mempunyai radang paru-paru. Terima kasih.
Kapan dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu?
Hello! Anak saya pada 1 Mei akan berusia setahun. Bila dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu, supaya tidak membahayakan bayi?
Sekiranya saya memberikan kanak-kanak Actinol-memantine dalam 4.5 tahun?
Selamat siang Anak saya berusia 4.5 tahun. Kami pergi ke taman terapi pertuturan, kerana kita telah didiagnosis dengan perkembangan ucapan yang tertangguh dan hiperaktif. Bali di resepsi psikiatri, di mana kami ditugaskan ...
Ambang suhu untuk antipiretik yang teruk
Kanak-kanak berusia 3.5 tahun. Suhu 39.5 Adakah terdapat ambang suhu yang ditetapkan apabila perlu menggunakan antipiretik yang teruk?
Kanak-kanak itu jatuh sakit selepas berjalan kaki, serpihan urin
Halo, doktor. Kanak-kanak itu telah berada di jalan lama, dengan mengatakan bahawa dia tidak sejuk (gadis 2.6 tahun). Kira-kira 5 jam pada suhu udara 15-18 darjah. Pada waktu pagi suhu 38.9 - ditembak jatuh, dan ...

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan