Mengekodkan ujian darah

Hello Malangnya, doktor kita tidak ada sekarang, tetapi sudah tiba masanya untuk mendapatkan vaksin. Hari ini kami lulus ujian, dan hasilnya datang. Bolehkah anda menguraikannya? Hematokrit 37.4, hemoglobin 13.5, eritrosit 4,99, MCV 74.9 RDW 12.6, 27.1 MCH, MCHC 36.1, platelet 335, leukosit 5.93, neutrofil biasa nombor dalam% 34.1, limfosit% 53.1, monosit% 7.1% 5.4 eosinofil basophils% 0.3, neutrofil ABS. 2.02, limfosit ABS, 3.15, monocytes abs 0.42, eosinophils abs. 0.32, basofils abs, 0.02, ESR pada Westergren 4. Angka neutrophil, limfosit, eosinofil, eritrosit, MCV adalah membimbangkan. Terima kasih.

Hello! Sudah tentu, ia berguna untuk mengetahui usia kanak-kanak. Umumnya, jika anak anda berada di bawah 1, maka ujian darah berada dalam julat normal dan tidak ada yang perlu dikhuatiri. Jika anda mahu, anda boleh mengambil semula ujian darah selepas beberapa hari dan bandingkan ujian.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.
Soalan-soalan lain dalam bahagian "Pediatrik"
Kanak-kanak tidak jurang, memerlukan lebih banyak
Saya mempunyai bayi berusia 9 bulan yang makan curd untuk makan malam, makan jumlah yang dibenarkan, memerlukan lebih banyak. Bolehkah saya memberikan lebih banyak keju kotej daripada yang anda boleh?
Olein sawit dan minyak kelapa sawit
Hello Adakah serbuk susu NAN yang selesa mengandungi olein sawit - adakah minyak kelapa sawit atau sesuatu yang berpecah dan daun? Terima kasih.
Mengenai vaksinasi pneumokokal, jika kanak-kanak mengalami pneumonia
Selamat petang! Saya ingin tahu sama ada ia layak melakukan suntikan pneumokokal (untuk kanak-kanak 4.6 tahun) jika dia mempunyai radang paru-paru. Terima kasih.
Kapan dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu?
Hello! Anak saya pada 1 Mei akan berusia setahun. Bila dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu, supaya tidak membahayakan bayi?
Sekiranya saya memberikan kanak-kanak Actinol-memantine dalam 4.5 tahun?
Selamat siang Anak saya berusia 4.5 tahun. Kami pergi ke taman terapi pertuturan, kerana kita telah didiagnosis dengan perkembangan ucapan yang tertangguh dan hiperaktif. Bali di resepsi psikiatri, di mana kami ditugaskan ...
Ambang suhu untuk antipiretik yang teruk
Kanak-kanak berusia 3.5 tahun. Suhu 39.5 Adakah terdapat ambang suhu yang ditetapkan apabila perlu menggunakan antipiretik yang teruk?
Kanak-kanak itu jatuh sakit selepas berjalan kaki, serpihan urin
Halo, doktor. Kanak-kanak itu telah berada di jalan lama, dengan mengatakan bahawa dia tidak sejuk (gadis 2.6 tahun). Kira-kira 5 jam pada suhu udara 15-18 darjah. Pada waktu pagi suhu 38.9 - ditembak jatuh, dan ...

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan