Kerusi kereta Mishutka: barisan produk

Kandungannya

Ramai orang tidak suka menggunakan pengangkutan awam, jadi mereka membeli kereta. Kereta membantu menjimatkan masa dan perjalanan dengan selesa. Sesetengah pemandu mempunyai anak kecil yang suka menunggang di dalam kereta. Kadang-kadang ibu bapa, menjalani gaya hidup aktif, pergi ke alam semula jadi dan membawa anak-anak dengan mereka. Agar anak berasa selesa dan selamat, anda mesti menggunakan kerusi kereta.

Pelbagai produk Mishutka adalah pilihan yang baik untuk ibu bapa yang peduli, kerana ia mempunyai banyak ulasan positif. Reka bentuk ini mempunyai reka bentuk asal dan akan membolehkan kanak-kanak itu bergerak dengan selamat.

Ciri khas

Kerusi kereta diperbuat daripada plastik ringan, tahan bantal. Ia membolehkan model tidak membebankan kereta dan melindungi bayi dari pelbagai masalah semasa perjalanan (lebam dan berjabat di jalan-jalan yang buruk). Reka bentuk boleh dengan mudah dipasang pada kerusi kenderaan. Kerusi kereta tetap kukuh dengan tali. Agar model menyediakan tahap keselamatan tertinggi, perlu dipasang dengan menggunakan arahan khas.

Kerusi mempunyai penutup yang selesa yang mudah dibasuh secara manual dan dalam mesin basuh. Terdapat banyak pilihan warna yang berbeza untuk model, jadi ibu bapa boleh dengan mudah memilih kerusi kereta yang sesuai dengan reka bentuk pedalaman kereta. Mishutka sangat sesuai dengan mana-mana kereta. Ibu bapa boleh mengikat sandaran dalam empat kedudukan. Bahagian belakang membantu kanak-kanak membentuk postur yang betul.

Sekiranya bayi menjadi letih dan mahu berehat, anda boleh menguruskan katil yang selesa. Model ini mempunyai tali pinggang keledar, di mana terdapat pad lembut yang tidak membenarkan tali pinggang keledar untuk menyampaikan ketidakselesaan kepada kanak-kanak.

Terima kasih kepada mekanisme penguncian, bayi tidak akan dapat mengembalikan tali pinggang dengan sendirinya.

Kerusi itu diperbuat daripada bahan-bahan yang berkualiti, dan oleh itu boleh bertahan lama. Model ini mempunyai poket yang mudah di mana anda boleh meletakkan perkara-perkara yang perlu dalam perjalanan atau sebotol air.

Pandangan

Terdapat beberapa model kerusi kereta Mishutka yang boleh menggembirakan ibu bapa dan anak-anak. Untuk memilih pilihan yang paling selesa, anda harus membiasakan diri dengan mereka:

 • Mishutka (9-36 kg), model LB-513RF. Reka bentuk ini mempunyai perlindungan sampingan yang dapat melindungi bayi jika terjadi perlanggaran sampingan. Terdapat lima tali pinggang dan lapisan. Yang terakhir mudah dikeluarkan jika perlu. Terdapat banyak pilihan warna yang berbeza dan headrest yang selesa. Ibu bapa akan dapat memasang semula tali pinggang keledar dengan tinggi ketika bayi lebih tua. Kelebihan utama model adalah ketiadaan sudut tajam. Di kerusi terdapat susut nilai yang boleh membuat perjalanan itu menyenangkan dan selesa. Booster mempunyai sisi yang tinggi dan pemegang selesa. Jika perlu, reka bentuk boleh dengan mudah dipindahkan dengan menggunakan pemegang khas. Pemasangan model dibuat dengan bantuan kunci tali pinggang kereta.

 • Mishutka (0-25 kg), model LB-718. Tempat duduk bayi mempunyai banyak ulasan positif di Internet. Ia mudah untuk mengikat, ia adalah luas, jadi kanak-kanak itu akan dapat merasa selesa pada musim panas dan musim sejuk, ketika ia memakai pakaian hangat. Terdapat empat sudut sandaran belakang. Di kedudukan yang kedua, ia akan menjadi selesa untuk kanak-kanak yang sangat muda. Lampirkan model ini boleh dalam perjalanan, dan menentang gerakan.Jika kes menjadi kotor, ia boleh dengan mudah dikeluarkan dan dibasuh dengan tangan atau mesin basuh. Rentang warna yang ditawarkan oleh pengeluar cukup luas. Terdapat reka bentuk untuk kanak-kanak perempuan, kanak-kanak lelaki, serta produk neutral.
 • Mishutka (0-18 kg), model LB-585. Kerusi yang sangat selesa dan selesa yang boleh dipasang di tempat duduk dengan bantuan bayonet. Perjalanan menjadi selamat untuk bayi, kerana ia disimpan oleh tali pinggang dan pengikat terletak di bahagian bawah model. Reka bentuk mempunyai tiga kedudukan, yang membolehkan kanak-kanak untuk berehat dengan selesa jika perlu. Juga buat lapisan lembut yang selesa.
 • Mishutka (0-13 kg), model LB-321. Sabuk kerusi mudah laras. Reka bentuk mempunyai tudung yang selesa, yang dapat melindungi bayi dari matahari, yang akan menjadikan perjalanan lebih aman dan lebih mudah. Sekiranya tidak perlu, ia mudah dikeluarkan. Apabila tercemar, ibu bapa boleh membuangnya dan mencucinya di mesin basuh atau secara manual.

Pilihan kerusi kereta bergantung kepada umur kanak-kanak dan kategori beratnya. Adalah disyorkan untuk mempertimbangkan tahap keselamatan dan reka bentuk produk sebelum membeli.

Petua Operasi

Bahawa anak itu selamat ketika melakukan perjalanan anda perlu tahu beberapa peraturan operasi struktur:

 • Jangan pasang struktur di tempat duduk depan jika kereta mempunyai 2 atau 3 pintu. Kerusi itu tidak membenarkan orang lain keluar dari kereta dalam kemalangan.
 • Jika tali pinggang tempat duduk mempunyai kerosakan, jangan pasang kerusi kereta di sana, seperti dalam hal ini ia tidak akan memberikan tahap keselamatan yang diperlukan untuk kanak-kanak itu.
 • Sebelum anda meletakkan kanak-kanak dalam reka bentuk, adalah perlu untuk memeriksa sama ada bahagian-bahagian kerusi kereta yang dia sentuh dipanaskan.
 • Untuk mengelakkan kemalangan, tidak perlu menyesuaikan kerusi dalam proses memandu. Kanak-kanak harus naik di kerusi kereta hanya apabila kereta berhenti sepenuhnya.
 • Jangan memasang kerusi berhampiran beg udara, seperti dalam kemalangan yang boleh menyebabkan kecederaan pada kanak-kanak. Tidak boleh ada apa-apa objek di antara pangkalan kerusi dan kerusi kereta.
 • Sekiranya seorang kanak-kanak berada di kerusi kereta, dia tidak boleh memegang objek tajam dan berat yang boleh menyebabkan dia kecederaan.
 • Anda tidak boleh mengangkat reka bentuk di tempat duduk, meletakkan pelbagai objek di bawahnya.
 • Elemen upholsteri tempat duduk kereta boleh dibasuh dengan mudah, kerana selepas mencuci mereka cukup mudah untuk dipasang. Bangunan mudah, jadi mana-mana ibu bapa boleh memikirkannya.

Adalah penting untuk diingat bahawa perjalanan akan menjadi selesa dan selamat sekiranya kerusi kereta untuk kanak-kanak itu berkualiti tinggi. Sebelum membeli, anda perlu menyemak semua ciri-ciri dengan berhati-hati, dengan teliti mempelajari arahan yang akan membantu operasi. Hanya maka kerusi itu dapat melindungi anak dan menjadikan kehidupan ibu bapa lebih mudah dan lebih baik. Ia perlu memilih reka bentuk di mana kanak-kanak akan bebas walaupun dalam pakaian hangat. Jika tidak, ia tidak akan merasa terlalu selesa.

Ulasan

Terdapat banyak tinjauan positif, yang menyatakan bahawa produk berkualiti tinggi, selamat, mempunyai reka bentuk asal dan berkhidmat untuk beberapa waktu. Sebilangan kecil maklum balas negatif mencadangkan jangka hayat yang pendek, tetapi kelemahan itu bertindih dengan kenyataan ibu bapa yang positif tentang julat model Mishutka. Mereka menasihati kerusi kereta kepada saudara-mara dan rakan-rakan yang mempunyai anak. Pengilang mencipta reka bentuk yang baik dengan reka bentuk yang menarik dan fungsi yang bijak.

Dalam video seterusnya, lihat ciri pemasangan kerusi kereta "BabyLong" 0-25 kg (Mishutka 718) untuk kanak-kanak 9-18 kg.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan