Gambaran keseluruhan jajaran kerusi kereta Pemimpin Kanak-kanak

Kandungannya

Menurut undang-undang Persekutuan Rusia, pengangkutan kanak-kanak di bawah umur 12 tahun di dalam kereta hanya dibenarkan di kerusi khas. Kedai kanak-kanak moden menawarkan pelbagai kerusi kereta dalam kategori harga yang berbeza. Salah satu yang terbaik dari segi harga dan kualiti adalah model dari Pengetua Cina Pengilang Anak.

Ciri khas

Kerusi kereta Pemimpin Kanak-kanak mempunyai banyak kelebihan. Pertama sekali, ia harus diperhatikan harga demokratik jenama, yang menjadikan produk yang berpatutan. Tempat duduk boleh dipercayai dan menyediakan keselamatan anak terbaik. Model mempunyai beberapa kedudukan ketinggian belakang, ikat tiga atau lima tali pinggang keledar yang kuat, laras panjang, dan kunci yang diperkuat yang hanya boleh dibuka oleh orang dewasa. Semua produk diuji dan mempunyai sijil keselamatan Eropah terkini ECE R 04/04.

Kursi boleh diperbaiki semasa perjalanan, dan terhadap kemajuan kereta.

Pangkalan pepejal terbuat dari bahan tahan kejutan. Kes itu sendiri mempunyai bentuk ikal, yang memberikan perlindungan sisi, belakang anatomi menyokong belakang kanak-kanak, dan bantal tambahan untuk kepala menyumbang kepada keselesaan yang lebih besar. Pemimpin Kanak-kanak menyediakan kerusi kereta dengan dua jenis pemasangan:

  • Isofix, intinya adalah untuk menetapkan kerusi itu dengan kurungan ke engsel logam yang tertanam dalam badan kereta.
  • Pengancing dengan bantuan tali pinggang kereta biasa. Kaedah ini adalah lebih biasa kerana ia sesuai untuk pemasangan di mana-mana mesin.

Kerusi-kerusi diperbuat daripada bahan hypoallergenic, lembut, tetapi padat. Palet warna yang luas akan membolehkan setiap ibu bapa mencari kerusi untuk rasa. Perlindungan microfiber boleh dilepas dan boleh dibasuh dalam mesin taip. Bagi setiap kerusi terdapat pelekat dengan arahan yang menjelaskan peraturan untuk memasang model di dalam kereta. Syarikat menghasilkan kerusi kanak-kanak untuk setiap kelas umur dan kelas berat.

Di antara ciri-ciri jenama itu, perlu diingatkan bahawa beratnya beberapa produk, serta proses yang panjang dan sukar untuk meletakkan penutup yang boleh ditanggalkan pada reka bentuk, kerana slotnya terlalu sempit, dan tali, sebaliknya, adalah luas.

Model

Pemimpin Kanak-kanak menawarkan pelbagai kerusi kereta pelbagai warna. Pertimbangkan model yang paling popular dari setiap kategori berat badan.

Vomer

Model kategori 0+ ini direka untuk kanak-kanak sehingga umur 1 tahun seberat 0-13 kg. Kerusi itu mempunyai bentuk ortopedik, supaya tidak merosakkan bahagian belakang bayi, lapisan kecil dan bantal anatomi memberikan sokongan tambahan dan keselesaan kepada tubuh dan kepala kanak-kanak. Berada di kerusi kereta Roomer, kanak-kanak itu mengambil posisi yang berbaring, yang menghalang kemungkinan penyakit bergerak. Sabuk keledar tiga titik boleh dilaraskan dengan panjang dan mempunyai lapisan lembut untuk mengelakkan chafing semasa memandu.

Perlindungan tambahan dalam bentuk sisipan plastik di sisi, sisi tinggi dan badan bergelombang memastikan keselamatan kanak-kanak lebih besar sekiranya berlaku kesan sampingan.

Tempat tidur lembut akan selesa memegang kepala bayi, dan hud akan melindungi bayi tidur dari sinar matahari.

Upholsteri mudah dipisahkan dan ia boleh dibasuh di mesin taip. Kerusi kereta kumpulan umur ini ditetapkan terhadap arah pergerakan kereta, kedudukan yang sama dianggap optimal untuk anak kecil. Tubuh dilampirkan dengan tali pinggang kereta. The houser disajikan dalam beberapa warna: hitam, kelabu, burgundy, beige dan biru. Kos model itu adalah sehingga 3000 Rubles.

Corvet

Kerusi membawa ini dibuat untuk kanak-kanak dengan berat sehingga 18 kilogram dan termasuk dalam kumpulan 0 + / 1. Model ini mempunyai tali pinggang keledar lima mata laras, dilengkapi dengan pad lembut untuk mengelakkan menggosok. Unjuran sampingan di kawasan kepala kanak-kanak memberikan perlindungan sekiranya kesan sampingan. Keuntungan besar kerusi kereta adalah keupayaan untuk menyesuaikan ketinggian belakang, ia mempunyai tiga kedudukan. Pelapik dengan headrest anatomi direka untuk bayi baru lahir dan memberi sokongan tambahan.

Pemasangan Corvet adalah tali pinggang keledar yang tetap. Gunung yang membawa boleh berada di arah kereta, dan bertentangan. Kerusi itu sendiri adalah tinggi, jadi mudah bagi anak-anak yang lebih tua untuk menonton apa yang sedang berlaku di luar. Pemimpin Kanak-kanak menawarkan kerusi Corvet dalam warna hitam dan putih dan kuning dan biru. Kos model ialah kira-kira 5,500 rubel.

Verona

Kerusi ini bertujuan untuk kanak-kanak 9-36 kg dan dimiliki oleh kumpulan 1-2-3. Ia boleh dipasang di kerusi penumpang dan di hadapan berhampiran pemandu. Apabila melampirkan ke hadapan, anda harus mematikan beg udara di kaca depan. Pemasangan itu sendiri dilakukan dengan cara pembinaan Isofix terkuat, yang mengekalkan tempat duduk walaupun semasa bertukar tajam atau brek. Sabuk keledar lima mata, panjang laras, dilengkapi dengan lapisan lembut. Kerusi kereta terbuat dari bahan tahan kejutan dan mempunyai perlindungan sampingan tambahan dalam bentuk sisipan plastik pada kaki dan bahu.

Bagi yang paling kecil ada liner berbentuk anatomi khas dan bantal lembut. Headrest boleh disesuaikan dengan ketinggian. Sarung yang boleh tanggal diperbuat daripada fabrik hypoallergenic dan mempunyai pengudaraan semula jadi. Verona dibentangkan dalam warna abu-abu, kelabu gelap dan coklat. Kos model adalah 8100 Rubles.

Perjalanan bandar

Kerusi kereta itu tergolong dalam kumpulan 1-2-3 dan bertujuan untuk kanak-kanak yang beratnya 9-25-36 kg. Pemasangan model berlaku melalui tali pinggang keledar standard. Belakang lima mata terbina dalam boleh laras panjang dan mempunyai lapisan lembut. Plastik tahan kesan boleh menahan beban berat dan tekanan mekanikal dari luar. Lapisan tambahan dibentangkan dalam bentuk bahan kusyen dan merupakan perlindungan tambahan.

Headrest dan backrest adalah ketinggian boleh laras, masing-masing mempunyai 3 dan 6 kedudukan. Upholsteri boleh tanggal diperbuat daripada microfiber, menyumbang kepada pengudaraan semula jadi udara di dalam kerusi. Model ini dibuat dalam warna kelabu-hijau, kelabu dan merah-hitam. Kos kira-kira 3.700 Rubles.

Sorrento

Model ini juga termasuk kategori 1-2-3 dan berat 9-36 kg. Kerusi dipasang di arah kereta dan dipasang dengan tali pinggang keledar yang tetap. Belang lima titik boleh diselaraskan panjang, belakang mempunyai tiga kedudukan, dan headrest lembut dan sandaran tangan akan memberikan perjalanan lebih selesa. Termasuk adalah pelapik atom untuk kanak-kanak kecil.

Sarung yang boleh tanggal diperbuat daripada kain bernafas, sehingga anak itu tidak akan berpeluh saat duduk di tempat duduk mobil.

Sorrento dibentangkan dalam tiga warna: coklat, merah-kelabu dan kelabu-biru. Kos kira-kira 4,500 Rubles.

Perhimpunan

Kerusi kereta itu tergolong dalam kumpulan 0 + / 1 dan dijual kepada kanak-kanak dengan berat sehingga 18 kilogram. Tali keledar lima mata dan kunci tahan lama bertanggungjawab untuk menetapkan bayi di kerusi kereta. Pelapik anatom tambahan melancarkan sudut punggung dan memberikan perlindungan yang lebih besar ke tubuh anak. Bahagian belakang kerusi kereta adalah ketinggian laras. Pelapis boleh dibasuh boleh dibasuh. Model ini dibentangkan dalam warna coklat dan biru. Kos perhimpunan adalah 4000 Rubles.

Ulasan

Mengenai produk Pemimpin Kanak-kanak yang paling sering mendapat maklum balas positif. Ibu bapa gembira dengan nilai yang sangat baik untuk wang. Sijil keselamatan Eropah terbaru ECE R44 / 04 juga memberi inspirasi kepada keyakinan. Terdapat juga tali pinggang keledar lima mata, backrest laras dan pelapik anatomi dalam kebanyakan model.

Kemungkinan untuk memilih jenis lampiran juga menyenangkan: Isofix atau tali pinggang kereta.Antara kelebihannya ialah palet warna yang luas kerusi kereta, pengudaraan semula jadi di dalam kerusi dan harga yang berpatutan.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa minus. Sebagai contoh, dalam beberapa model, kanak-kanak masih berkeringat walaupun pelapis microfiber. Ibu bapa yang lain mengalami kesukaran memakai penutup dilepas selepas dibasuh kerana slot terlalu sempit untuk tali pinggang.

Tinjau kerusi Anak Pemuda kereta kanak-kanak, lihat video berikut.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan