Julat kereta jenama Sparco

Kandungannya

Jenama Itali Sparco mempunyai khusus dalam pengeluaran aksesori automotif selama beberapa dekad. Sejak dari awal kewujudannya, syarikat itu telah mewujudkan tempat duduk sukan untuk pelumba kereta, orang Itali telah menggunakan pengalaman terkumpul mereka di kawasan ini untuk membuat kerusi kereta kanak-kanak. Ciri tersendiri dan perbezaan Sparco daripada produk pesaing termasuk kualiti tinggi, reka bentuk sporty asli, kepraktisan, kebolehpercayaan dan fungsi yang tinggi.

Oleh itu, pada harga yang berpatutan, anda boleh mendapatkan kerusi kereta yang bergaya, selamat dan selesa yang akan melindungi anak-anak anda daripada kemalangan dan masalah lain di jalan raya.

Ciri khas

Terutama yang popular dalam pelbagai produk Sparco adalah kerusi kereta anak-anak, yang menjamin anak dari lahir hingga remaja penuh keselamatan semasa di dalam kereta. Ini disahkan oleh ulasan di Internet, ujian kemalangan, dan sijil untuk nisbah piawaian keselamatan Eropah, serta sijil pematuhan Rusia.

Ciri-ciri kerusi kanak-kanak Sparco adalah perlindungan yang lebih tinggi dari bahu, pelvis dan sisi. Kualiti utama plastik yang digunakan boleh dipanggil kekuatan, kerana ia tidak retak walaupun dengan kejutan kuat, tetapi menyerap dan melicinkan mereka. Dan tempat perlindungan khas melindungi leher kanak-kanak daripada kerosakan. Sekiranya bayi mahu tidur, anda boleh menukar cerun "berbaring" belakang atau sepenuhnya mendatar. Juga kerusi disediakan dengan sisipan ortopedik, berbeza dalam kerusi yang mendalam, pengapit dan tali pinggang yang boleh dipercayai dan kuat.

Model

Sparco F1000K

Model F1000K 2014 direka untuk kanak-kanak dari 9 bulan hingga 12 tahun, yang beratnya 10 hingga 36 kg. Malah, ini adalah versi yang lebih baik daripada model F700K, yang kini tidak dikeluarkan. Dalam versi baru terdapat pelarasan tali pinggang keledar yang lebih baik. Dan untuk menukar posisi kekangan kepala ia akan cukup untuk menterjemahkan pendakap ke salah satu daripada lima jawatan.

Juga dalam model baru terdapat peningkatan sokongan sisi, garis yang tidak terganggu, tetapi mewujudkan kapsul keselamatan integral dan boleh dipercayai. Anda boleh menukar sudut kerusi dengan mengeluarkan papan kaki khas, sambil menetapkan kerusi di kedudukan separa mendatar.

Backrest yang dibentuk dari F1000K pasti akan melindungi kanak-kanak dari kesan, sedangkan pada model lama F700K backrest diletakkan, kerusi berubah menjadi booster. Pelantar ortopedik khas akan menyediakan bayi dengan keadaan yang sangat lembut dan selesa, dan tempat tidur kepala akan mengendalikan kepala dengan selamat sekiranya berlaku pukulan.

Menurut ortopedis, keadaan seperti itu hampir sempurna. Kerusi itu diperbuat daripada plastik bukan laminating, dan lapisan lembut pada ikat pinggang memberikan keselesaan tambahan untuk kanak-kanak itu.

Berbagai F1000KI dengan gunung Isofix yang inovatif sesuai untuk kanak-kanak berusia hingga 12 tahun dan beratnya dari 10 hingga 36 kg. Dalam reka bentuk digunakan sebagai tali pinggang biasa, dan dalaman, diperkuat dengan lapisan lembut. Semua tali pinggang boleh laras dan tempat duduk mempunyai perlindungan kesan sampingan khas.

Sparco Corsa F500K

Model popular Sparco Corsa F500K sesuai untuk kedua-dua bayi dan kanak-kanak yang berumur 18 kg. Reka bentuk ini dibuat dalam beberapa warna gabungan - hitam, putih, kelabu, biru dan merah.Ciri khas model ini termasuk pelapik anatomi untuk melegakan beban pada tulang belakang, yang diperlukan supaya disebabkan kedudukan yang tidak betul di kerusi, anak itu tidak membentuk kelengkungan tulang belakang.

Sabuk keledar F500K adalah mudah laras bergantung kepada sama ada kanak-kanak itu memakai musim panas atau pakaian musim sejuk yang hangat. Selain itu, bergantung kepada pertumbuhan bayi, headrest adalah laras. Betulkan kerusi juga boleh berbeza.

Bagi bayi yang masih tidak memegang kepala sendiri, anda boleh memasang kerusi terhadap pergerakan kereta. Untuk kanak-kanak yang lebih tua, anda boleh memasang kerusi ke arah perjalanan.

Sparco SPC / DK-100

Dan untuk yang terkecil ada model "avtolyulki" dan "membawa". Model pembawa bayi SPC / DK-100 mempunyai bantal untuk menetapkan bayi dan lapisan lembut khas pada tali pinggang, yang diatur dalam beberapa jawatan. Tempat duduk kereta ini direka untuk bayi berumur 0 hingga 1,5 tahun dengan anggaran berat sehingga 13 kg. Di kerusi kereta terdapat pengendalian khas untuk membawa dan tenda untuk perlindungan dari matahari.

Dan model membawa F300iFIX, bersesuaian dengan SPC / DK-100, juga direka untuk bayi dengan berat sehingga 13 kg dan memaparkan sistem Isofix yang inovatif.

Sparco F2000K

Model F2000K sesuai untuk kanak-kanak umur prasekolah dan seberat 0-25 kg. Ciri reka bentuk ini adalah kehadiran kusyen anatomi, dengan mana anda boleh membetulkan anak dengan selamat. Perlindungan lembut yang dipertingkatkan akan melindungi dari kesan sampingan. Untuk kemudahan kanak-kanak, terdapat juga sistem tempat duduk kerusi automatik. Sarung Velour menyenangkan untuk menyentuh, dan penambahan poliester dalam komposisi membantu mempermudah proses membasuh sampul.

Model F5000K sesuai untuk kanak-kanak berumur 4 tahun dan berat 0-18 kg. Pemasangan kerusi kereta ini boleh dilakukan dengan muka dan belakang. Pakej ini juga termasuk pelapis khas untuk menyokong ketua bayi yang baru lahir. Gunung dengan penggunaan tali pinggang standard mudah dipasang dan tidak akan menyebabkan masalah kepada ibu bapa.

Ulasan

Berdasarkan maklum balas pelanggan, anda boleh mendapatkan idea umum kelebihan dan kekurangan tempat duduk kereta kanak-kanak Sparco.

Faedah:

 • nisbah harga / kualiti yang ideal;
 • reka bentuk yang menarik;
 • bahan kain yang menyenangkan untuk menyentuh dan tidak menandakan
 • kerusi yang luas dan luas;
 • kedudukan yang selesa dalam beberapa model;
 • tali dengan pad lembut yang tidak menggosok kulit;
 • pad anatomi dan lapisan khas untuk bayi baru lahir;
 • beg boleh dibasuh;
 • bahan tidak menyebabkan kerengsaan atau alergi;
 • kemudahan maksimum lampiran kerusi kereta;
 • sesuai untuk kanak-kanak dari ketinggian dan saiz yang berbeza;
 • keupayaan untuk memasang kerusi sebagai muka dan ke belakang.

Kelemahan:

 • kes dan butang untuk tali pinggang dengan kegunaan berat boleh dibongkar;
 • tidak tegar (kecuali untuk model dengan gunung Isofix);
 • beberapa model agak berat (untuk wanita);
 • tiada pemegang meja dan cawan;
 • kekurangan kebanyakan model perlindungan matahari.

Semak kerusi kereta Sparco F1000K, lihat di bawah.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan