Memilih jenama tempat duduk kereta Stokke

Kandungannya

Kerusi kereta bayi adalah tambahan kepada kereta, memastikan pengangkutan bayi yang selamat. Yang paling tertumpu pada keselesaan dan keselamatan reka bentuk syarikat Norway Stokke, yang dicirikan oleh sikap yang penuh hormat terhadap produksi produk. Model tempat duduk kereta Stokke mempunyai reka bentuk yang menarik, lembut, bulat dan tempat duduk yang selesa, yang sangat penting untuk pengguna muda.

Ciri pengeluaran

Syarikat Stokke AS terlibat dalam pengeluaran pelbagai produk kanak-kanak, dari tekstil hingga perabot. Jenama ini dikenali di seluruh dunia untuk kerja yang panjang dan produktifnya dengan banyak negara di mana pengeluar mengeksport produknya.

Syarikat "Stokke" ditubuhkan pada tahun 1932 oleh keluarga, yang menghormati syarikat itu dinamakan. Pada mulanya, pengeluaran telah diarahkan kepada pembuatan pelbagai aksesori, tetapi pada tahun 1972 Stokke AS mula menghasilkan produknya sendiri. Semuanya bermula dengan penciptaan kerusi Tripp Trapp, dan pada tahun 2004 jenama itu mula membangunkan sistem modular Stokke Keep.

Syarikat pembuatan tidak takut untuk bereksperimen dan sentiasa berusaha meningkatkan pengeluaran. Dalam pembuatan kerusi kereta kanak-kanak, ia hanya menggunakan teknologi inovatif, menghasilkan produk praktikal dan berfungsi.

Ciri-ciri pelbagai model

Jenama Stokke menghasilkan dua model kerusi kereta - Izi Sleep dan Izi Go, yang direka untuk bayi baru lahir dengan berat sehingga 13 kg. Setiap model direka untuk memastikan anak anda selesa dan selamat di kerusi, untuk mewujudkan keadaan yang paling selesa untuk mengangkut kanak-kanak, walaupun dalam jarak jauh.

Tempat duduk kereta untuk kanak-kanak dilengkapi dengan belakang laras, fungsi swing, pelapik lembut dan pemegang membawa ergonomik.

Semua komponen ini membolehkan bayi itu bukan hanya dengan selesa berbaring di kerusi, tetapi juga untuk duduk. Produk Stokke juga mudah dipasang pada casis kereta penumpang jenama yang sama menggunakan penyesuai bersepadu.

Tempat duduk kereta Izi Sleep oleh Besafe berbeza dalam banyak kelebihan di antara yang mungkin untuk membezakan:

 • sisi dan perlindungan depan yang boleh dipercayai;
 • tali pinggang keledar yang selesa;
 • lampu amaran;
 • bahan berkualiti.

  Tidur Izi oleh model Besafe dicirikan oleh sisipan magnet di pad bahu dan tali pinggang keledar, yang membantu dengan mudah dan hanya menetapkan bayi yang baru dilahirkan di dalam peranti.

  Kebolehpercayaan dan keselamatan kerusi yang tinggi membolehkan anda menggunakan produk dari hari-hari pertama kehidupan kanak-kanak. Semua model mempunyai sistem pemasangan yang mudah, yang menghapuskan kemungkinan pengangkutan yang tidak wajar bayi baru lahir.

  Kekangan kanak-kanak Stokke ringan dan praktikal. Upholstery kerusi boleh dikeluarkan jika perlu supaya ibu muda dapat mencucinya.

  Untuk operasi kerusi yang betul, adalah penting untuk memasangnya dengan betul. Untuk melakukan ini, letakkan produk terhadap gerakan dalam kedudukan menegak dan selesaikan dengan tali pinggang keledar.

  Kerusi kereta Stokke mempunyai ulasan yang sangat positif yang mengesahkan kualiti tinggi mereka. Peranti memegang dengan selamat dan perlahan-lahan membetulkan badan bayi ketika melakukan perjalanan. Di samping itu, model boleh didapati dalam pelbagai warna, yang membolehkan anda memilih pilihan untuk setiap rasa ibu bapa.

  Lihat video berikut untuk gambaran keseluruhan kerusi kereta kanak-kanak Stokke® iZi Go Modular.

  Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

  Kehamilan

  Pembangunan

  Kesihatan