Kelebihan dan kelebihan penggalak Heyner

Kandungannya

Booster adalah peranti untuk mengangkut kanak-kanak di dalam kereta. Ia berbeza dari kerusi kereta kerana dalam booster terdapat hanya tempat duduk dan tidak ada belakang. Ia diperlukan untuk mengangkat kanak-kanak di atas tingkat kerusi kereta dan supaya tali pinggang tempat duduk, yang mereka pasangkan penumpang, dengan betul meletakkan dan tidak mengetatkan leher. Booster mengambil lebih banyak ruang di dalam kereta, sementara tempat duduk tetap sama. Sekiranya perlu, mesin itu boleh dipasang dua atau tiga kerusi ini.

Penggalak kerusi kereta boleh digunakan untuk kanak-kanak dari usia tiga tahun. Apabila memilih peranti, perlu mengambil kira ketinggian dan berat badan kanak-kanak. Model generasi sebelumnya direka untuk penumpang, yang ketinggian mencapai 135 cm, dan berat 22 kg. Hari ini, versi booster disediakan di mana anda boleh mengangkut kanak-kanak dari 100 cm dengan berat minimum 15 kg.

Gantikan kanak-kanak dalam booster sepatutnya apabila dia tidak lagi sesuai dengan kerusi klasik.

Ciri khas

Jenama Heyner diasaskan di Jerman pada penghujung 90-an abad yang lalu dan kini menghasilkan kerusi kereta kanak-kanak untuk semua peringkat umur, termasuk penggalak. Syarikat itu telah menubuhkan dirinya sebagai pengilang produk yang berkualiti tinggi. Cita-cita yang terkenal di Jerman untuk ketertiban dan perhatian terhadap tipis menunjukkan dirinya dalam segala-galanya, dari reka bentuk yang bijaksana untuk fungsi produk. Untuk semua produk, syarikat menyediakan waranti dua tahun.

Pertimbangkan faedah utama penggalak Heyner.

 • Kos Pelbagai harga penggalak berada di segmen pertengahan, jadi sebilangan besar orang mampu membeli sedemikian. Dan dengan mengambil kira kualiti pembelian yang sempurna menjadi lebih menguntungkan.
 • Pematuhan dengan sijil keselamatan. Boosters dan produk lain yang dihasilkan di bawah jenama Heyner menjalani ujian mandatori dan menerima sijil keselamatan yang mematuhi piawaian antarabangsa ECE R44 / 04. Kajian keselamatan dijalankan oleh organisasi bebas yang penemuannya diiktiraf dalam komuniti global (Autoliitto, Adac, TCS).
 • Pemasangan yang mudah dan cepat di dalam kereta. Termasuk dengan penggalak adalah panduan pemasangan.
 • Reka bentuk canggih. Penggalak Heyner direka untuk mengurangkan tamparan sekiranya berlaku perlanggaran kereta dan supaya penghuni tidak cedera.
 • Reka bentuk sejagat moden. Reka bentuk ini sesuai untuk semua kereta. Pembeli berpeluang memilih beberapa warna: lembut Cosmic (biru) dan Summer (beige), koala sejagat (kelabu), Pantera praktikal (hitam) dan Berani Racing (merah).
 • Kompak. Terima kasih kepada dimensi mereka yang luas dan lekukan sempit, penggalak boleh diletakkan walaupun dalam jenama kereta kompak.
 • Berat badan rendah. Membolehkan anda membuang dan memasang semula booster dengan mudah.
 • Bahan berkualiti. Bingkai ini diperbuat daripada plastik sangat tahan lama yang dapat menahan pukulan tajam. Upholsteri diperbuat daripada bahan yang tahan terhadap lelasan, mudah dibersihkan dan menyenangkan untuk disentuh. Kain itu tidak mengandungi serat toksik, tidak menyebabkan alahan, dan oleh itu selamat untuk kanak-kanak, walaupun dia memutuskan untuk mencubanya. Meliputi mudah dilepas dan boleh dibasuh di mesin basuh.
 • Keselamatan Kit penggalak Heyner termasuk panduan tambahan untuk tali pinggang keselamatan yang ada di setiap kereta. Semua model dilengkapi dengan sistem pengekalan tali pinggang Isofix.

Tetapi penggalak Heyner mempunyai kelemahan mereka:

 • kurang dipercayai daripada tahap perlindungan kerusi;
 • sistem ujian mudah;
 • Harga selalunya sama atau lebih besar daripada kerusi kereta.

Lineup

Julat jenama yang digambarkan mempunyai empat model penggalak.

 • SafeUp Ergo M. Ia adalah booster terkecil dan paling ringan yang direka untuk penumpang kecil dari usia tiga tahun. Terima kasih kepada armrests yang sempit dan rendah, model ini hanyalah rahmat untuk kereta kecil. Beratnya hanya 1.5 kg, booster mempunyai lebar luaran 46 cm. Dengan kedalaman 37 cm, kaki bayi tidak akan mati rasa, walaupun ketika menempuh jarak jauh. Lebar kerusi dari dalam - 34 cm. Ketinggian model - 25 cm.
 • SafeUp Aero L. Model ini disyorkan untuk kanak-kanak yang lebih tua yang telah menjadi kerusi penuh. Ia berbeza dari versi sebelumnya dengan lengan ketinggian yang lebih tinggi dan dimensi yang lebih luas. Kedalaman booster dalam versi L adalah 38 cm, lebar luaran adalah 47 cm, dan dimensi dalaman adalah 35 cm. Tinggi booster ialah 20 cm. Pilihan ini disyorkan untuk kanak-kanak dari empat tahun. Bahagian tepi empuk di atas lengan tangan memberi anda rasa keselesaan dan keselamatan.
 • SafeUp XL. Versi booster ini akan sesuai di musim sejuk dengan rizab untuk pakaian, serta untuk kanak-kanak yang lebih tua atau yang lebih besar. Ia mempunyai lengan pendek bersaiz penuh, yang menjamin keselamatan yang lebih selesa. Terdapat juga penahan bertulang yang lebih tepat menyesuaikan tali pinggang keledar. Kedalaman booster XL adalah 43 cm, saiz luaran adalah 46 cm, dan satu dalamnya 36 cm. Berat model ini adalah 2.2 kg. Ketinggian kerusi - 25 cm.
 • SafeUp Fix XL. Ini adalah model paling dimensi dari semua penggalak Heyner dan dari seluruh kerusi kereta kanak-kanak. Adalah disyorkan untuk kanak-kanak dari 110 hingga 150 cm tinggi. Model ini direka untuk kategori umur dari 4 hingga 12 tahun dan berat 15-36 kg. Dimensi dalaman kerusi XL: kedalaman - 37 cm, lebar - 36 cm, tinggi - 10 cm Dimensi luar: panjang model - 43 cm, lebar - 47 cm, tinggi - 20 cm Model ini berat 3.6 kg.

Ulasan

Di World Wide Web, anda boleh menemui banyak ulasan mengenai penggalak Heyner. Hampir semuanya positif. Pembeli menandakan arahan yang terperinci dan difahami dengan ilustrasi, yang menunjukkan bagaimana untuk membetulkan peranti dengan betul di dalam kereta.

Termasuk juga adalah panduan pembetulan yang menyesuaikan ketinggian tali pinggang keledar. Dengan bantuan tali pinggang, anda boleh menukar jarak antara tali pinggang dan dada bayi.

Dalam video seterusnya, lihat semak penggalak Booster Comfort Heyner (Heiner Comfort Fix).

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan