Kanak-kanak tertidur terlambat, insomnia - ubat apa yang akan diberikan

Hello Kanak-kanak berusia 16 tahun mempunyai insomnia, atau sebaliknya, tidur pada pukul 00:00 atau lebih lewat, tidak tidur pada waktu siang. Setahun yang lalu, kami berada di majlis neurologi - sihat, peperiksaan psikiatri - sihat, terima kasih kepada Tuhan. Tetapi ia perlu dia tidur pada pukul 21h-22h. Soon peperiksaan, sila maklumkan apa yang anda boleh ambil untuk menenangkan kanak-kanak. Pengetahuan adalah sangat baik, probe untuk 5, tetapi pada pemeriksaan untuk keseronokan merosakkan segala-galanya. Secara psikologi, saya "diperkuat", tetapi saya perlu mengambil ubat. Nasihat, doktor.

Hello! Pertama sekali, anak anda perlu mengikut regimen dan diet harian. Kemudian dia pasti akan memerlukan tenaga fizikal dalam apa jua bentuk, sebagai contoh, latihan pagi atau joging malam selama 40 minit. Pada waktu pagi atau 2 jam sebelum waktu tidur, anda boleh mengambil mandi kontras.

Jika anda mengikuti semua ini, dia tidak memerlukan ubat. Jika anda masih mahu membantunya dengan ubat-ubatan, kemudian cubalah ubat Phenibut 250mg 2 tablet. Satu pagi dan satu 2 jam sebelum waktu tidur.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.
Soalan-soalan lain dalam bahagian "Pediatrik"
Kanak-kanak tidak jurang, memerlukan lebih banyak
Saya mempunyai bayi berusia 9 bulan yang makan curd untuk makan malam, makan jumlah yang dibenarkan, memerlukan lebih banyak. Bolehkah saya memberikan lebih banyak keju kotej daripada yang anda boleh?
Olein sawit dan minyak kelapa sawit
Hello Adakah serbuk susu NAN yang selesa mengandungi olein sawit - adakah minyak kelapa sawit atau sesuatu yang berpecah dan daun? Terima kasih.
Mengenai vaksinasi pneumokokal, jika kanak-kanak mengalami pneumonia
Selamat petang! Saya ingin tahu sama ada ia layak melakukan suntikan pneumokokal (untuk kanak-kanak 4.6 tahun) jika dia mempunyai radang paru-paru. Terima kasih.
Kapan dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu?
Hello! Anak saya pada 1 Mei akan berusia setahun. Bila dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu, supaya tidak membahayakan bayi?
Sekiranya saya memberikan kanak-kanak Actinol-memantine dalam 4.5 tahun?
Selamat siang Anak saya berusia 4.5 tahun. Kami pergi ke taman terapi pertuturan, kerana kita telah didiagnosis dengan perkembangan ucapan yang tertangguh dan hiperaktif. Bali di resepsi psikiatri, di mana kami ditugaskan ...
Ambang suhu untuk antipiretik yang teruk
Kanak-kanak berusia 3.5 tahun. Suhu 39.5 Adakah terdapat ambang suhu yang ditetapkan apabila perlu menggunakan antipiretik yang teruk?
Kanak-kanak itu jatuh sakit selepas berjalan kaki, serpihan urin
Halo, doktor. Kanak-kanak itu telah berada di jalan lama, dengan mengatakan bahawa dia tidak sejuk (gadis 2.6 tahun). Kira-kira 5 jam pada suhu udara 15-18 darjah. Pada waktu pagi suhu adalah 38.9 - ditembak jatuh, dan ...

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan