Vitamin untuk remaja untuk penurunan berat badan

Halo, saya berumur 14 tahun, saya mula bermain sukan dan membatasi diri saya dalam pemakanan, kerana saya ingin kehilangan beberapa pound. Saya mahu mula mengambil vitamin, kerana Saya takut bahawa tubuh saya akan terlepas mereka. Bolehkah anda menasihati mana vitamin yang diperlukan untuk remaja?

Hello! Apabila bermain sukan anda tidak boleh menghadkan diri anda dalam pemakanan, anda perlu membuat pemakanan lebih rasional, kerana dengan penekanan fizikal banyak kalori dibelanjakan, contohnya, berdasarkan 1 jam kelas: ski merentas desa atau melompat ski - 900, berenang - 720, bola sepak atau tenis - 600, berjalan kaki - 360, diukur berjalan - 90.

Untuk menghitung keperluan harian, anda perlu mengalikan berat badan anda dalam kg sebanyak 14 dan bahagikan dengan 0.453.

Jika anda mahu mengurangkan berat badankemudian kalikan berat yang dikehendaki sebanyak 14 dan bahagikan dengan 0.453 - jumlah kalori yang perlu anda makan setiap hari akan dibebaskan. Produk pembalakan panggilan boleh dilihat di mana-mana tapak untuk atlet. Bagi vitamin, lebih baik anda menggunakan kompleks vitamin mineral, sebagai contoh, Supradin.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.
Soalan-soalan lain dalam bahagian "Pediatrik"
Kanak-kanak tidak jurang, memerlukan lebih banyak
Saya mempunyai bayi berusia 9 bulan yang makan curd untuk makan malam, makan jumlah yang dibenarkan, memerlukan lebih banyak. Bolehkah saya memberikan lebih banyak keju kotej daripada yang anda boleh?
Olein sawit dan minyak kelapa sawit
Hello Adakah serbuk susu NAN yang selesa mengandungi olein sawit - adakah minyak kelapa sawit atau sesuatu yang berpecah dan daun? Terima kasih.
Mengenai vaksinasi pneumokokal, jika kanak-kanak mengalami pneumonia
Selamat petang! Saya ingin tahu sama ada ia layak melakukan suntikan pneumococcal (kanak-kanak berusia 4.6 tahun) jika dia mempunyai radang paru-paru. Terima kasih.
Kapan dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu?
Hello! Anak saya pada 1 Mei akan berusia setahun. Bila dan bagaimana untuk menyusu dari menyusu, supaya tidak membahayakan bayi?
Sekiranya saya memberikan kanak-kanak Actinol-memantine dalam 4.5 tahun?
Selamat siang Anak saya berusia 4.5 tahun. Kami pergi ke taman terapi pertuturan, kerana kita telah didiagnosis dengan perkembangan ucapan yang tertangguh dan hiperaktif. Bali di resepsi psikiatri, di mana kami ditugaskan ...
Ambang suhu untuk antipiretik yang teruk
Kanak-kanak berusia 3.5 tahun. Suhu 39.5 Adakah terdapat ambang suhu yang ditetapkan apabila perlu menggunakan antipiretik yang teruk?
Kanak-kanak itu jatuh sakit selepas berjalan kaki, serpihan urin
Halo, doktor. Kanak-kanak itu telah berada di jalan lama, dengan mengatakan bahawa dia tidak sejuk (gadis 2.6 tahun). Kira-kira 5 jam pada suhu udara 15-18 darjah. Pada waktu pagi suhu 38.9 - ditembak jatuh, dan ...

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan