Kerusi kereta Welldon: reka bentuk

Kandungannya

Tempat duduk kereta kanak-kanak adalah perkara yang sangat penting untuk keluarga itu, yang selepas kelahiran seorang anak tidak akan tinggal di rumah, tetapi menghabiskan masa perjalanan dan perjalanan. Ia juga perlu bagi mereka yang perlu melakukan perjalanan perniagaan dengan lebih kerap. Tanpa itu, perjalanan kanak-kanak di dalam kereta adalah mustahil. Apabila memilih kerusi kereta, ramai yang menganggap produk Welldon, ciri dan variasi yang akan dibincangkan dalam artikel ini.

Ciri khas

Tempat duduk kereta tidak hanya menyediakan lokasi yang selesa dan tepat di dalam kereta kanak-kanak. Ini adalah terutamanya perlindungan dan keselamatan seorang penumpang kecil sekiranya berlaku keadaan yang tidak dijangka yang mungkin timbul di jalan raya. Dan Welldon memikirkannya apabila ia mengembangkan model seterusnya.

Negara pembuatan kerusi kereta ini adalah China. Produk ini dibuat selama 15 tahun, ia dibeli di lebih daripada tiga puluh negara di dunia.

Kualiti tinggi untuk syarikat adalah keutamaan, oleh karenanya, dalam semua perkembangannya, pengeluar memberi tumpuan kepada pendapat pengguna dan menggunakan teknologi moden, yang sentiasa berusaha untuk memperbaiki reka bentuk produk. Syarikat itu mempunyai perkembangan sendiri, bertujuan untuk meningkatkan keselamatan anak dalam kerusi kereta. Ini termasuk:

 • bingkai besi bertetulang yang membolehkan anda mengekalkan bentuk kerusi kereta dengan daya impak yang besar;
 • seorang pelukis yang membolehkan anda untuk mengikat tali pinggang keledar yang sempurna memegang kanak-kanak;
 • Reka bentuk khas untuk melindungi kerusi kanak-kanak dari sisi, melindungi terhadap pukulan kuat dari kedua belah pihak.

Model

Produk-produk Welldon termasuk beberapa kawasan utama.

Line "Cocoon"

Direka untuk kanak-kanak seberat 0-18 kg dan 15-36 kg. Tempat duduk kereta dilengkapi dengan backrests, di mana, bersama dengan pertumbuhan kanak-kanak, saiz penahan kepala dapat ditingkatkan. IsoFix adalah sebuah sistem yang membolehkan anda untuk membaiki kerusi dengan selamat di dalam kereta.

Ia sangat mudah dibuat, dalam setiap kes arahan akan datang untuk menyelamatkan.

Sejumlah produk dengan nama "Evolusi"

Direka untuk kanak-kanak 0-25 kg dan 9-36 kg. Kerusi dipasang di arah perjalanan, tali pinggang tempat duduk dilampirkan pada mana-mana panjang yang dikehendaki.

Arah "Terbaik"

  Ia dipersembahkan oleh kerusi kereta anak-anak untuk apa-apa berat badan. Kebanyakan mereka berubah menjadi penyokong dan pembawa bayi.

  Barisan produk penguin

  Dibahagikan kepada kumpulan - 0/1 dan 2/3. Kanak-kanak boleh melakukan perjalanan dari kelahiran hingga 12 tahun, bergantung kepada kumpulan. Mereka dibezakan dari jenis lain dengan kemungkinan pemasangan di sepanjang jalan dan menentang pergerakan. Headrests dalam model ini dikawal, ada kemungkinan transformasi menjadi penggalak.

  Di samping itu, syarikat itu menghasilkan pelbagai aksesori yang dapat meningkatkan keselesaan perjalanan. Di antara mereka, sebagai contoh, roller bantal, yang berguna untuk kanak-kanak semasa tidur, dan apabila dia terjaga, akan berfungsi sebagai mainan lembut.

  Produk syarikat diwakili oleh pelbagai model, di antaranya setiap ibu bapa akan mendapati pilihan yang sesuai untuk anak mereka.

  Royal Baby Dual Fit 2

  Kerusi ini termasuk dalam kumpulan untuk kanak-kanak dari lahir hingga 25 kg. Produk ini dipangkas dengan kulit ekzos berlubang, yang menjadikannya lebih mudah untuk dijaga. Bagi bayi yang baru lahir terdapat kedudukan mendatar belakang dan lengan anatomi, yang membolehkan tulang belakang berada di kedudukan yang betul. Kanak-kanak yang lebih tua dapat menyesuaikan headrest dan condong belakang. Sabuk keledar lima titik mempunyai lapisan lembut.Kos model ini sedikit lebih daripada 12 ribu Rubles.

  Magic nacre

  Model ini direka untuk kanak-kanak berumur 3 hingga 12 tahun dan berat 15-36 kg. Bahan-bahan di mana kerusi kereta dibuat adalah plastik dan logam. Jutut tekstil mudah dikeluarkan, yang memungkinkan setiap masa untuk mencuci dan meletakkannya di tempat. Headrest dan backrest boleh laras, terdapat perlindungan terhadap kesan sampingan. Kanak-kanak terletak di dalam kereta menghadap ke hadapan. Kos model ini adalah sekitar 7500 rubel.

  Encore Fit SideArmor & CuddleMe Fix ISO

  Ini adalah kerusi kereta kanak-kanak yang membolehkan seorang kanak-kanak selesa duduk di dalamnya, yang beratnya antara 9 hingga 36 kg. Empat jawatan kepala belakang dan tempat duduk belakang mencipta keadaan yang paling selesa untuk kanak-kanak pada bila-bila masa, dan tali pinggang lima mata selamat membaikinya. Dengan berhati-hati memikirkan perlindungan sampingan melindungi bayi anda dari kejutan yang tiba-tiba. Harga kerusi ini hanya lebih dari 13 ribu Rubles.

  Sukan Pintar Baru SideArmor & CuddleMe

  Tempat duduk kereta dimaksudkan untuk kanak-kanak dengan 6 meyatse dan direka untuk berat 9-25 kg. Dengan kerusi ini, kanak-kanak itu tidak hanya akan selesa di dalam kereta, ia boleh digunakan sebagai tempat tidur di alam semula jadi. Perlindungan kain bernafas lembut dikeluarkan dan dibasuh dalam mesin basuh konvensional, yang tidak merosakkan penampilannya. Kerusi, serta produk lain dari syarikat ini, dilengkapi dengan semua maklumat tambahan perlindungan yang menjadikan perjalanan bayi itu selamat. Kos model ini adalah dari 9000 hingga 9500 rubel.

  Titan

  Model ini ditujukan kepada bayi dari 9 bulan hingga 4 tahun, yang beratnya antara 9 hingga 18 kg. Semua fungsi perlindungan hadir di sini sepenuhnya, seperti dalam versi terdahulu. Bayi akan berasa selesa dan selesa disebabkan oleh belakang pengudaraan yang dipasang di tiga kedudukan.

  Model siri ini menarik untuk warna asal mereka yang akan menggembirakan bayi. Setiap model mempunyai namanya sendiri. Sebagai contoh, Titir Giraffe Talk akan mengingatkan seorang anak yang zirafah yang kelihatan ceria. Anda boleh memilih warna harimau atau zebra, dan seseorang lebih suka warna biru atau krim. Kos kerusi seperti itu adalah dari 8 hingga 10 ribu rubel.

  Ulasan

  Apabila memilih kerusi kereta untuk kanak-kanak, ibu bapa mula berfikir tentang keselamatan dan keselesaan bayi. Dalam ulasan ibu-ibu yang menggunakan kerusi syarikat ini, sering mendengar kata-kata pujian kepada pengilang kerana alasan bahawa kanak-kanak di kerusi sentiasa selesa. Perkara utama adalah dengan berhati-hati mengkaji ciri-ciri dan memilih jenis yang sesuai dalam kes tertentu. Sudah tentu, bayi yang baru lahir akan menjadi tidak selesa jika anda memilih kerusi di mana tidak ada kecenderungan yang tepat untuk kedudukan terdedah penuh. Oleh itu, syarikat telah membangunkan pelbagai pilihan.

  Terutama gembira dengan ibu-ibu itu ia mudah untuk menjaga kerusi, ia adalah mungkin untuk membersihkan mereka hanya dengan kain lembap atau berus, semua kotoran mudah dibersihkan. Ramai yang mengatakan reka bentuk yang sangat menarik yang menarik minat anak-anak.

  Di antara kekurangan itu, sesetengah pembeli mencatatkan sedikit kesulitan dalam musim sejuk: apabila kanak-kanak itu terlalu berpakaian hangat, sukar untuk mengikatnya. Tetapi tolak ukur ini boleh dianggap tidak penting.

  Ramai ibu bapa menyedari bahawa ia lebih mudah dan lebih baik menggunakan kerusi kain daripada kulit, kerana sejuk pada musim sejuk dan panas pada musim panas. Tetapi semua orang memilih citarasa anda.

   Satu lagi perkara yang mengganggu sesetengah ibu adalah kemustahilan di bandar-bandar yang jauh dari bahagian tengah Rusia untuk memilih kerusi seperti di kedai. Satu-satunya cara untuk membeli produk sedemikian ialah untuk memerintahkan melalui Internet.

   Secara umum, kerusi syarikat telah membuktikan diri mereka dari segi terbaik semasa perkhidmatan mereka; banyak keluarga menggunakan produk ini.

   Video menyemak tempat duduk kereta 1-2-3 Welldon Encore Classic, lihat di bawah.

   Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

   Kehamilan

   Pembangunan

   Kesihatan