Model dan ciri pilihan tempat duduk kereta Infinity

Kandungannya

Bercakap mengenai faedah kerusi kereta khas untuk kanak-kanak juga. Tetapi kita mesti faham bahawa tidak semua varieti mereka sama-sama berguna dan praktikal. Salah satu kedudukan utama dalam kedudukan ialah kerusi kereta Infinity.

Varieti

Infinity BH1213i-GTS-SPS Isofix

Model Isofix Infinity BH1213i-GTS-SPS dimasukkan dalam kategori 9-36 kg. Ia dikira pada berat yang diangkut dari 9 hingga 25 kg. Pengilang mendakwa bahawa produk itu memenuhi semua keperluan moden, kelihatan seperti yang bergaya dan boleh dibezakan dengan kebolehpercayaan. Apabila mereka bentuk, kemahiran sebilangan besar pakar terlatih telah digunakan. Pengilang berjaya mencari skema warna yang sempurna dan menawarkan pelbagai pilihan.

Papan sampingan dibuat seberat mungkin, melindungi kanak-kanak sekiranya berlaku kesan tidak sengaja. Selain itu, walaupun brek secara tiba-tiba tidak akan menjejaskan mereka secara destruktif. Para pemaju telah menyediakan ruang yang sangat lembut, dan reka bentuk kusyen memenuhi keperluan asas anatomi asas.

Sabuk tempat duduk ditetapkan pada lima mata yang berbeza. Jika perlu, anda boleh dengan mudah menyesuaikan backrest miring.

Syarikat itu mendakwa bahawa kerusi kereta kanak-kanak ini boleh dianggap paling selamat, kerana ia dilengkapi dengan bingkai yang kukuh. Jisimnya adalah minimum. Kelebihan pembinaan ini tidak habis. Jika keperluan timbul, ia boleh menjadi sangat mudah dibasuh, dan kadang-kadang penjagaan adalah terhad untuk mengelap kain lembap. Pencipta berjaya memperhatikan ciri-ciri struktur tulang belakang kanak-kanak dan mengurangkan bahaya kepada postur.

Infinity S06W SPS

Versi ini dibuat daripada kulit ekologi. Ia direka untuk jisim dari 9 hingga 25 kg. Bahan binaan utama adalah plastik yang kuat. Di atasnya adalah satu kes yang kuat yang mewujudkan sensasi sentuhan yang menyenangkan. Pengilang mendakwa bahawa produk dicirikan oleh rintangan haus tinggi dan dibuat dari bahan-bahan yang mesra alam. Kerusi itu mencapai kedalaman yang besar, ia digunakan untuk memegang tali pinggang pengikat dengan lima mata. Terima kasih kepada penyelesaian ini, inersia kanak-kanak benar-benar dikecualikan, apabila pemandu segera brek atau kereta memukul sesuatu.

Sidewall juga disediakan, yang diperbuat daripada bahan tahan kejutan. Penyerapan tenaga oleh mereka juga sangat berharga dalam amalan. Ciri-ciri lain ialah:

  • mengikat di belakang tali pinggang standard;
  • kemungkinan mengangkut kanak-kanak dari 9 bulan hingga 7 tahun;
  • orientasi kerusi dalam arah yang sama seperti pergerakan kereta;
  • kemungkinan melengkapkan struktur yang direka untuk pengguna termuda dengan kusyen yang paling selesa.

Infinity GTS SPS Isofix

Menjadi benar kepada tujuannya (memastikan pengangkutan kanak-kanak yang selamat dalam lingkungan 0-18), syarikat itu juga menawarkan model ini. Ia direka sesuai untuk usia dari 9 bulan hingga 12 tahun. Untuk menjamin reka bentuk, kedua-dua tali pinggang automotif standard dan kurungan keluli digunakan. Pemasangan dibenarkan hanya dalam arah yang sama dengan perjalanan kereta. Penyelarasan boleh dibuat pada 5 tahap yang berbeza, kusyen anatomi boleh dikeluarkan. Terdapat juga 5 lokasi asas bahagian dorsal. Kerusi ini dilengkapi dengan:

  • tali pinggang keledar dalam;
  • pad bantalan padanya;
  • sisipan sampingan bahan yang kuat;
  • meliputi yang tidak membenarkan untuk memukul bahan ini.

Untuk upholsteri menggunakan gabungan tekstil dengan kulit ekologi.Jika anda perlu membersihkan kerusi kereta model ini, penutup mudah untuk dibuang. Pengilang menjamin bahawa setiap bahan yang digunakan adalah mesra alam.

Jumlah berat kerusi ialah 9 kg. Ini adalah salah satu pengubahsuaian terbaik dalam barisan syarikat - tetapi pilihannya tidak berakhir di sana.

Infiniti 9-18

Dalam kategori 0 hingga 18 kg, reka bentuk ini menduduki tempat pertama. Keingkaran adalah untuk meletakkan kanak-kanak menghadap ke hadapan. Jadi mereka akan menjadi sangat menarik di jalan raya. Pinggang dipasang pada lima mata standard, yang membolehkan keselamatan sebenar. Pemaju dapat menyediakan backrest laras dan memberikan waranti 1 tahun.

Ulasan

Ia berguna untuk mengetahui penonton tentang model seperti Infinity Racer 9-36. Booster ini dilengkapi dengan lima tali pinggang, pemasangan dibuat menghadap kaca depan. Anda boleh menyesuaikan tahap cerun. Pengguna mencatatkan bahawa reka bentuk dibezakan oleh peranti anatomi yang tepat dan diperbuat daripada kain kelas pertama. Anda boleh melampirkan anak-anak ke kerusi tanpa sebarang masalah.

Kerusi ini mudah dan sangat selesa untuk kanak-kanak. Malah bagi bayi kecil berusia satu tahun yang merasa tenang dan tidak bergemuruh, mereka tidur dengan senyap. Pada usia yang lebih tua, anda boleh membeli tempat duduk yang sama, yang hanya berbeza dengan jenis tali pinggang. Tiada kecacatan yang kelihatan atau hampir tiada. Pengikat tidak menyebabkan masalah.

Petua untuk memilih dan memasang

Perhatian utama harus dibayar kepada sama ada kanak-kanak selesa di kerusi tertentu. Ini bukan sahaja mengurangkan risiko keinginan, tetapi juga mengurangkan gangguan dari jalan. Sekiranya model tertentu dilengkapi dengan sandaran tangan dan berdiri untuk kaki, ia sangat baik. Ia berguna untuk bertanya apa aksesori tambahan yang boleh ditawarkan oleh pengilang. Tetapi tidak ada keperluan ketat untuk reka bentuk, semuanya bergantung pada citarasa peribadi.

Jika sudah jelas terlebih dahulu bahawa perjalanan akan panjang dan / atau kerap, anda harus memberi perhatian kepada berat kerusi. Untuk sebab-sebab alam sekitar dan kebersihan, keutamaan harus diberikan kepada produk kerusi rehat di fabrik asli.

Apabila merancang perjalanan atau perjalanan berkala ke negara-negara EU, kerusi itu memenuhi standard ECE R44.04. Parameter utama dari piawai ini adalah sama dengan GOST R 41.44-2005, tetapi wajar untuk memastikan terdapat sertifikat kesesuaian dan pelabelan.

Armrests tidak melampirkan. Hanya kerusi sendiri dipasang, dan jika diperlukan, sistem Isofix juga diperlukan. Keperluan utama untuk pemasangan ditunjukkan dalam arahan asal untuk setiap model, mereka mesti diambil dengan anda untuk mengelakkan masalah yang serius. Walau bagaimanapun, adalah perlu untuk melampirkan kerusi itu secepat mungkin untuk mengelakkan kecederaan. Kursi yang dipasang di tempat duduk belakang mesti dipindahkan sejauh mungkin dari tempat duduk depan, sebaliknya kanak-kanak akan menendangnya.

Dalam video seterusnya, anda akan meninjau semula kerusi kereta kanak-kanak Berber Infinity dari 9 hingga 36 kg.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan