Suhu dan najis hijau dengan lendir

Suhu kami adalah 37.2-37.8 ... najis hari ini adalah kali pertama hari ini, sedikit kehijauan dan saya melihat 1-2 sebagai tali lendir (((sangat peduli ... Apa yang perlu dilakukan - pergi ke doktor segera atau cuba untuk membawa suhu ke bawah sehari atau dua untuk minum) (menstabilkan flora usus pada kanak-kanak selepas mengambil antibiotik, pelanggaran saluran gastrousus, dll)? Beritahu saya, yang mempunyai ini dan apa yang dirawat?

Hello! Jangan sekali-kali tidak ubat sendiri, terutama jika anda mempunyai bayi. Sekiranya anda sakit selama lebih daripada dua hari, maka anda perlu memanggil ahli pediatrik ke rumah. Pada suhu di atas 37.5, anda boleh menghubungi ambulans, yang mana di lokasi akan menasihati anda dan lulus maklumat tersebut ke klinik anda.

Untuk membawa suhu ke bawah selama beberapa hari adalah berbahaya kepada kesihatan anak anda, kerana suhu disebabkan oleh jangkitan bakteria atau virus dan merupakan mekanisme perlindungan tubuh. Membunuh suhu, anda tidak merawat sebab dan membantu jangkitan untuk menyebarkannya.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.
Soalan-soalan lain dalam bahagian "Pediatrik"
Kanak-kanak tidak jurang, memerlukan lebih banyak
Saya mempunyai bayi berusia 9 bulan yang makan curd untuk makan malam, makan jumlah yang dibenarkan, memerlukan lebih banyak. Bolehkah saya memberikan lebih banyak keju kotej daripada yang anda boleh?
Olein sawit dan minyak kelapa sawit
Hello Adakah serbuk susu NAN yang selesa mengandungi olein sawit - adakah minyak kelapa sawit atau sesuatu yang berpecah dan daun? Terima kasih.
Mengenai vaksinasi pneumokokal, jika kanak-kanak mengalami pneumonia
Selamat petang! Saya ingin tahu sama ada ia layak melakukan suntikan pneumokokal (untuk kanak-kanak 4.6 tahun) jika dia mempunyai radang paru-paru. Terima kasih.
Kapan dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu?
Hello! Anak saya pada 1 Mei akan berusia setahun. Bila dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu, supaya tidak membahayakan bayi?
Sekiranya saya memberikan kanak-kanak Actinol-memantine dalam 4.5 tahun?
Selamat siang Anak saya berusia 4.5 tahun. Kami pergi ke taman terapi pertuturan, kerana kita telah didiagnosis dengan perkembangan ucapan yang tertangguh dan hiperaktif. Bali di resepsi psikiatri, di mana kami ditugaskan ...
Ambang suhu untuk antipiretik yang teruk
Kanak-kanak berusia 3.5 tahun. Suhu 39.5 Adakah terdapat ambang suhu yang ditetapkan apabila perlu menggunakan antipiretik yang teruk?
Kanak-kanak itu jatuh sakit selepas berjalan kaki, serpihan urin
Halo, doktor. Kanak-kanak itu telah berada di jalan lama, dengan mengatakan bahawa dia tidak sejuk (gadis 2.6 tahun). Kira-kira 5 jam pada suhu udara 15-18 darjah. Pada waktu pagi suhu adalah 38.9 - ditembak jatuh, dan ...

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan